Margit Savović wrote:Koga biste stavili na čelo liste? Mariniku ili Mikija?
Nije to neka dilema
Koga biste stavili na čelo liste? Mariniku ili Mikija?
ficfiric wrote:Hocu da kazem da procenti mogu da se navuku bilo kome, bilo kako. Mozes im dodeliti 2% a mozes i 20%. U sustini, niko od njih nema svoje glasace, vrlo lako svako od njih moze sutra imati 0% a moze biti i lider opozicije (osim Janka Veselinovica).
Ja mislim da bi mandate trebalo deliti po kontrolorima koji su obavili posao na proslim izborima. To je bolji nacin da se izmeri snaga neke organizacije
MIki + MariniKA=MIKAMargit Savović wrote:Koga biste stavili na čelo liste? Mariniku ili Mikija?
ficfiric wrote:Hocu da kazem da procenti mogu da se navuku bilo kome, bilo kako. Mozes im dodeliti 2% a mozes i 20%. U sustini, niko od njih nema svoje glasace, vrlo lako svako od njih moze sutra imati 0% a moze biti i lider opozicije (osim Janka Veselinovica).
Ja mislim da bi mandate trebalo deliti po kontrolorima koji su obavili posao na proslim izborima. To je bolji nacin da se izmeri snaga neke organizacije
Nije bas tako, ja glasam za patkare a ostali me ne zanimaju (osim ako se tri put ne odreknu kosova, bosne i crne gore).ficfiric wrote:U sustini, niko od njih nema svoje glasace
ficfiric wrote:brt, glasas za dveri
Pa ako bude jedna lista onda ces uz tu stranku levice da glasas za milionera, lika iz g17 i za ukidanje zdravstvenog osiguranjahost wrote:Osim patkara Srbija nema ni jednu stranku levice. Govnara poput Radulovica ne manjka.
То је age-old дилема у Србији. Или ћеш да гласаш, запушеног носа, да “рушиш Слобу”, или ћеш да поносно бациш свој глас на партију која је сасвим океј, али гарантовано остаје испод цензуса. Или још чешћа варијанта, дотична “океј партија” ће те поштедети дотичне дилеме тако што ће се удружити са некима од ових за које не би гласао ни мртав. Ту већ креће белолистићарска дилема (= да ли да те то краја земаљских дана малтретира 1 Хелла?) т.ј. да ли је Вучићева неподношљивост и штеточинство догурала до високог “Слоба” стандарда?Janko Suvar wrote:Pa ako bude jedna lista onda ces uz tu stranku levice da glasas za milionera, lika iz g17 i za ukidanje zdravstvenog osiguranjahost wrote:Osim patkara Srbija nema ni jednu stranku levice. Govnara poput Radulovica ne manjka.
Nije mi to neki problem iako bih radije da patkari izadju samostalno. A zdravstveno osiguranje je Vucic vec ukinuo samo sto te izgleda nije obavestio.Janko Suvar wrote:Pa ako bude jedna lista onda ces uz tu stranku levice da glasas za milionera, lika iz g17 i za ukidanje zdravstvenog osiguranja