Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

24 sata Vučić

паће

24 sata Vučić - Page 19 Empty Re: 24 sata Vučić

Post by паће Sat Dec 31, 2022 8:57 pm

kapetanm wrote:Da polozi samo 1 cvet

А испите не мора да полаже? Кам га та диплома већ једном. Вечити студент.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Dec 31, 2022 9:00 pm

Treba ga razumeti. Studira uz rad.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by MNE Sat Dec 31, 2022 9:33 pm

mrze ga profesori
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Dec 31, 2022 9:34 pm

A i izgleda kao da mu se nagomilalo gradivo.
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Jan 04, 2023 5:32 pm

Nastavljaju se snazni pritisci na Vucica

Crvena Zvezda’s ban extended until the end of February, no Campazzo until March

Crvena Zvezda Meridianbet is not able to add new players and coaches to the Turkish Airlines EuroLeague squad until March.

Euroleague Basketball imposed a sanction extending the ban until the end of February, as announced Wednesday. Therefore, Facundo Campazzo, a recent addition, will not be able to play in the EuroLeague Regular Season for several more weeks.

https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1443355/crvena-zvezda-banned-from-registering-new-players-and-coaches-until-february-euroleague/

_____

Uprava napolje!

Post by Zus Wed Jan 04, 2023 6:24 pm

"Februar je mali mesec"
    "Razlika između živorođenih i mrtvih"
    "Kaže se u Raški"

Patje i Radmilo Martin da reagiju
    kondo

Post by kondo Wed Jan 04, 2023 7:13 pm

Bleeding Blitva wrote:
    Dačić: Dolazim u Zagreb. Vučić je tražio da malo odledimo odnose s Hrvatskom

Po pitanju novogodišnjih odluka svi u teretane, a Vučić  u toplije odnose s Hr, jel to znači da će Informer ublažit retoriku 24 sata Vučić - Page 19 3363120308

Radi li ta Jelena Milić nešto?

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Cowboy

Post by Cowboy Thu Jan 05, 2023 11:01 am

Jel bilo u istoriji da neko ovako jadan, degenerisan, usran i bez ijedne jedine ljudske vrline ovako vlada nekom zemljom?

Sve epohe se racunaju, od Starog Sveta na ovamo.

Ja ne znam jbg, pokusavam da materijalizujem i vizualizujem ali qratz, niko mi ne pada na pamet. Ovo smo u neki vorteks upali, u neku paralelnu stvarnost, neku igraonicu gde Bog dodje da se izduva i ispomera fizicke i moralne zakone iz ciste zajebancije. Neobjasnjivo. Secam ga se iz devedesetih, bukvalno mi je podjednako bio odvratan i nikakav i tada, ni manje ni vise nego danas. Sta to moze da natera neciju ruku da zaokruzi ovo na listicu jbt, sta to natera nekog uslovno receno normalnog da kaze "svi su isti" iako ima ovog specimena ispred sebe 24/7...

boles
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jan 05, 2023 11:30 am

Ova epizoda sa KKCZ u ovom prelaznom roku je bas bolesna. Jbt, na kraju je Evroliga morala da reaguje, da prekine cirkus i zaustavi sipanje para u zvezdu. Nije pomoglo ni to sto su evroligu poceli da sponzorisu i grad Beograd, MTS, itd. I zbog cega sve ovo? Da bi CZ sa petnaestog mesta dosla na osmo? Da bi prestigla Partizan u koji je takodje nasuto nekoliko miliona? Svaka cast Evroligi, donekle su sprecili da se pretvore u ABA i odlozili su na par meseci sipanje miliona iz budzeta.

_____

Uprava napolje!

boomer crook

Post by boomer crook Thu Jan 05, 2023 11:56 am

doslovce su zaustavili muljanje ispod stola. btw, da ne bude navijacki ali ista sudbina ceka i kkp ako ostoja nastavi sa kopiranjem covicevog poslovnog modela.

a ovo sto sada nasi kukaju je kao ono kada arkan kaze kod minimaksa 'a ko je bacao napalm u vijetnamu'

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by Zus Thu Jan 05, 2023 11:58 am

Samo ako ce EL da nas spasi. 

To bi bilo ok da postoji seleri kep kao u Nba ali postoji nesto sto se zove finansijski fer plej sto je dovoljno mutno samo po sebi je ne verujem da grci, turci pa i ostali to strogo postuju. Nadjes title sponzora, mozzart, soccer, meridian u sred sezone za dodatnih 2-3 miliona ali prc, bolje zvuci Bach od Ere Ojdanica

Mislim, trebalo bi da me boli dupe jer je najabo drugi klub ali danas oni, sutra mi. Ovo je protivu lopovskoga sistema zvao se on Sns ili EL. Ok, EL bolje radi i lepse izgleda.

Last edited by Zus on Thu Jan 05, 2023 12:02 pm; edited 1 time in total
    boomer crook

Post by boomer crook Thu Jan 05, 2023 12:01 pm

ma ne interesuje EL vucic vec cinjenica da oni koji su sebi vec udesili zivot ne moraju da placaju crnim kokainskim fondovima i tako parariraju na papiru solventnijim i bogatijim klubovima.

da ne ulazim u detalje u srbiji nema velikog casha bez kriminala i kriminalaca.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started

Post by Zus Thu Jan 05, 2023 12:04 pm

Sve tacno ali mislim da su tu u istom kosu (bili ranije) i ruski klubovi
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jan 05, 2023 12:08 pm

Ali, zbog cega sve ovo? Ajd razumem da neki pijani milijarder pred pocetak sezone odresi kesu pa pocne da dovodi najskuplje igrace ali ovo - u sred sezone klub koji je startovao sa gomilom poraza pocne histericno da gadja milionima svakog ko bi mogao da promeni klub. Jebe mu se sto vec ima gomilu reprezentativaca zakucanih na kraju klupe.

Cak i da su dosli Polonara, Milutinov, Lebron i ko zna ko jos, sta bi postigli? Kakve god igrace da kupis u sred sezone, tesko da ih mozes uigrati da izboris TOP8? Zbog cega sve ovo? Zbog skandiranja Partizanovih navijaca?

_____

Uprava napolje!

Post by beatakeshi Thu Jan 05, 2023 12:14 pm

Prebacite se na košarku. (Čo topik)

Post by Zus Thu Jan 05, 2023 12:17 pm

Ne slazem se da ne bi moglo da izbore top 8. Dusko Ivanovic je najbolji Zvezdin trener jos od Vujosevica i mislim da bi tu možda i uspeo sa dodatim igračima. Ovako teško.
    Na stranu sve veze i ludila presdednika ali su ih bas izbušili
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jan 05, 2023 12:43 pm

beatakeshi wrote:Prebacite se na košarku. (Čo topik)

Sta znam, mislim da ovo ima vise veze sa 24V nego sa Choom.

Da dodam i pitanje zasto grad Beograd i MTS sponzorisu Evroligu? Na primer, Spanac vidi na evroliginom sajtu reklamu za MTS i on ce - sta?

Zus wrote:Ne slazem se da ne bi moglo da izbore top 8. Dusko Ivanovic je najbolji Zvezdin trener jos od Vujosevica i mislim da bi tu možda i uspeo sa dodatim igračima. Ovako teško.

Covek je dosao pre mesec-dva i neko je jos planirao da mu menja tim na svakih nedelju-dve. Ja ne vidim kako bi bilo ko mogao drzati konce u takvim uslovima. Mislim, u januaru smo, nema jos puno do top8. Pijani milijarderi ove tvari rade preko leta

_____

Uprava napolje!

boomer crook

Post by boomer crook Thu Jan 05, 2023 1:11 pm

Zus wrote:Sve tacno ali mislim da su tu u istom kosu (bili ranije) i ruski klubovi

rusi, kao i turci, nisu morali da muljaju posto vec plivaju u kinti. mislim da su najvise do sada kaznjavani grci.

_____
    Filipenko

Post by Filipenko Thu Jan 05, 2023 4:00 pm

ficfiric wrote:
    beatakeshi wrote:Prebacite se na košarku. (Čo topik)

Sta znam, mislim da ovo ima vise veze sa 24V nego sa Choom.

Da dodam i pitanje zasto grad Beograd i MTS sponzorisu Evroligu? Na primer, Spanac vidi na evroliginom sajtu reklamu za MTS i on ce - sta?

Zus wrote:Ne slazem se da ne bi moglo da izbore top 8. Dusko Ivanovic je najbolji Zvezdin trener jos od Vujosevica i mislim da bi tu možda i uspeo sa dodatim igračima. Ovako teško.

Covek je dosao pre mesec-dva i neko je jos planirao da mu menja tim na svakih nedelju-dve. Ja ne vidim kako bi bilo ko mogao drzati konce u takvim uslovima. Mislim, u januaru smo, nema jos puno do top8. Pijani milijarderi ove tvari rade preko leta

Zato sto nam tako dobro ide. Inace, propustas da na spisku sponzora, koji je jasno objavljen na dnu stranice Euroleague sajta, vidis i kompanije VodaVoda i MaxBet.

BTW nisam uopste provalio da je zvezda promenila ime u Crvena zvezda Meridianbet. Mislim da samo u Srbiji ima to menjanje imena usred sezone zbog neocekivanog priliva sponzora. 24 sata Vučić - Page 19 2952840586
    паће

Post by паће Thu Jan 05, 2023 4:01 pm

Filipenko wrote:
    BTW nisam uopste provalio da je zvezda promenila ime u Crvena zvezda Meridianbet. Mislim da samo u Srbiji ima to menjanje imena usred sezone zbog neocekivanog priliva ОД sponzora. 24 sata Vučić - Page 19 2952840586

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Jan 05, 2023 4:10 pm

Filipenko wrote:BTW nisam uopste provalio da je zvezda promenila ime u Crvena zvezda Meridianbet. Mislim da samo u Srbiji ima to menjanje imena usred sezone zbog neocekivanog priliva sponzora. 24 sata Vučić - Page 19 2952840586

Zvezda se pre par nedelja zvala Crvena zvezda MTS. Mozda je prethodni sponzor imao ugovor i platio samo do cetrnaestog kola

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Thu Jan 05, 2023 4:13 pm

Ma cirkus. Siguran sam da nije Ivanovic trazio da se sad u sred sezone krene sa tumbanjem tima. Jedino objasnjenje za sve ovo moze biti skandiranje Partizanovih navijaca i da je zbog toga Vucic poceo da ludi - aaaa, sad cu svih 2.5 milijarde od mmf-a da spucam u kkcz.

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Fri Jan 06, 2023 6:36 am

паће wrote:
    Filipenko wrote:
    BTW nisam uopste provalio da je zvezda promenila ime u Crvena zvezda Meridianbet. Mislim da samo u Srbiji ima to menjanje imena usred sezone zbog neocekivanog priliva ОД sponzora. 24 sata Vučić - Page 19 2952840586

Ne, ne, dobro sam napisao. Priliv OD sponzora podrazumeva da ti je neko vec sponzor, samo ti da vise kinte. Priliv sponzora (bez OD) je kada ti dolaze novi sponzori niotkuda i zamenis djeneralnog sponzora usred sezone, to mislim da bukvalno nigde nisam video. Jasno je i zasto - postoje ugovori, dogovori, nigde se ne desava da tek tako neko bane iznenada sa tolikom kolicinom kinte, ali je ovde visi drzavni interes u pitanju.
    паће

Post by паће Fri Jan 06, 2023 9:27 am

Ех кад ни уговор више није светла крава...

_____

Post by beatakeshi Sat Jan 07, 2023 2:06 pm

Samo za sladokusce: sutra ujutro na Pinku kod Jovane Jeremić.

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue Nov 12, 2024 8:39 pm