Улични ходач wrote:Како је Бошко сатро Грбовића у УН. Овај се позива на правну државу а први руши Устав подржавајући оно што и СНС и СПС подржавају по питању Косова и Метохије, супротно Уставу,
Међутим, направио је грешку са Бешићем. Ђиалсову мантру коју Бшеич понавља-само криминал и корупција, Косово и Метохија није битно је врло лако оборити јер су продаја део по део Косова и Метохије омогућили СНС и СПС да толико криминализују државу.
И надам се да ће прича о томе како је продаја Косова и Метохије довела до криминалиазције државе постати једна о д центрлних тема десне опозиције на изборима, ако смеју.
opozicija
- Post n°926
Re: opozicija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°927
Nikog zivog ko bi glasao za Grbovica savrseno ne interesuje sta prica Obradovic.
- Post n°928
То је тачно, зато што за оно што он прича галаса 1%. И зато је инсистирање на томе увек победа СНС и СПС, што његов шеф Ђилс добро зна и на томе ради поносно преко 10 година, иначе је отворено рекао да му је то циљ-да не обара власт СНС и СПС док одрађују Косоово и Метохију.
Али је опет занимљиво видет да се Вучић и Ђилас слажу око многих питања, што је данашњи УН показао.
А где су ту нашао Милош Јовановић, то ће да видимо.
Али је опет занимљиво видет да се Вучић и Ђилас слажу око многих питања, што је данашњи УН показао.
А где су ту нашао Милош Јовановић, то ће да видимо.
- Post n°930
ficfiric wrote:Улични ходач wrote:Како је Бошко сатро Грбовића у УН. Овај се позива на правну државу а први руши Устав подржавајући оно што и СНС и СПС подржавају по питању Косова и Метохије, супротно Уставу,
Међутим, направио је грешку са Бешићем. Ђиалсову мантру коју Бшеич понавља-само криминал и корупција, Косово и Метохија није битно је врло лако оборити јер су продаја део по део Косова и Метохије омогућили СНС и СПС да толико криминализују државу.
И надам се да ће прича о томе како је продаја Косова и Метохије довела до криминалиазције државе постати једна о д центрлних тема десне опозиције на изборима, ако смеју.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°931
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°935
odlično
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°937
Улични ходач wrote:Како је Бошко сатро Грбовића у УН. Овај се позива на правну државу а први руши Устав подржавајући оно што и СНС и СПС подржавају по питању Косова и Метохије, супротно Уставу,
Lol, ne. Tek sad videh klip. Klasicno naprednjacko dziberisanje, upadanje u rec, itsl.
SVAĐA OPOZICIJE U STUDIJU UTISKA NEDELJE!
— Detektor laži (@LaziDetektor) October 23, 2023
Boško Obradović: Zašto nas ucenjuju da mi moramo da sarađujemo sa Đilasom nakon izbora? Pavle Grbović podseća na Čedomira Jovanovića - ima politiku ali nema podršku građana Srbije, nikad nije prešao 5%!
Pavle Grbović: Cinično je da Vi… pic.twitter.com/ClABgQkyMw
_____
- Post n°938
da da, nema tu razgovora uopste, druga strana ga prosto ne zeli
- Post n°939
I pazi, Grbovic kaze, ja izbegavam teme koje naa razvajaju, i ovaj opet. Mislim, cisto da ne bude zabune ko minira potencijalno jedinstvo opozicije oko rusenja Vucica.
Mislim, kapiram i Boska, to je igra koju on mora da igra, ali nemojmo ss zajebavati koja je to igra.
Mislim, kapiram i Boska, to je igra koju on mora da igra, ali nemojmo ss zajebavati koja je to igra.
_____
- Post n°940
pa oni druge teme ni nemaju - kosovo, PorODiCa
- Post n°941
To je jedan problem. Drugi je taj sto njihovi biraci zapravo gutaju naprednjacku propagandu, citaju tabloide, gledaju Hepi, i onda ne ameju da udju u otvorenu konfrontaciju sa njima, tj sa rezimom, nego ih stalno umilostivljuju napadajuci gradjansku opoziciju i generalno bivaju rasplazi.
All that said, prilicno sam siguran da ce Bosko kad dodje trenutak, biti kooperativan, odnosno da ce biti spreman na saradnju sa istim ovim Grbovicem i ostatkom ekipe.
All that said, prilicno sam siguran da ce Bosko kad dodje trenutak, biti kooperativan, odnosno da ce biti spreman na saradnju sa istim ovim Grbovicem i ostatkom ekipe.
Last edited by Erős Pista on Mon Oct 23, 2023 10:57 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°942
Erős Pista wrote:To je jedan problem. Drugi je taj sto njihovi biraci zapravo gutaju naprednjacku propagandu, citaju tabloide, gledaju Hepi, i onda ne ameju da udju u otvorenu konfrontaciju sa njima, tj sa rezimom, nego ih stalno umilostivljuju napadajuci gradjansku opoziciju i generalno bivaju rasplazi.
I da bi bio tim biracima prihvatljiv ne sme se grliti sa Grbovicem pred izbore vec ga mora napadati.
Erős Pista wrote:All thay said, prilicno sam siguran da ce Bosko kad dodje trenutak, biti kooperativan, odnosno da ce biti spreman na saradnju sa istim ovim Grbovicem i ostatkom ekipe.
I ne samo on. Svi oni zele da postoje i nakon Vucica, niko nece svojom voljom tonuti sa njim.
Videli smo u CG 2020. Milu je trebao samo jedan poslanik, imao je sta da ponudi ali niko nije bio lud da pravi savez sa njim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°943
Erős Pista wrote:To je jedan problem. Drugi je taj sto njihovi biraci zapravo gutaju naprednjacku propagandu, citaju tabloide, gledaju Hepi, i onda ne ameju da udju u otvorenu konfrontaciju sa njima, tj sa rezimom, nego ih stalno umilostivljuju napadajuci gradjansku opoziciju i generalno bivaju rasplazi.
All thay said, prilicno sam siguran da ce Bosko kad dodje trenutak, biti kooperativan, odnosno da ce biti spreman na saradnju sa istim ovim Grbovicem i ostatkom ekipe.
iskreno - ne znam
- Post n°944
mislim, verovatno, ali ne bih baš stavio kuću na to
- Post n°945
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:To je jedan problem. Drugi je taj sto njihovi biraci zapravo gutaju naprednjacku propagandu, citaju tabloide, gledaju Hepi, i onda ne ameju da udju u otvorenu konfrontaciju sa njima, tj sa rezimom, nego ih stalno umilostivljuju napadajuci gradjansku opoziciju i generalno bivaju rasplazi.
I da bi bio tim biracima prihvatljiv ne sme se grliti sa Grbovicem pred izbore vec ga mora napadati.Erős Pista wrote:All thay said, prilicno sam siguran da ce Bosko kad dodje trenutak, biti kooperativan, odnosno da ce biti spreman na saradnju sa istim ovim Grbovicem i ostatkom ekipe.
I ne samo on. Svi oni zele da postoje i nakon Vucica, niko nece svojom voljom tonuti sa njim.
Videli smo u CG 2020. Milu je trebao samo jedan poslanik, imao je sta da ponudi ali niko nije bio lud da pravi savez sa njim
Takoe.
_____
- Post n°946
ali, inter nos, pavle ima jos dosta da uci. prepustio je inicijativu u razgovoru. mora i on njega da napada. nije psvle grbovic pio vino sa vucicem, nego obradovic
- Post n°947
vidim da je Ponošev četničuljak B Dimitrijević bio u hit tvitu, čestitke sviju.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°948
On je sad kod Ponoša? Ajme...
_____
- Post n°949
potpredsednik
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°950
JBT!!!
Pa oni nisu normalni ni najmanje.
Pa oni nisu normalni ni najmanje.
_____