Mnijem da ga neće povući.
Rat u Ukrajini
- Post n°851
Re: Rat u Ukrajini
Ovde je bilo mišljenja da to ne može tek tako, ima ko se pita, itd.
- Post n°852
Само мудар пословни човек коме се може. Ено га у коментарима бране:
- а ти би радио за џабе?
- а колико то кошта, одакле новци?
- његово богатство је у деоницама а не у ликвидном новцу, зависи од цене деоница.
- инвеститори не воле ништа што се даје за џаба. овај потез ће повратити цену деоница.
И наравно одмах је сугерисао качење на државну војно-индустријску сису. Улетиш мало у политику, па онда убираш дивиденде од тога.
Све је одиграо како треба.
- а ти би радио за џабе?
- а колико то кошта, одакле новци?
- његово богатство је у деоницама а не у ликвидном новцу, зависи од цене деоница.
- инвеститори не воле ништа што се даје за џаба. овај потез ће повратити цену деоница.
И наравно одмах је сугерисао качење на државну војно-индустријску сису. Улетиш мало у политику, па онда убираш дивиденде од тога.
Све је одиграо како треба.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°853
Ukrajina. No comment. pic.twitter.com/sKwvkfepJP
— ACH (@AchServe) October 13, 2022
- Post n°855
očigledno je igra, ali kad prolazi Ghost of Kiev što ne bi i ovo
- Post n°856
Prihvatam. Ne rqzumem se najbolje u igrice
- Post n°857
Mór Thököly wrote:Prihvatam. Ne rqzumem se najbolje u igrice
Ja sam treći ili četvrti dan rata skoro pa povjerovao u obaranje aviona koje je takođe bilo snimak iz igrice. Mada je dosta konvoja stradalo i gore nego u ovoj igrici, naročito u prvih dvadesetak dana rata.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°858
trpaj saveznički švabe dok su im noge u blatu
Sweden does not want to investigate Nord Stream explosions together with Germany due to classified reasons.https://t.co/LaAAcqZjom
— Disclose.tv (@disclosetv) October 14, 2022
- Post n°859
Ok, Svedi nisu Nato saveznici tehnicki jos uvek
- Post n°860
Mór Thököly wrote:Ok, Svedi nisu Nato saveznici tehnicki jos uvek
Izveli su 1 gest dobr vollje prije dvije sedmice.
OSLO/STOCKHOLM, Sept 30 (Reuters) - Sweden's Inspectorate of Strategic Products (ISP) said on Friday reversed a ban against exporting military equipment to Turkey, following the Nordic country's decision to join the NATO military alliance and agreement to overcome Turkish objections.
The Sweden and Finland sought membership to NATO earlier this year following Russia's invasion of Ukraine, but faced a hurdle as its application needs the approval of all 30 current members, with Turkey raising objections.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°861
Najmanje 11 mrtvih u masakru u kasarni u Belgorodu, Rusi tvrde da su teroristi napali kasarnu, Ukrajinci da su septembarci pucali na starešine/staru vojsku ili šta god.
- Post n°862
Au.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°863
Zanimljivo je da se pominju "teroristi iz zemlje-članice Zajednice nezavisnih država".
- Guest
- Post n°864
u stvari
ali ta formulacija ne liči na Ukrajinu.
Two terrorists have been killed on the spot with retaliatory fire, the ministry said, adding that they have been identified as “citizens of one of the former Soviet states.” The Russian military have not provided any further details about the attack or the identities of the assailants.
ali ta formulacija ne liči na Ukrajinu.
- Guest
- Post n°865
Promenili. Definitivno ne optužuju Ukrajinu.
Two terrorists have been killed on the spot with retaliatory fire, the ministry said, adding that they have been identified as “citizens of a member of the Commonwealth of Independent States (CIS)
- Post n°866
Izgleda Tadzici.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°868
Izvor MCM, tako da je mozda potpuno pogresno
_____
- Guest
- Post n°869
Ima indicija da je nešto u tom smeru, pominju po Telegramu da je među vojnicima došlo do sukoba oko vere.
- Post n°870
inace, ovo je mozda za topik ukrajina i mi ali su se razni rusofili pregrupisali i sada koriste fraze tipa neverovatna smirenost ruske komande i mirovna ponuda koju je histericno rukovodstvo ukrajine odbacilo.
meni to polako postaje neverovatno
meni to polako postaje neverovatno
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°871
_____
- Guest
- Post n°872
Te mirovne ponude Rusije izmišljaju svakih mesec-mesec i po dana, treba im za jednačinu pa tu stavljaju proizvoljnu vrednost.
- Post n°874
Cousin Billy wrote:Te mirovne ponude Rusije izmišljaju svakih mesec-mesec i po dana, treba im za jednačinu pa tu stavljaju proizvoljnu vrednost.
ma ovo sam video kod cire sotone. otprilike ostavili su cele linije fronta nebranjene da pokazu dobru volju i kao takoreci tompus dlakavac mira.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°875
mislim idem da ponovo ubijem FB nakon sto sam zavrsio par msnger poslica.
_____