kapetanm wrote:Da polozi samo 1 cvet
А испите не мора да полаже? Кам га та диплома већ једном. Вечити студент.
kapetanm wrote:Da polozi samo 1 cvet
Crvena Zvezda’s ban extended until the end of February, no Campazzo until March
Crvena Zvezda Meridianbet is not able to add new players and coaches to the Turkish Airlines EuroLeague squad until March.
Euroleague Basketball imposed a sanction extending the ban until the end of February, as announced Wednesday. Therefore, Facundo Campazzo, a recent addition, will not be able to play in the EuroLeague Regular Season for several more weeks.
https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1443355/crvena-zvezda-banned-from-registering-new-players-and-coaches-until-february-euroleague/
Bleeding Blitva wrote:Dačić: Dolazim u Zagreb. Vučić je tražio da malo odledimo odnose s Hrvatskom
Po pitanju novogodišnjih odluka svi u teretane, a Vučić u toplije odnose s Hr, jel to znači da će Informer ublažit retoriku
beatakeshi wrote:Prebacite se na košarku. (Čo topik)
Zus wrote:Ne slazem se da ne bi moglo da izbore top 8. Dusko Ivanovic je najbolji Zvezdin trener jos od Vujosevica i mislim da bi tu možda i uspeo sa dodatim igračima. Ovako teško.
Na stranu sve veze i ludila presdednika ali su ih bas izbušili
Zus wrote:Sve tacno ali mislim da su tu u istom kosu (bili ranije) i ruski klubovi
ficfiric wrote:beatakeshi wrote:Prebacite se na košarku. (Čo topik)
Sta znam, mislim da ovo ima vise veze sa 24V nego sa Choom.
Da dodam i pitanje zasto grad Beograd i MTS sponzorisu Evroligu? Na primer, Spanac vidi na evroliginom sajtu reklamu za MTS i on ce - sta?Zus wrote:Ne slazem se da ne bi moglo da izbore top 8. Dusko Ivanovic je najbolji Zvezdin trener jos od Vujosevica i mislim da bi tu možda i uspeo sa dodatim igračima. Ovako teško.
Na stranu sve veze i ludila presdednika ali su ih bas izbušili
Covek je dosao pre mesec-dva i neko je jos planirao da mu menja tim na svakih nedelju-dve. Ja ne vidim kako bi bilo ko mogao drzati konce u takvim uslovima. Mislim, u januaru smo, nema jos puno do top8. Pijani milijarderi ove tvari rade preko leta
Filipenko wrote:
BTW nisam uopste provalio da je zvezda promenila ime u Crvena zvezda Meridianbet. Mislim da samo u Srbiji ima to menjanje imena usred sezone zbog neocekivanog priliva ОД sponzora.
Filipenko wrote:BTW nisam uopste provalio da je zvezda promenila ime u Crvena zvezda Meridianbet. Mislim da samo u Srbiji ima to menjanje imena usred sezone zbog neocekivanog priliva sponzora.
паће wrote:Filipenko wrote:
BTW nisam uopste provalio da je zvezda promenila ime u Crvena zvezda Meridianbet. Mislim da samo u Srbiji ima to menjanje imena usred sezone zbog neocekivanog priliva ОД sponzora.