Vučićeva Srbija
- Post n°326
Re: Vučićeva Srbija
Nisu mu dali da se vidi sa Vucicem, to je
- Post n°327
Да није нешто верски? Вера је увек била одличан изговор ако хоћеш да се нађеш увређен а да нико не зна зашто.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°328
Ko hoće rusku naftu moći će i dalje da je sipa na MOLu i Lukoilu. MOLove rafinerije se snabdevaju naftovodom iz Rusije, a Lukoilova u Burgasu preko mora, obe šeme su izuzete iz sankcija. NIS će se verovatno vratiti kulovini iračke i manje kazahstanske nafte. Plus će biti šverca ruske nafte kolko oćeš.
- Post n°329
Ih, ko bi rekao da ce ovo da se desi bas onda kad nas pritiskaju
Dojave o postavljenim bombama u Hramu Svetog Save, na VMA, ali i drugim lokacijama: MUP izašao na teren
Na adresu redakcije portala Nova.rs danas su stigla dva mejla u kojima nepoznati pošiljalac poručuje da su u Hramu Svetog Save, zatim na VMA, ali i na Kliničkom centru, postavljene eksplozivne naprave. U mejlovima se navodi da su bombe postavljene na 21 lokaciji, širom glavnog grada Srbije.
Portal Nova.rs kontaktirao je MUP povodom ove informacije, ali nam je saopšteno da su provere u toku.
„Policija je izašla na teren“, rečeno nam je.
Na terenu ispred Hrama Svetog Save već se nalazi policija.
Zasad nije poznato ko stoji iza anonimnih dojave.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°330
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°331
https://rs.n1info.com/vesti/milivojevic-uvodjenje-sankcija-rusiji-znaci-gubitak-kosova/
Kako je dosadan Cvijetin.
Kako je dosadan Cvijetin.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°332
Jezivo dosadan.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°333
https://rs.n1info.com/vesti/nemacka-ministarka-smatra-da-je-vizna-politika-srbije-neprihvatljiva/
- Post n°334
Toeto, stizu vize 100% do kraja godine. Ali ne za sve...
- Post n°335
Nego za…?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°336
Иран 100%
За остало не знам.
Можда и Кубу и неке Арапе.
ЕУ се дословно претвара у Америку.
За остало не знам.
Можда и Кубу и неке Арапе.
ЕУ се дословно претвара у Америку.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°339
Da, Iranu smo posle blamaze uveli, prethodno smo ukinuli i posle mesec dana su nam izvukli uši. Brzo se vratili na staro
- Post n°340
iran je bio bez viza skoro godinu dana. eskaliralo je u ogroman biznis sa migracijama, 3 kompanije su imale direktne letove iz teherana.
u smislu uvođenja viza za srbiju siguran je burundi čiji državljani ove godine imaju bitan udeo u migracijama iz srbije ka EU. verovatno slicno ceka indiju i tunis, moguce i egipat.
sumnjam da cemo imati herca da uvedemo vize turskoj kad se trenutno na obe strane prelazi samo sa licnom kartom.
u smislu uvođenja viza za srbiju siguran je burundi čiji državljani ove godine imaju bitan udeo u migracijama iz srbije ka EU. verovatno slicno ceka indiju i tunis, moguce i egipat.
sumnjam da cemo imati herca da uvedemo vize turskoj kad se trenutno na obe strane prelazi samo sa licnom kartom.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°341
egipćanima treba viza, ovi moji ulaze obično na usa i šengen vize
- Post n°342
Koliko ljudi sa drzavljanstvom Tunisa dodje u Srbiju da bi odatle islo peske dalje?
- Post n°343
posle el sisijeve posete beogradu u julu ove godine ukinute su vize za egipcane
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°344
nije
imao sam gosta iz egipta pre 10 dana i bila je potrebna viza
proveravao sam tada
edit - ne nadgornjavam se, pišem ovo da ne zezneš nekog nenamerno
imao sam gosta iz egipta pre 10 dana i bila je potrebna viza
proveravao sam tada
edit - ne nadgornjavam se, pišem ovo da ne zezneš nekog nenamerno
- Post n°345
ima bas brdo tunizana ovde, zacudio bi se. ima ih x puta vise nego egipcana.Mór Thököly wrote:Koliko ljudi sa drzavljanstvom Tunisa dodje u Srbiju da bi odatle islo peske dalje?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°346
moje saznanje je bazirano na kontaktu sa nekoliko egipcana koji su u srbiju usli bez vize. na internetu piše naveliko kao zvanična vest da su vize ukinute za letnji period, od 30. jula do 30 septembra, znaci 2 meseca.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°347
i sada opet mora viza, a ni tada nisu mogli da mi dođu bez vize, zato što je ulazak bez vize bio moguć za turističke grupe, aranžmane i slično
ne traže im našu vizu ako imaju već šengen ili usa vizu u pasošu, to je jedini način da sada uđu bez naše vize
ne traže im našu vizu ako imaju već šengen ili usa vizu u pasošu, to je jedini način da sada uđu bez naše vize
- Post n°348
svakako da je primećen povećan tranzit i egipćana tokom leta preko srbije, aranžmani i slični uslovi nisu zaustavili ljude.
tunižana ima dosta. na listi magreba vode alžirci, pa tunis i maroko (slično).
tunižana ima dosta. na listi magreba vode alžirci, pa tunis i maroko (slično).
_____
#FreeFacu
- Post n°349
Nisam znao. Dobro Tunis ce vrv ici na viznu listu onda. Negde moraju da se "znacajno usklade", a sigurno nece na Rusiji, Kini i Turskoj.
- Post n°350
ne mogu da tražim odgovarajući topik, a sve je ovo vučićeva srbija
Productive call with @predsednikrs Aleksandar Vucic today. We discussed the importance of our bilateral partnership and Serbia’s continued commitment to European integration and regional peace and stability. I also congratulated Serbia on the opening of the new @SRBinUS in D.C.
— Secretary Antony Blinken (@SecBlinken) October 11, 2022