Rat u Ukrajini
- Post n°551
Re: Rat u Ukrajini
- Post n°552
Mór Thököly wrote:Verovatno nemaju, mada da bi to bilo etnicko ciscenje moraju oni da ih isteruju iz kuca ili bar da jednom saznamo da je cilj politickog i vojnog vrha bio da tog stanovnistva vise ne bude tu.
[harper mode on]
mislis da ce neki medjunarodni sud za ratne zlocine u ukrajini da se bavi obelodanjivanjem tog cilja?
verovatno isto koliko i ICTY za oluju...
[harper mode off]
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°553
MNE wrote:uh imamo i ovdje ove sa razglasom, kad mi prođe u 7 ujutru pored kuće imam na prvi mah utisak da je neki armagedon dok se ne rasanim
Мрзи ме да снимам, иако имам ту срећу да кроз мој крај пролазе око 11, и то канда три четири различите екипе. Не знам које је горе, кад им озвучење лепо ради или када креште у мегафон. Један прекјуче је био у завршној фази болести, на свакој речи је последњи слог развлачиоооооооооо наааа трииииииии секундееееееее.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°554
kondo wrote:Mór Thököly wrote:Verovatno nemaju, mada da bi to bilo etnicko ciscenje moraju oni da ih isteruju iz kuca ili bar da jednom saznamo da je cilj politickog i vojnog vrha bio da tog stanovnistva vise ne bude tu.
[harper mode on]
mislis da ce neki medjunarodni sud za ratne zlocine u ukrajini da se bavi obelodanjivanjem tog cilja?
verovatno isto koliko i ICTY za oluju...
[harper mode off]
- Post n°555
- Guest
- Post n°556
tek za ruse će da ih boli kurac
- Post n°557
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°559
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°560
- Guest
- Post n°562
užasno se plaši pobede nacizma i novog hitlera zelenskog
i dalje je ubeđen da ga zajebavam da ukrajinci napreduju - pa rekli bi nešto na televizoru da je to tačno
- Post n°563
edit: mislim, ukidaju struju, mada, nama je tad dolazilo leto, a sad će zima.
_____
- Post n°564
Del Cap wrote:Spikerka na dnevniku 2 reče "Rusi se reorganizuju radi oslobađanja Donbasa", kao uvod u vesti iz rata.
Mór Thököly wrote:Jel bar rekla "kako kažu"
Bacio sam pogled i cini mi se da je u pitanju bio citat ruskog generalstaba ili MO. Svejedno zvucalo je lose. Ti prilozi se uvek zavrse ruskim saopstenjima, kao zakljuckom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°565
Informer, Alo i Objektiv (mada malo manje) i naravno Politika Vs Blic i Kurir (dobro i Nova, al to nije neka vest)
- Post n°566
Činjenica je da se Rusi povlače iz okoline Harkova - pogledao sam Telegram - Ukrajinci su pre nekoliko sati bili na 12, 13 kilometara od granice, a sad neka svako to komentariše kako hoće.
_____
- Guest
- Post n°567
Polako ova specijalna operacija počne da miriše na rat.
- Post n°568
Jebem ti vremena kad se piše istorija.
_____
- Post n°569
Notxor wrote:Činjenice su svetinja, komentar je slobodan.
Činjenica je da se Rusi povlače iz okoline Harkova - pogledao sam Telegram - Ukrajinci su pre nekoliko sati bili na 12, 13 kilometara od granice, a sad neka svako to komentariše kako hoće.
Na jednom mestu su ponovo izbili na granicu.
- Post n°570
President Zelenskyy:
— ТРУХАEnglish (@TpyxaNews) September 11, 2022
Kharkiv and Donetsk regions, Zaporizhzhia, Dnipropetrovsk, and Sumy regions were completely cut off. Russian terrorists remain terrorists and attack critical infrastructure. No military facilities, only the goal of leaving people without light and heat https://t.co/PKzJLW0x4o
_____
- Post n°571
A leaked letter from the Russian Finance Ministry says that as of 28.8., 361.4 billion rubles have been paid to the families of the deceased
— Mikhail Khodorkovsky (English) (@mbk_center) September 9, 2022
For each fallen soldier,it's 7.4 million rubles
In total,this gives 48,759 confirmed dead
Missing and DPR + LLR soldiers are not counted pic.twitter.com/QCEuXOMFrG
— Mikhail Khodorkovsky (English) (@mbk_center) September 9, 2022
- Post n°572
- Post n°573
Cousin Billy wrote:kazu na Mycity Military forumu sledece. ne znam koliko je ovo ozbiljna informacija ali vredi videti.
Polako ova specijalna operacija počne da miriše na rat.
Oho, ko se to nama sprema na robiju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°574
Čak i kroz neprolazni mrak, Ukrajina i civilizovani svet jasno vide ove terorističke akte.
Namerni i cinični raketni udari na kritičnu civilnu infrastrukturu. Nema vojnih objekata. Harkovska i Donjecka oblast su odsečene. U Zaporožju, Dnjepropetrovsku i Sumiju postoje delimični problemi sa snabdevanjem strujom.
Da li i dalje mislite da smo „jedan narod“?
Da li i dalje mislite da možete da nas uplašite, slomite, naterate da popustimo?
Stvarno ništa nise razumeli?
Ne razumete ko smo mi? Za šta smo mi? Šta govorimo?
Čitajte mi s usana:
Bez gasa ili bez vas? Bez vas.
Bez svetla ili bez vas? Bez vas.
Bez vode ili bez vas? Bez vas.
Bez hrane ili bez vas? Bez vas.
Hladnoća, glad, mrak i žeđ nisu za nas strašni i smrtonosni kao vaše „prijateljstvo i bratstvo“.
Ali istorija će sve staviti na svoje mesto.
A mi ćemo biti sa gasom, svetlom, vodom i hranom.. i BEZ vas!
https://t.me/V_Zelenskiy_official/3203
- Post n°575
Russian chat shows always had the “NATO shill guest” who said relatively sensible things and could then be torn down by the others.
— Shaun Walker (@shaunwalker7) September 11, 2022
But Boris Nadezhdin here speaking some dangerous truths, you wonder if he might simply get arrested soon. pic.twitter.com/KwF8xqaEn4