Del Cap wrote:Mislim da su privatnici to preuzeli i da RFZO pokriva troškove, da se rastereti javno zdravstvo. Tako je bilo pre par godina kad je moja majka operisala kataraktu, isto su je zvali iz neke privatne klinike dok je čekala poziv iz državne, a da nije nikome lično dala podatke.
Пих, мени је приватник намештао приватника... тј пре десет година смо монтирали климу, и наредне године, дан након истека гаранције, зове неки клима сервис. Звали су и ове године, па сам их на сав глас отерао у десет пичака материних, јер сам им још пре шест година то обећао ако случајно забораве да избришу мој број са списка.
А у оном дућану сам пре тога оставио добре паре, видим мали а добро снабдевен, ајде да не пазарим код великих. Визитку од тог сервиса ми је сам тутнуо уз рачун. После сам навратио још само једном, да му кажем које је ђубре испао и да се тако не ради посао. Ни динара више није видео од мене.
Е сад, у здравству се врти и мало озбиљнија лова. Мислим, колико може да се увати на 1 чишћење климе, а колико на катаркаракту.