šta sad, forum navija za status kvo?
Rat u Ukrajini
- Post n°276
Re: Rat u Ukrajini
ukrajinci napreduju brže nego rusi ka berlinu '45
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°277
Forum navija za da neko dodje kod Putina i ocita mu njegova prava
- Post n°279
Kako bi to objasnili vlastitom stanovništvu, da ne kažem građanima?Del Cap wrote:Ispaliće neku nuklearnu granatu iz Piona na oblast koju su formalno anektirali i reći "pa šta, ionako je to naša teritorija, a povrh svega samo radimo ono što su Amerikanci već radili" (što je Putin već ubacio kao tezu u svoj poslednji govor).
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°280
Ferenc Puskás wrote:Kako bi to objasnili vlastitom stanovništvu, da ne kažem građanima?Del Cap wrote:Ispaliće neku nuklearnu granatu iz Piona na oblast koju su formalno anektirali i reći "pa šta, ionako je to naša teritorija, a povrh svega samo radimo ono što su Amerikanci već radili" (što je Putin već ubacio kao tezu u svoj poslednji govor).
Шта има да објашњавају? Зар нису довољно претили и припремали све живе? Становништво ће ћутети и трпети, а опозицију више ништа не може изненадити, никакво непочинство власти. Па мобилизација се спроводи, не може им нико ништа.
Дефанзивна тактичка атомка на својој територији може да изазове одијум и низак морал, али не и смену Путина. За то је потребно да постоји нека алтернатива, излаз из ове ситуације.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°281
To mi ne znamo dal postoji alternativa
- Post n°282
Ja jos uvek mislim da nece biti nuklearke, mada ovo zaista izgleda sve gore po Ruse i pocinjem da mislim da stvarno ne mogu nista drugo da urade.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°283
Ferenc Puskás wrote:Kako bi to objasnili vlastitom stanovništvu, da ne kažem građanima?Del Cap wrote:Ispaliće neku nuklearnu granatu iz Piona na oblast koju su formalno anektirali i reći "pa šta, ionako je to naša teritorija, a povrh svega samo radimo ono što su Amerikanci već radili" (što je Putin već ubacio kao tezu u svoj poslednji govor).
nemam pojma, "moralo je zbog rata sa kolektivnim zapadom", tako nešto.
zaista karikiram, i dalje ne mislim da je to izgledno.
- Post n°284
Mislio sam na to da im ne bi bio problem kad bi bacili na štajaznam Varšavu ili Lavov, ali na ono što tvrde da je dio Rusije bi valjda bilo problematično.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°285
Erős Pista wrote:Ja jos uvek mislim da nece biti nuklearke, mada ovo zaista izgleda sve gore po Ruse i pocinjem da mislim da stvarno ne mogu nista drugo da urade.
Iskreno - ja to ne mogu da shvatim.
- Post n°287
ako se ovako raspadaju ni takticka nuklearka ih nece spasiti
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°288
ok sumanuta teza. vojska namerno busi putina, cika ga.da posegne za atomicima da bi ga uhvatili i predali dinastiji korino.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°289
boomer crook wrote:ako se ovako raspadaju ni takticka nuklearka ih nece spasiti
Ta slaba nuklearka, sve sam vise misljenja, ne bi ni bila namenjena Ukrajincima, nego stvaranju panike na Zapadu i pojacavanju ekonomske krize.
- Guest
- Post n°290
ma jok, nema nikakve namere, sposobni su kao što je i jna bila, go kurac do golog kurca, izbušiće ih nato totalno, tako da smo onda svi najebali, ja se stavljam u njihovu poziciju, kurac bi bacao taktičke nuklearne, bacio bih sve što imam
- Post n°291
šta je slaba nuklearka?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°292
Talason wrote:ako si gledao keri, e ovo će tako da bude
Ali oni nisu Kerry
- Post n°293
0,6-0,7 npr. Mislim da imaju i slabije.kondo wrote:šta je slaba nuklearka?
- Guest
- Post n°294
Mór Thököly wrote:Talason wrote:ako si gledao keri, e ovo će tako da bude
Ali oni nisu Kerry
ja mislim da će skoro sigurno da bude taj kraj sa vrištanjem plakanjem i spaljivanjem svega oko sebe
- Post n°295
Pa ok, toga se svi plase, zato i navijamo da neko "dođe poPutina"
- Post n°296
ja tipujem na scarface. oniski agresivac postaje izuzetno mocan ali nakon sto ga odbaci americki san, nosen prevelikom ambicijom strada u vrtlogu nasilja.
_____
- Post n°297
vi se zajebajete
_____
#FreeFacu
- Post n°298
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Ja jos uvek mislim da nece biti nuklearke, mada ovo zaista izgleda sve gore po Ruse i pocinjem da mislim da stvarno ne mogu nista drugo da urade.
Iskreno - ja to ne mogu da shvatim.
ja mislim da je stvar prosta i da su imali premalo vojske na terenu. nije ni ukrajinska vojska sastavljena od prekaljenih profesionalaca (takvi su i izginuli) nego imaju pristojan obaveštajan rad, država je na ratnoj stazi u celini, mobilisali se na vreme i imaju s čime da probiju a onda i s čime da eksploatišu proboj. dok se rusi mobilišu i neke trupe zaista stignu na liniju fronta, ta linija će biti... negde drugde.
plus ovo, za razliku od ukrajine (koju je kremlj sam ugurao u tu poziciju)
Putin has built his regime on political apathy. Now he wants his army to be motivated with a crazy pseudo-ideological word salad that just doesn’t get traction in atomised society where everyone fends for themselves and there is no nation to speak of. Bit of a boomerang.
— Leonid ХВ Ragozin (@leonidragozin) October 2, 2022
Last edited by Del Cap on Sun Oct 02, 2022 11:10 pm; edited 1 time in total
- Post n°299
Ok, ajde ovako, mislim da je verovatnije da ce gadjati necim konvencionalnim neku tacku u Pljskoj na primer gde se privla i naoruzanje za Ukr nego da ce baciti nuklearku, ma kako slabu
- Post n°300
boomer crook wrote:ja tipujem na scarface. oniski agresivac postaje izuzetno mocan ali nakon sto ga odbaci americki san, nosen prevelikom ambicijom strada u vrtlogu nasilja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije