Vučićeva Srbija
- Post n°351
Re: Vučićeva Srbija
The Game of Chairs se primice kraju.
- Post n°352
stali mu nogom na vrat al ne puštaju krvcu
bravo hile
bravo hile
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°353
E, sad je mozda ponovo ono kad ti Amerikanci otvaraju poglavlja u pregovorima. FRA i GER mozda ne mogu da garantuju, ali Ameri, to je vec pitanje. Posto njihov poziv Rigi, Viljnusu i ostalim Talinima sad malo vise vredi od Šolcovog i Makronovog. Česi vec rekli da nemaju nista protiv.
- Post n°354
Bugarski scenario(tm)
https://nova.rs/vesti/politika/bugarski-scenario-za-srbiju-sta-znaci-ubrzano-pristupanje-eu-o-kojem-prica-vucic/
https://nova.rs/vesti/politika/bugarski-scenario-za-srbiju-sta-znaci-ubrzano-pristupanje-eu-o-kojem-prica-vucic/
- Post n°355
bugarski brzi voz
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°358
lepo je videti da je najnormalniji covek koji ima politicko misljenje u srbiji milan st.protic.
2022. godine.
2022. godine.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°360
Viseći most u Ovčar Banji u jako lošem stanju, a preko njega prelazi nekoliko stotina ljudi svakog vikenda
16.05.2022. 12:34
Omiljeno izletište mnogih Čačana, ali i posetioca sa strane svakako je Ovčarsko-kablarska klisura koja je prepoznatljiva po svojoj veličanstvenoj prirodnoj lepoti, ali i po izuzetnom istorijskom bogatsvu jer se na njenoj teritoriji nalaze brojni srednjovekovni manastiri. Idealan za šetnju tokom prolećnih dana svakako je predeo uz reku Zapadnu Moravu, a mnogi se odluče preći preko visećeg mosta na drugu obalu. Ono što je iznenadilo goste jeste činjenica da je most kojim preko vikenda prođe nekoliko stotina ljudi u veoma lošem stanju.
"Daske na podu su trule, svaki korak je rizičan i prelazi se na sopstenu odgovornost. Bez bilo kakve table i upozorenja ljudi prelaze i tek na pola ovog visećeg mosta vide da ih svaki naredni korak može dovesti u opasnost. Nedostaju komadi poda, pletena žica sa strane je provaljena. Veliko je pitanje i sajle koje ga drže u kakvom su stanju", rekao je za RINU Milovan Resimić, stalan gost Ovčar Banje.
U Ovčar Banji došlo je do nesreće kada su putnici propali kroz viseći most, saznaje Nova.rs.
Tri ekipe Hitne pomoći pomoći su na terenu. Navodno je pukao viseći most.
„Prema prvim informacijama sa terena, ima povređenih. Još uvek se ne zna o kakvim se povredama radi“, kažu za Nova.rs.
Do nesreće u Ovčar Banji došlo je u jutarnjim časovima.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°361
Tom kraju treba nekakav Miloš Obrenović, da naređuje da se jedan išamara, drugi oglobi a treći izbatina.
- Post n°362
Neverovatno jbt.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°363
grešna mi duša, odmah sam se ovoga setio
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°364
Joj, to je to. Neko je izrazito pao.
Last edited by Erős Pista on Thu Oct 13, 2022 12:35 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°366
Prema prvim informacijama, dve osobe su stradale, a više njih je povređeno.
Last edited by ficfiric on Thu Oct 13, 2022 12:36 pm; edited 1 time in total
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°367
Katastrofa.
_____
- Post n°368
Cousin Billy wrote:Tom kraju treba nekakav Miloš Obrenović, da naređuje da se jedan išamara, drugi oglobi a treći izbatina.
Ma treba za celu Srbiju. Dosta je bilo vladavine polupismenih.
- Post n°369
pobogu
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°370
"dosta je bilo vladavine polupismenih" je punchline
- Post n°371
Za ovo neko mora da završi u zatvoru, a možda i više nekih.
_____
- Post n°372
Verovatno šofer jer je zaustavio autobus "van stajališta, na mestu koje za to nije predviđeno".
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°373
Da, vrlo moguće da će se svaliti na takog nekog žrtvenog jarca. Kao što je bilo i sa onim nesrećnikom koji je vozio autobus preko (neobeleženog!) pružnog prelaza.
_____
- Post n°374
Mór Thököly wrote:Nisam znao. Dobro Tunis ce vrv ici na viznu listu onda. Negde moraju da se "znacajno usklade", a sigurno nece na Rusiji, Kini i Turskoj.
Serbia’s visa policy is not fully aligned with the EU list of third countries whose nationals are
visa exempt or visa-required. The following countries that are on the EU list of visa required
countries enjoy visa-free travel to Serbia: Armenia, Azerbaijan, Bahrain, Belarus, Bolivia,
Burundi, China, Cuba, Guinea Bissau, India, Indonesia, Jamaica, Kyrgyzstan, Kuwait,
Kazakhstan, Mongolia, Oman, Qatar, Russia, Suriname, Tunisia and Türkiye.
- Post n°375
Морао сам да станем тачно овако, да га она шкљоцне по средини. Чист Твин Пикс.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...