Домой вернулись командиры полка «Азов» — Денис Прокопенко, Святослав Паламарь и Сергей Волынский
Rat u Ukrajini
- Post n°751
Re: Rat u Ukrajini
Домой вернулись командиры полка «Азов» — Денис Прокопенко, Святослав Паламарь и Сергей Волынский
- Post n°752
- Post n°753
Mór Thököly wrote:Gledano sa "ruskog stanovista" - potpuni skandal
Izgleda kao da si stvarno mislio da oni stvarno misle da mi stvarno mislimo da oni stvarno misle da mi mislimo da se rat stvarno vodi poradi denacifikacije
- Post n°754
- Post n°756
A brief Twitter thread: what I think of #Russia's capability to even arm its reservists properly.
— Janne M. Korhonen :flag_fi::flag_eu::regional_indicator_u::fish::flag_ua::flag_ps: (@jmkorhonen) September 22, 2022
TL;DR: Russia would struggle to even reactivate meaningful quantities of Soviet surplus heavy weapons fast enough, much less manufacture enough modern kit to matter. 1/
- Post n°757
- Post n°758
MNE wrote:na referendumu izlaznost 15-20%, nisu se potrudili ni da poubacuju listiće priznaće ga ovako lagano
Samo da održe taj procenat i biće dovoljno, imaju pet dana da to obave.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°759
MNE wrote:na referendumu izlaznost 15-20%, nisu se potrudili ni da poubacuju listiće priznaće ga ovako lagano
Kad se zbroji i dolaznost, skače to i na 110 posto.
Kuc-kuc, ima li koga?
- Post n°760
Del Cap wrote:fwiwA brief Twitter thread: what I think of #Russia's capability to even arm its reservists properly.
— Janne M. Korhonen :flag_fi::flag_eu::regional_indicator_u::fish::flag_ua::flag_ps: (@jmkorhonen) September 22, 2022
TL;DR: Russia would struggle to even reactivate meaningful quantities of Soviet surplus heavy weapons fast enough, much less manufacture enough modern kit to matter. 1/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°761
- Guest
- Post n°762
- Post n°763
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°764
- Post n°765
- Guest
- Post n°766
Neće biti aktivne predaje, ali to je ipak recept za 5 novih harkovskih kolapsa. Rusija radi po sumanutoj inerciji loših odluka.Erős Pista wrote:Voleo bih da bude masovnog bacanja naoružanja i predaje, ali mi nešto govori da će to ipak biti relativno retko (delom i zbog straha za porodice).
- Post n°767
- Post n°768
On je izjavio da je plan bio da posle dvonedeljne obuke njegova grupa moguće bude poslata na front.
There are already many reports of people who do not fall under Russia’s mobilization criteria being called up anyway.@bazabazon reports Alexander Ermolaev, 63, was passed up and declared fit to serve despite his diabetes and cerebral ischemia pic.twitter.com/YiRw3ch8oY
— max seddon (@maxseddon) September 23, 2022
https://v1.ru/text/gorod/2022/09/23/71681228/- 21. septembra u 21:40 uručen mi je poziv - rekao je Aleksandar Jermolajev. - Sledećeg dana u 04:30 ujutru poslali su me na zborno mesto u Lenjinsku. Nije bilo medicinske komisije. Na sva moja pitanja o godinama i zdravstvenom stanju, jednostavno su me strpali u autobus i odvezli na Zeleno ostrvo u Volžskom, u vojnu jedinicu. Ni tamo nije bilo nikakve komisije. Ali onda je ipak došao načelnik medicinskog centra. Šest ljudi su otpustili, a meni su rekli da mogu da ratujem s ishemijom mozga i dijabetesom. Rekao sam da moje godine probijaju granicu i da su i na televiziji rekli da zovu do 55. Uz pretnju krivičnom odgovornošću naterali su me da uzmem uniformu i odem na poligon Prudboj, gde se sada nalazim uprkos svim izjavama ministra odbrane. Sada čekam dalji transport ko zna gde.
Penzioner je rekao da se za pomoć obratio Jedinstvenoj Rusiji i Društvenoj komori, ali su mu svuda rekli da ne mogu da mu pomognu. U večernjim satima, penzioner je, kako objavljuje Baza, ipak pušten. Međutim, Aleksandrov telefon je bio isključen, tako da novinari V1.RU nisu uspeli da dođu do njega.
- Post n°769
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°770
rumbeando wrote:Mobilisali 63-godišnjeg penzionisanog potpukovnika s dijabetesom i ishemijom mozga iako je granica mobilizacije za taj čin 55 godina, ali su ga kasnije ipak otpustili.
On je izjavio da je plan bio da posle dvonedeljne obuke njegova grupa moguće bude poslata na front.
There are already many reports of people who do not fall under Russia’s mobilization criteria being called up anyway.@bazabazon reports Alexander Ermolaev, 63, was passed up and declared fit to serve despite his diabetes and cerebral ischemia pic.twitter.com/YiRw3ch8oY
— max seddon (@maxseddon) September 23, 2022
Lol, jebali ih aj ti radnici i bankarski sluzbenici. Govno-zemlja.
_____
~~~~~
- Post n°771
- Post n°772
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°773
_____
~~~~~
- Post n°774
- Post n°775
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije