Divac u Luštica Bayu (čini mi se) ima gajbu i tamo svake godine drži neku školu košarke.
Crna Gora
- Post n°451
Re: Crna Gora
Da bi ostao duže od 3 meseca u jednoj godini u CG moraš da se jednom godišnje zajebavaš u muriji gde svakog dana čeka 50-100 ljudi (u Tivtu, vest od pre par dana), a nije u redu da legenda čeka u redu.
Divac u Luštica Bayu (čini mi se) ima gajbu i tamo svake godine drži neku školu košarke.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°452
Mór Thököly wrote:Al kakve veze ima Divac sa CG? (mozda ne znam...)
ima vise veze od npr sinavatre ili pue i ostalih odbeglih mafijasa kojima je dps davao pasose.
- Post n°453
Vidis koliki je, aman.Mór Thököly wrote:Al kakve veze ima Divac sa CG? (mozda ne znam...)
- Post n°455
bradilko wrote:Mór Thököly wrote:Al kakve veze ima Divac sa CG? (mozda ne znam...)
ima vise veze od npr sinavatre ili pue i ostalih odbeglih mafijasa kojima je dps davao pasose.
Ok, od njih imam i ja mnogo vise veze
- Post n°456
Kakva je to lepa slika iza Dripana i Divčana? Nešto što je zaostalo iz bivše države, poput lepih ukrasa u Palati Srbija SIV-u ili nešto skorašnjeg datuma?
Meni deluje da je to Crna Gora u razmeri 1:1 iz npr. 1703. godine.
Meni deluje da je to Crna Gora u razmeri 1:1 iz npr. 1703. godine.
- Post n°457
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac obratio se kabinetu predsjednika Vlade 23. juna 2022. godine sa zahtjevom za prijem u crnogorskog državljanstvo shodno članu 12 Zakona o crnogorskom državljanstvu.
Kako je pojašnjeno "Vijestima", iz kabineta premijera Dritana Abazovića, u svom obraćanju, Divac je naveo da je višestruko vezan za državu Crnu Goru.
"Naime, njegova supruga je crnogorska državljanka i da posjeduju privredno drrštvo koje posluje u ovoj državi. Takođe, Divac je naveo da je vlasnik nepokretnosti u Crnoj Gori i veći dio svog odmora provodi sa porodicom na crnogorskom primorju", saopšteno je iz kabineta premijera pojašnjavajući po kom pravnom osnovu je Divac dobio crnogorsko državljanstvo.
Slično su pasoše dobili Dragan Nikolić i Milena Dravić.
_____
- Post n°459
Одакле ти жена, одатле си и ти. Тако је Балашевић био условно Лала.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°460
Dopada mi se osnov za dobijanje drzavljanstva: "veći dio svog odmora provodi sa porodicom na crnogorskom primorju"
- Post n°461
Zar CG dozvoljava dvojno drzavljanstvo?Notxor wrote:Proslavljeni košarkaš Vlade Divac obratio se kabinetu predsjednika Vlade 23. juna 2022. godine sa zahtjevom za prijem u crnogorskog državljanstvo shodno članu 12 Zakona o crnogorskom državljanstvu.
Kako je pojašnjeno "Vijestima", iz kabineta premijera Dritana Abazovića, u svom obraćanju, Divac je naveo da je višestruko vezan za državu Crnu Goru.
"Naime, njegova supruga je crnogorska državljanka i da posjeduju privredno drrštvo koje posluje u ovoj državi. Takođe, Divac je naveo da je vlasnik nepokretnosti u Crnoj Gori i veći dio svog odmora provodi sa porodicom na crnogorskom primorju", saopšteno je iz kabineta premijera pojašnjavajući po kom pravnom osnovu je Divac dobio crnogorsko državljanstvo.
Slično su pasoše dobili Dragan Nikolić i Milena Dravić.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°462
Zabrana dvojnog državljanstva je napravljena za državljane Srbija.
U "interesu CG" se dodeljuje ili prodaje državljanstvo.
_____
- Post n°463
Sad rajcaš Vilmoša, zao si
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°464
A jel sme neko ko im samo CG psoš da uzme recimo kanadski?Notxor wrote:Zabrana dvojnog državljanstva je napravljena za državljane Srbija.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°465
Ne sme dvojno, ali mozda sme trojno (Divac)
- Post n°466
Vilmos Tehenészfiú wrote:A jel sme neko ko im samo CG psoš da uzme recimo kanadski?Notxor wrote:Zabrana dvojnog državljanstva je napravljena za državljane Srbija.
Ne znam kanadske zakone, ali čini mi se da državljani CG gube državljanstvo ako dobiju drugo, pod uslovom da se to sazna - daju pogrešan pasoš na granici ili tako nekako.
_____
- Post n°467
postoji presedan u zakonu ako je neko od drzavne vaznosti kao sportisti ili neko od ugled akao sinavatra ups divac
- Post n°468
Dobro, znaci za proste ljude taj zakon vazi i primenjuje se, a za ove sto imaju puno para taj zakon ne vazi.
_____
- Post n°470
Ma jok, meni ni iz džepa ni u džep, ali me je zanimalo da nisu slučajno promenili zakon, da javim koga to zanima.
_____
- Post n°472
Neće menjati zakon o državljanstvu dok DF ne bude sastavljao vladu, tj. nikad.
Mislim, briga me za državljanstvo, ali red bi bio da olakšaju ljudima duži boravak - žive od turizma što znači da im je cilj da stranci što više i što duže troše pare u CG.
Neka digitalizacija dozvole boravka, ovo, ono...
Mislim, briga me za državljanstvo, ali red bi bio da olakšaju ljudima duži boravak - žive od turizma što znači da im je cilj da stranci što više i što duže troše pare u CG.
Neka digitalizacija dozvole boravka, ovo, ono...
_____
- Post n°473
Moja komšinica rodom iz Trebinja živi u CG od 1990, rodila četvoro dece sa mužem Crnogorcem, radi u vrtiću, pa evo i dalje se ne kvalifikuje za državljanstvo. Dno.
- Post n°474
Margit Savović wrote:Moja komšinica rodom iz Trebinja živi u CG od 1990, rodila četvoro dece sa mužem Crnogorcem, radi u vrtiću, pa evo i dalje se ne kvalifikuje za državljanstvo. Dno.
А да јој препоручиш да се бави неким спортом?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°475
Nema državljanstva za tzv. obične ljude.
Vesela Vesna Bratić je dobila papire jer je doktorirala na Šepardu i Memetu (čini mi se), najbolja sportistkinja CG je Marija Vuković iz Knina, ali zato za ove proterane nesrećnike nema državljanstva.
To je stvarno sramota.
Vesela Vesna Bratić je dobila papire jer je doktorirala na Šepardu i Memetu (čini mi se), najbolja sportistkinja CG je Marija Vuković iz Knina, ali zato za ove proterane nesrećnike nema državljanstva.
To je stvarno sramota.
_____