Rat u Ukrajini
- Post n°576
Re: Rat u Ukrajini
- Post n°577
- Post n°578
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°580
- Post n°581
- Post n°583
Za ratove između država postoje utvrđena pravila, koja se manje ili više poštuju, ali ovo je nešto novo i postavlja se pitanje da li menadžment Wagnera i Academija sada legitimna meta.
Takođe, meni totalnom military noobu zanimljivo je da li će ruska strana istrajati na uništavanju enegretske infrastrukture i kako će se ukrajinska strana tome prilagoditi.
_____
- Post n°584
Su 34 fall this morning in Crimea pic.twitter.com/D6CfF5irMN
— ZOKA (@200_zoka) September 12, 2022
- Post n°586
Od jutros Rusi po Telegramu pišu “da je NATO osvajao sela po Harkovskoj oblasti jer u tim jedinicama nije bilo Nacista, nego samo Amerikanci i crnci”. Ja sam ovo doslovno prepisao, na vama je da zaključite kako radi mozak koji je ovo sklopio.Notxor wrote:Saša Koc, koji obično ne izmišlja, javlja da je u borbama oko Harkova učestvovao Academi (ex Blackwater) što znači da se sa obe strane bore firme.
Za ratove između država postoje utvrđena pravila, koja se manje ili više poštuju, ali ovo je nešto novo i postavlja se pitanje da li menadžment Wagnera i Academija sada legitimna meta.
Takođe, meni totalnom military noobu zanimljivo je da li će ruska strana istrajati na uništavanju enegretske infrastrukture i kako će se ukrajinska strana tome prilagoditi.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°587
VristanjeMór Thököly wrote:Ro je da bi se skoncentrisali na moderaciju sportskih topika
- Post n°588
quote of note in the article:
— Man Alive (@manalivehouston) September 12, 2022
"The Russian defence ministry dismissed rumours that Russian troops fled in disgrace from Balakliya, Kupiansk and Izyum," claimed the latest edition of the government paper, Rossiyskaya Gazeta.
"They didn't flee. This was a pre-planned regrouping."
- Post n°589
- evo, čim Ukrajinci napadnu
- Post n°590
Vilmos Tehenészfiú wrote:Od jutros Rusi po Telegramu pišu “da je NATO osvajao sela po Harkovskoj oblasti jer u tim jedinicama nije bilo Nacista, nego samo Amerikanci i crnci”. Ja sam ovo doslovno prepisao, na vama je da zaključite kako radi mozak koji je ovo sklopio.Notxor wrote:Saša Koc, koji obično ne izmišlja, javlja da je u borbama oko Harkova učestvovao Academi (ex Blackwater) što znači da se sa obe strane bore firme.
Čekaj, ti ozbiljno porediš anonimni telegram sa novinarem koji je prvi javio o povlačenju Rusa iz Kijeva?
"Dobro."
_____
- Post n°591
- Post n°592
Tebi lakše da veruješ da je to koincidencija?Notxor wrote:Vilmos Tehenészfiú wrote:
Od jutros Rusi po Telegramu pišu “da je NATO osvajao sela po Harkovskoj oblasti jer u tim jedinicama nije bilo Nacista, nego samo Amerikanci i crnci”. Ja sam ovo doslovno prepisao, na vama je da zaključite kako radi mozak koji je ovo sklopio.
Čekaj, ti ozbiljno porediš anonimni telegram sa novinarem koji je prvi javio o povlačenju Rusa iz Kijeva?
"Dobro."
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°593
Bolje da kažu da su izgubili od Crnaca nego da su ih Hoholi isprašili. Tako i mi kažemo da je rat u Sloveniji bio dogovr Miloševića i Milana Kučana da se Slovenija pusti iz Jugoslavije, taman posla da priznamo da su bečki konjušari porazili četvrtu vojnu silu u Evropi.MNE wrote:pa nisu bili samo amerikanci i crnci ali ih je bilo, koliko imaju fanatika za oružje neki su vjerovatno došli i džabe, bolje i tako nego da pucaju po nekoj USA školi
_____
- Post n°594
_____
- Post n°595
_____
- Post n°596
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°598
- Post n°599
The application of "Monobank" (Ukrainian bank) won't operate in the Russian language. This language will be removed at the next update, reports the co-founder of the bank, Oleh Horohovskyi.
— FLASH (@Flash_news_ua) September 13, 2022
He adds that he associates the Russian language with those who kill, and rape and who believe that «not everything is so unambiguous».
— FLASH (@Flash_news_ua) September 13, 2022
Follow @Flash_news_ua
- Post n°600
90-minutni telefonski razgovor sa Putinom: Rusija mora da povuče svoje trupe iz Ukrajine i prizna njen suverenitet i teritorijalni integritet. U suprotnom, diplomatsko rešenje je nezamislivo.
90 Minuten Telefonat mit #Putin: Russland muss seine Truppen aus der #Ukraine zurückziehen und die Souveränität und territoriale Integrität anerkennen. Anders ist eine diplomatische Lösung nicht vorstellbar. pic.twitter.com/OizvxZHwiE
— Bundeskanzler Olaf Scholz (@Bundeskanzler) September 13, 2022