opozicija
- Post n°952
Re: opozicija
Ma ludaci.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°955
Proevropska opozicija je blizu dogovora o jednoj listi.
— Nemanja Rujević (@strani_placenik) October 23, 2023
Ima još nesuglasica oko mandata i kandidata, ali su optimisti.
Računaju na barem 70 mandata u parlamentu i pobedu u Beogradu.
Teme kampanje: siromaštvo nasilje, korupcija.
Moj tekst za @DW_Srpskihttps://t.co/NIAqfAbHKs
- Post n°956
"Srbija: Proevropska opozicija nadomak jedne liste" - SNS-ove.
- Post n°957
Најбољи политичар у Србији последњих 30ак година
- Post n°958
Opozicione stranke okupljene oko protesta “Srbija protiv nasilja” nadomak su dogovora oko jedne liste i nastupa na parlamentarnim, beogradskim i pokrajinskim izborima, saznaje Nova.rs. Prema našim informacijama, stranka Zajedno Nebojše Zelenovića ustupila je “svoja” tri mandata u prvih 71 ostatku opozicije, koji su raspodelom pripali Demokratskoj stranci.
Tako će prvi kandidat za poslanika stranke Zajedno biti 72. na listi. Zauzvrat će dobiti i dodatna dva mandata, pa će imati kandidate na listi od 72. do 76 mesta.
Prema našim informacijama, ovim dogovorom zadovoljne su i demokrate, navelo je više naših sagovornika. Oni će tako, u prvih 71, imati devet, umesto prvobitno predloženih šest mesta na listi. Isto toliko imaće i SRCE Zdravka Ponoša.
Da bi bio jasniji raspored, u prvih 71 blok oko SSP-a i Zeleno-levog fronta imaće 31 kandidata za poslanike, savez NSP Miroslava Aleksića i Ekološkog ustanka Aleksandra Jovanovića Ćute 22, dok će DS i Ponoš imati ukupno 18.
Partije ovog dela opozicija inače intenzivno pregovaraju i o ostalim nivoima izbora, koji će prema najavama biti održani 17. decembra.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°959
[url=
Milorad Dodik će ubedljivo pobediti na Vračaru, a možda i u celoj Srbiji, ako se nastavi trend pridošlica uoči izbora. Po 10-15 ih se prijavljuje na jednu adresu.
— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) October 24, 2023
_____
????
- Post n°961
vidis ti dokle to ide, jos malo pa ce doci neko iz Bosanskog Samca da bude gradonacelnik Beograda
_____
????
- Post n°962
Могло би се поновити да неко их Бос. Шамца буде градоначелник.
Елем, СНС не довлачи из Републике Српске људе већ из Србије и пријављује их у БГД. А то је зато што су они тражии раздвојене изборе. Лакше је довлачити и пријављивати из Срема, Баната и Шумадије него из БЛ.
Елем, СНС не довлачи из Републике Српске људе већ из Србије и пријављује их у БГД. А то је зато што су они тражии раздвојене изборе. Лакше је довлачити и пријављивати из Срема, Баната и Шумадије него из БЛ.
- Post n°963
Иначе то премаштање људи тј. пријава у БГД није формално-правно прекршај. А то је олакшано да се ради јер нису локални избори свуда а то је пробриселска опозиција тражила. да се разтумемо, било би неких покуашаја шема и да су свуда локални али би било теже и рискантније за власт.
Скоро сваки већи потез пробриселске опозиције у последњих пар месеци је ишао у корист СНС и СПС:
Скоро сваки већи потез пробриселске опозиције у последњих пар месеци је ишао у корист СНС и СПС:
- Post n°964
Koliko mi je poznato, Lutovac je crnoorkovsko prezime. Gresim li?
- Post n°965
Opet malo naprednjačkog botovanja o opoziciji koja mRzI zApAdnE srBe, kao i Balašević u pesmi Nevernik, a o čemu se već pisalo u prethodnim nastavcima ove trakavice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°966
Reci mi da si zakleti koštunjičar a da mi ne kažeš da si zakleti koštunjičar.Janko Suvar wrote:vidis ti dokle to ide, jos malo pa ce doci neko iz Bosanskog Samca da bude gradonacelnik Beograda
- Post n°967
Plašim se za ove novoprijavljene, ako im dođe policija, ne nađe ih na adresi pa im pasivizira adresu. Po zakonu.
- Post n°968
Nece mocu da se vrate kuci bez licne
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°969
Prosli put su ta prijavljivanja pravdali parking mestima i tako tim glupostima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°970
Tako je i na Kosovu počelo "osipanje". #samokažem
- Post n°971
[url=Filipenko wrote:Koliko mi je poznato, Lutovac je crnoorkovsko prezime. Gresim li?
Pizdeku Beranski, a nije ti smetalo kada su ti isti u Crnoj Gori glasali? Dapače, to si odobravao. https://t.co/xlXS1Gxbxb
— J.J. Cale (@ArhontPetar) October 24, 2023
- Post n°972
Kad razmislim, to objasnjava fasciniranost demokratske stranke vracarom, pa njih vodise razni tadici i lutovci...
- Post n°973
Iako je bilo najava da bi partije desnice mogle zajedno da nastupe na izborima u decembru, najverovatnije će, ipak, nastupiti u tri kolone. Prva kolonu će činiti koalicija koja već najavljena, a koju će činiti osovina Dveri-Zavetnici. Drugu kolonu će činiti koalicija Novog DSS i POKS-a, dok bi treću kolonu na desnom spektru mogli da predstavljaju Narodna stranka i Dosta je bilo. Nije isključeno da se Narodna stranka pridruži koaliciji Novi DSS-Nada, ali za sada je sve još na nivou razgovara i predizborne kombinatorike, bez konkretnih odluka.
_____
????
- Post n°975
Dosta je bilo Narodne stranke
DoJeB Narodne stranke
DoJeBi Narodna stranka
DoJeBi Narodnu stranku
DoJeB Narodna stranka
DoJeB Narodne stranke
DoJeBi Narodna stranka
DoJeBi Narodnu stranku