24 sata Vučić
- Guest
- Post n°876
Re: 24 sata Vučić
Uopšte nije sranje, a jednokratna elektronska cigareta je izgleda pobedila na tom tržištu i sve više ljudi to purnja.
- Guest
- Post n°877
Problem sa Grujičićkom (jedan od mnogih) je nezainterenovanost za taktiku. Neće joj sad uspeti, jer je mnogo loša konjunktura za to.
- Post n°878
Zaletela se, verujem da su joj i obecali nesto u fazonu da moze da radi u svom domenu sta hoce. Ubrzo ce se sudariti sa realnoscu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°879
problem sa grujičićkom je što je 15 godina pumpala antinaučnost i za povećanje broja obolelih od kancera krivila nato i osiromašeni uranijum, dok je saučestvovala u ruiniranju zdravstva, a onda se setila pušenja čim je zasela na ministarsko mesto. ološ
(i nije moj rant u vezi sa zabranom pušenja kad zabrane zabraniće, rant je vezan isključivo za nju i posledice koje njene aktivnosti ostavljaju u ovom društvu. neće je iskupiti čak ni ako izgura zabranu pušenja)
(i nije moj rant u vezi sa zabranom pušenja kad zabrane zabraniće, rant je vezan isključivo za nju i posledice koje njene aktivnosti ostavljaju u ovom društvu. neće je iskupiti čak ni ako izgura zabranu pušenja)
- Post n°880
Ma naravno, ozbiljna sarlatanka.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°881
Јанош Винету wrote:Хвала добром Богу.
Да можеш да уђеш у клуб или кафић и да не смрдиш као твор кад изађеш.
Иначе забрана пушења у затвореним јавним местима постоји свуда у Европи и да, спроводи се.
Ок, мени довољно оправдање за атеизам и неизлажење.
Да ли би шездесетих одбио да се појавиш на телевизији?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°882
Erős Pista wrote:Zaletela se, verujem da su joj i obecali nesto u fazonu da moze da radi u svom domenu sta hoce. Ubrzo ce se sudariti sa realnoscu.
Nije joj to jedini sudar. Pokušala je da ukine praksu po kojoj se specijalistički pregledi zakazuju samo od 1-5. u mesecu. Odgovor bolnica je takav da se pregledi na mnogim mestima uopšte ne mogu zakazati: krenula je đonom i dočekao ju je tihi bojkot. Kad ovlaš pogledaš, ima hvale vrednu nameru, a kad ponovo pogledaš - sujetna osoba koja precenjuje svoj domet.
- Post n°883
"Vučić threw a tantrum." može i u podnaslov teme
:flag_rs::flag_ru:Yevgeniy Prigozhin:“Vučić threw a tantrum. As of March 1, 2023, there is not a single Serb in PMC Wagner. The last one who fought in the Wagner PMC left 2 months ago.
— AZ :satellite_orbital::earth_asia::earth_africa::earth_americas: (@AZgeopolitics) March 1, 2023
If one of the Serbs claims that he fought in the Wagner PMCs in 2023, this is a hoax. Don't believe him."
- Post n°884
Zarkovic je pre jedno 7 dana radio intervju sa Srbinom iz Vagnera. Mislim da se zvao Uros. Zanimljivo da sada ne mogu da nadjem to na kanalu.
- Post n°885
moguće da je grujičić loš ministar, vrv i jeste, ali je glupo da pišete to što pišete bez ograde da se radi o ženi koja je za srpske standarde neurohirurgije vrhunski lekar. neću da vas prozivam da pogledate u svoje dvorište i kažete šta tačno radite da time crpite kapacitet da je zapljuvavate ali ovde ću se zaustaviti. pišem iz ličnog iskustva.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°887
potrešen sam tvojim komentarom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°888
ma jeste odličan neurohirurg, pisao sam to već. ali ovako da odeš u lično, to je suludo.
pričamo o kapacitetima kao ministru.
pričamo o kapacitetima kao ministru.
- Post n°889
Mislim da treba napomenuti i da je doktor Nestorovic izuzetan pulmolog koji je izlecio na hiljade dece sirom Srbije.
_____
- Post n°890
nisam ni očekivao da ćeš pametnije misliti.
dana je laka meta, žena nije političar nego paljevina a pritom za razliku od bukvalno svih ministara u vladi sa izuzetkom siniše malog ima svoju struku u malom prstu. to što se ne snalazi kao ministar nije do nje nego do onih koji su je tu stavili a ona to doživljava kao priznanje koje to nije.
dana je laka meta, žena nije političar nego paljevina a pritom za razliku od bukvalno svih ministara u vladi sa izuzetkom siniše malog ima svoju struku u malom prstu. to što se ne snalazi kao ministar nije do nje nego do onih koji su je tu stavili a ona to doživljava kao priznanje koje to nije.
_____
#FreeFacu
- Post n°892
kondo wrote:žena nije političar
Kako nije politicar? Do sada ima jedno ucesce na predsednickim izborima (2012), jednom je bila nosilac liste (na listi su bili bivsi nacelnik bie, bio je Dejan Lucic, itd) i jednom je bila prva na listi i to SNS-a, najkriminalnije politicke organizcije u istoriji ovih prostora
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°893
Sirota ministarka
_____
- Post n°894
ficfiric wrote:kondo wrote:žena nije političar
Kako nije politicar? Do sada ima jedno ucesce na predsednickim izborima (2012), jednom je bila nosilac liste (na listi su bili bivsi nacelnik bie, bio je Dejan Lucic, itd) i jednom je bila prva na listi i to SNS-a, najkriminalnije politicke organizcije u istoriji ovih prostora
Naravno, bre. Pas s maslom ne bi pojeo ovu pricu o zamajanoj naucnici koju su navukli mangupi. Ambiciozna laktasica i sarlatanka.
_____
- Post n°895
pa ti si mnogo veći šarlatan nego što je ona šarlatanka...
_____
#FreeFacu
- Post n°896
Voleo bih da upoznam jedno dete koje je tzv. Nestorovic izlecio. Kazem izlecio, ne sredio da ga izleci neki od lekara sa njegovog odeljenja. Lik je postao nacelnik odeljenja u godinama kada je vecina lekara srecna da diplomira, a apsolutno niko ne uspe da izadje iz staza i postane ful lekar. Sto bi se reklo, predodredjen da uspe.
- Post n°897
+1.kondo wrote:moguće da je grujičić loš ministar, vrv i jeste, ali je glupo da pišete to što pišete bez ograde da se radi o ženi koja je za srpske standarde neurohirurgije vrhunski lekar.
Ne podrzavam konda jer znam iz licnog iskustva, ali sam od dovoljno lekara cuo da je Grujicic top lekar u svojoj specijalizaciji.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°898
Pa ko je to sporio? Zena je ministarka, visogodisnja aktivna konspiroloskinja i prva na izbornoj listi SNS, o tome pricamo, profesiju niko nije pominjao.
_____
- Post n°899
Erős Pista wrote:Sirota ministarka
Polugospođa ministarka
- Post n°900
Vilmos Tehenészfiú wrote:+1.kondo wrote:moguće da je grujičić loš ministar, vrv i jeste, ali je glupo da pišete to što pišete bez ograde da se radi o ženi koja je za srpske standarde neurohirurgije vrhunski lekar.
Ne podrzavam konda jer znam iz licnog iskustva, ali sam od dovoljno lekara cuo da je Grujicic top lekar u svojoj specijalizaciji.
Neka je. To je tacno bitno ni za sta u ovoj raspravi.