Margit Savović wrote:Mene je danas prvi put uhvatilo nešto a la napad panike. Gledala sam u čartove i ide nam gora kriza nego 2008. Manijak sutra anektira Donbas i plašim se all-out rata. OPEC će izgleda da ograniči sutra output.
kolosalni bolid
Margit Savović wrote:Mene je danas prvi put uhvatilo nešto a la napad panike. Gledala sam u čartove i ide nam gora kriza nego 2008. Manijak sutra anektira Donbas i plašim se all-out rata. OPEC će izgleda da ograniči sutra output.
The mood of Russia's top propagandist, Vladimir Solovyov in this clip can be summed up as "Hello darkness, my old friend." He demands some victories and complains that people are running away from Russia. He also sighs. A lot. pic.twitter.com/0NNetH3hLi
— Julia Davis (@JuliaDavisNews) September 29, 2022
http://kremlin.ru/events/president/news/69460
The President of Russia [Vladimir Putin in his telephone conversation with the President of the Republic of Turkey Recep Tayyip Erdogan] gave a fundamental assessment of the unprecedented sabotage, in fact, an act of international terrorism against the Nord Stream 1 and Nord Stream 2 gas pipelines. It was noted that Russia is bringing this issue up for urgent discussion in the UN Security Council.
neki EMP test visoko iznad Arktika bi imao mnogo veći efekat i to bez žrtavaNotxor wrote:Mene u čitavoj stvari brine jedna stvar, a to je da je Putin uništio Nordstream, jer ako je lud da to uradi onda je lud i da prospe taktičke nuklearke po Ukrajini.
Jako bih voleo da se varam.
EU parliamentarian Radek Sikorski deletes his tweet two days later attributing the bombing of Nord Stream to the U.S. His follow up tweets remain.
— Dan Cohen (@dancohen3000) September 29, 2022
Now it looks even more suspicious. pic.twitter.com/TZMr11Fmfa
Na vise mesta ovo vidim pa da pitam, zasto bi RU unistila NS1&2 ?Notxor wrote:Mene u čitavoj stvari brine jedna stvar, a to je da je Putin uništio Nordstream, jer ako je lud da to uradi onda je lud i da prospe taktičke nuklearke po Ukrajini.
Jako bih voleo da se varam.
Our sources report: #Lukashenko agreed to deploy 120K soldiers during November-February. undertakes to supply 100K mobilized soldiers in addition. Lukashenko is preparing for a full-scale war. The West must issue an ultimatum he cannot refuse pic.twitter.com/4sOngI7rCK
— Pavel Latushka (@PavelLatushka) September 29, 2022
Mór Thököly wrote:Nema takvog ultimatuma. Realno, ovo je najgora vest ovih dana.
В ГУР Минобороны Украины оценивают угрозу применения Россией тактического ядерного оружия на Украине как "очень высокую", сообщил представитель украинской военной разведки Вадим Скибицкий.
"Удары, вероятно, будут нацелены на места вдоль линии фронта, где дислоцируется большое количество личного состава и техники, а также по важным командным центрам и критической инфраструктуре. Чтобы их остановить, нам нужны не только зенитные, но и противоракетные системы", — заявил Скибицкий.
В ГУР Минобороны Украины оценивают угрозу применения Россией тактического ядерного оружия на Украине как "очень высокую", сообщил представитель украинской военной разведки Вадим Скибицкий.
"Удары, вероятно, будут нацелены на места вдоль линии фронта, где дислоцируется большое количество личного состава и техники, а также по важным командным центрам и критической инфраструктуре. Чтобы их остановить, нам нужны не только зенитные, но и противоракетные системы", — заявил Скибицкий.
Del Cap wrote:Beloruski opozicionar, fwiwOur sources report: #Lukashenko agreed to deploy 120K soldiers during November-February. undertakes to supply 100K mobilized soldiers in addition. Lukashenko is preparing for a full-scale war. The West must issue an ultimatum he cannot refuse pic.twitter.com/4sOngI7rCK
— Pavel Latushka (@PavelLatushka) September 29, 2022
Mór Thököly wrote:Pa nije pitanje dal je on glup, nego dal mu je otvoren prozor u kancelariji