Rat u Ukrajini
- Post n°726
Re: Rat u Ukrajini
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°727
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°728
Last edited by rumbeando on Mon Oct 10, 2022 1:17 pm; edited 2 times in total
- Post n°729
boomer crook wrote:sprema tenkovske prepreke ka belorusiji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°730
boomer crook wrote:da, jedni su ono flambirali azil za zivotinje i oblizuju se na miris splajenog mesa dok su drugi ustrelili i pojeli psa koji je upao u kokosinjac i upravo lomio vrat desetoj koki nosilji. mislim ja ne bih eto ubijao zivotinje svakako ali mislim da je neka fina linija predjena.
zajebavas garant
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°731
Djoka Zabata iz Moldavije wrote:Three cruise missiles launched on Ukraine this morning from Russian ships in the Black Sea crossed Moldova's airspace.
— Nicu Popescu (@nicupopescu) October 10, 2022
I instructed that Russia's ambassador be summoned to provide an explanation.
moz misliti...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°732
Update: Network data show major sustained impacts to infrastructure across much of #Ukraine after a series of reprisal attacks by Russia; energy facilities have been targeted per President's office
— NetBlocks (@netblocks) October 10, 2022
Report: https://t.co/S0qJQ7CJD3 pic.twitter.com/kp93hav9xD
- Post n°733
Летећи Полип wrote:Eh, gde si Andurile, da nam malo podignes moral. Atmosfera je malo hafifna.
Tu sam
Lukasenko bi se pri napadu proveo jos gore od onih Putinovih kolona kod Harkova i Kijeva u martu. To je slaba vojska ciji se svaki pokret prati a sa nekoliko salvi iz Himarsa bi ih totalno pokosili. Plus, sada ide ono blato i taj teren ce biti tezak za manevrisanje, a ukrajinska vojska ima tu nekoliko linija odbrane i mnogo iskustva.
Lukasenko radi sve samo da ne udje u rat jer kad udje, prilicno sam siguran da ce u Belorusiji poceti gradjanski rat sa ciljem zbacivanja. Vec sada ima dosta dobrovoljaca iz Belorusije i dovoljno je tu jos dodati neke dezertere koji ce preci na drugu stranu, masovne sabotaze unutar Belorusije, a Putin mu tu vise nece moci mnogo vojno pomoci.
- Post n°734
In today's attacks Russia's been deliberately hitting combined heat and power plants across the country, so that Ukrainians have no electricity and no water during the winter. CHPP infrastructure targeted in at least 11 regions - from Lviv to Zaporizhzhia, to Kharkiv, to Dnipro.
— Myroslava Petsa (@myroslavapetsa) October 10, 2022
- Post n°735
- Post n°736
rumbeando wrote:Novinarka BBC-ja na ukrajinskom kaže da su Rusi danas namerno gađali termoelektrane, koje su ujedno i toplane:In today's attacks Russia's been deliberately hitting combined heat and power plants across the country, so that Ukrainians have no electricity and no water during the winter. CHPP infrastructure targeted in at least 11 regions - from Lviv to Zaporizhzhia, to Kharkiv, to Dnipro.
— Myroslava Petsa (@myroslavapetsa) October 10, 2022
"Legitiman odgovor na rusenje jedne trake autoputa na mostu"
"Nema veze sa terorisanjem civila"
- Post n°737
Anduril wrote:Летећи Полип wrote:Eh, gde si Andurile, da nam malo podignes moral. Atmosfera je malo hafifna.
Tu sam
Lukasenko bi se pri napadu proveo jos gore od onih Putinovih kolona kod Harkova i Kijeva u martu. To je slaba vojska ciji se svaki pokret prati a sa nekoliko salvi iz Himarsa bi ih totalno pokosili.
znao sam!
- Post n°738
kondo wrote:pustite putina da prvo ne stane pa onda kritikujte, gospodo.
bili, ne znam za raspravu ali pratim izjave i koje sa kojih tačno pozicija pretio nuklearkama - neki ispred tv dragstora, neki iz precedničkog bunkera.
jebala vas ukrajina i to što tripujete slobodu preko nje. barem je oko rusije sve kristalno jasno.
jel ukusan gelato kod Kadirova?
- Post n°739
Ukraine hopes to make 1.5 billion euros from electricity exports to the European Union by the end of the year and earn to more in the future after obtaining the right to export its energy there, Reuters reported citing a Ukrainian energy ministry adviser. pic.twitter.com/ChAup6Z9p0
— CGTN Africa (@cgtnafrica) June 8, 2022
Ukraine will suspend electricity export from Oct. 11 due tomissile attacks on energy facilities -Ministry of Energy
— Euromaidan Press (@EuromaidanPress) October 10, 2022
According toEnergy Minister, Ukraine's electricity export helped Europe to reduce Russian energy resources consumption. https://t.co/I0MYIlLR1B
- Post n°740
- Post n°741
- Post n°743
Konstantin Dolgov, former Russian commissioner for human rights, claims that Ukraine's plumbing and sewer systems are "working to support the war" and therefore are legitimate military targets. He hopes for more strikes and asks: "Are they whining yet? Are they howling yet?" pic.twitter.com/JC1BUretNz
— Julia Davis (@JuliaDavisNews) October 10, 2022
Genocidal scheming on Russian state TV: Andrey Sidorov, Deputy Dean of world politics at the MSU urges Russia not to miss the right moment to cause a massive refugee crisis in Europe, exacerbating economic and political tensions by causing a massive influx of Ukrainian refugees. pic.twitter.com/c9UpavOXHQ
— Julia Davis (@JuliaDavisNews) October 10, 2022
- Post n°744
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°745
- Guest
- Post n°746
- Post n°747
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°748
_____
- Guest
- Post n°749
mada možda grešim, davno je bilo
- Post n°750