Rat u Ukrajini
- Post n°101
Re: Rat u Ukrajini
tesko se sada moze zamisliti scenario u kojem ukrajina vraca svoje teritorije. ono sto dodatno uznemirava je to sto rusi ne mogu ili nece da kazu da su njihovi ciljevi ostvareni vec i dalje pricaju o denacifikaciji.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°102
Ja se nadam da je.to samo prica koja treba posle da pokaze da su za kompromis. Ako i dalje ciljaju Kijev bice veselo
- Post n°103
cela njihova logika je da nuklearna sila moze i treba da moze da radi sta god pozeli
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°104
Mór Thököly wrote:Ja se nadam da je.to samo prica koja treba posle da pokaze da su za kompromis. Ako i dalje ciljaju Kijev bice veselo
Циљају. Перципирају да је то њихово.
"Зашто њима припада Крим, зашто им припада Харковска област, Донбас?”
Неко је ископао овај видео, можда Нотксор (свака му част).
Last edited by Јанош Винету on Fri Sep 30, 2022 1:35 pm; edited 1 time in total
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°105
Pazi, ako im je ideja i dalje Kijev, onda mobilizacija nije nuzno u suprotnosti sa eventualnim njukovanjem. Nadam se da im nije Kijev vise cilj.
- Post n°106
Није рекао Кијев, али јесте рекао Харковска област.
Мислим да то више није могуће и да су дигли руке од Кијевске и Харковске области.
Али неће одустати док не узму целе области и заокруже то све. У питању није спољашња логика него унутрашња, пуне границе некадашњих области.
Мислим да то више није могуће и да су дигли руке од Кијевске и Харковске области.
Али неће одустати док не узму целе области и заокруже то све. У питању није спољашња логика него унутрашња, пуне границе некадашњих области.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°108
Dobri stari Bruno Langer i Serđo Blažić, sve su to najavili pre 45 godina kad je Kondo bio malji deca (TM by Harper)
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°109
Cousin Billy wrote:
kod mene nema ton i svi su tužni, da nije ovo snimak sa neke sarane?
- Guest
- Post n°110
Smejao se jedan mlađi bradonja, mislim da ga je posle toga odveo FSB u dvorište
- Post n°111
Chat is disabled for this live stream.
Kakav bi to cirkus bio.
Kakav bi to cirkus bio.
- Post n°115
Flešbek iz 2014, sada ide nova i poboljšana verzija.
- Post n°117
Medvedev je na obraćanje Putina doveo pomoćnika koji će da spava umjesto njega.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°118
A i zamenik ima zamenike
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°119
haha hteo sam da ga screenshotujem ali sam zaboravio
bogte koje sumanuto blebetanje, Indijanci, opijumski ratovi, Indija...
- Post n°121
Cousin Billy wrote:haha hteo sam da ga screenshotujem ali sam zaboravio
Otklon od zapada, nema više partnjori. Izgleda mi da slijedi sjevrnokorejizacija Rusije prema zapadu.
Za sad zvuči kao emisija na Hepiju, sa B klasom gostiju.
Last edited by fikret selimbašić on Fri Sep 30, 2022 2:43 pm; edited 2 times in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°122
sad si malo kao radomir martin kad prenosi obracanje naseg precednika
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°124
Mislim nema ovde šta bitno da se prenese osim "ponude" Kijevu da objavi primirje i da započne pregovore koji neće uključiti anektirane teritorije, uz pretnju da će one biti branjene svim raspoloživim sredstvima. Karte su na stolu i sada sledi svinjac.
I potpuno je jasno da je govor u velikoj meri okrenut aktuelnim i potencijalnim partnerima na Istoku.
I potpuno je jasno da je govor u velikoj meri okrenut aktuelnim i potencijalnim partnerima na Istoku.
- Post n°125
da li ce medvedev moci da zadrzi svoj zapadni hi end audio sistem ili ce morati da predje na ruski priboj?
_____
#FreeFacu