Inače, emisija je nezamisliva u Srbiji i prosečni gledalac iz Srbije samo to treba da zna.
Crna Gora
- Post n°701
Re: Crna Gora
Gledao sam celu emisiju i ponavaljam - najduže su pričali Milo i Draginja, ako se ne računa dijalog Danilovića sa voditeljkom jer ga je prekinula u poslednjoj rečenici.
Inače, emisija je nezamisliva u Srbiji i prosečni gledalac iz Srbije samo to treba da zna.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°702
Naravno, bila je odlična emisija. Da imam viška vremena zamislila bih se nad tim kakav je efekat na glasačko telo to što se Don parkirao među konkurenciju - da li je izgubio na toj auri. Morao je kukavac da dođe bez ručnog sata, doduše.
Pluralizam u Crnoj Gori je trenutno fantastičan, kao u naše zlatno doba kad je Koštunica bio premijer, a DS najjača stranka koje je de facto na vlasti. Treba svi da se preselimo u Crnu Goru.
Pluralizam u Crnoj Gori je trenutno fantastičan, kao u naše zlatno doba kad je Koštunica bio premijer, a DS najjača stranka koje je de facto na vlasti. Treba svi da se preselimo u Crnu Goru.
- Post n°703
Lako je porediti se sa Srbijom. Za Srbiju je i Kosovo demokratijcina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°704
iskoristio bi priliku da pozdravim j djurović i da joj odam priznanje za impresivne sise!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°705
Margit Savović wrote:Naravno, bila je odlična emisija. Da imam viška vremena zamislila bih se nad tim kakav je efekat na glasačko telo to što se Don parkirao među konkurenciju - da li je izgubio na toj auri. Morao je kukavac da dođe bez ručnog sata, doduše.
Cek prvo da dodje 6 miliona Rusa da imamo kome da prodamo ovo ovde, znas li ti posto je kvadrat uCrnugoru...
- Post n°708
gradu?
nije to najbitnije u životu filipe. seoski život je nešto mnogo bolje nego život sa građanima.
nije to najbitnije u životu filipe. seoski život je nešto mnogo bolje nego život sa građanima.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°710
Pa sto bih ikoga zazivao u Bosnu, i to u moj kraj, gde ni vode cestito nema?
- Post n°712
Margit Savović wrote:U kom gradu bi ti živeo dole?
U Rosama.
Mislim, tesko da.je grad.
Ali planovi su mi malo vise vezani za Kavalu. Kondo i ja cemo tukuci se medjusobno hitati na grudobran helenstva
Ko Ugljesa i Vukasin
- Post n°713
Ja ne bih mogla da živim kod mene u selu između oktobra i kraja aprila. Nema šanse, pa kad krene sezona juga, em me zakuca za krevet kako mi obori pritisak, em ne možeš napolje pošto se navuče neka kišna mrena. Očaj.
Još i pola restorana ne radi, sve je nešto jadno.
Ali mi zato leti spašava glavu, da se sklonim od svih i da budem sa mojim dobrim i jednostavnim ljudima.
Još i pola restorana ne radi, sve je nešto jadno.
Ali mi zato leti spašava glavu, da se sklonim od svih i da budem sa mojim dobrim i jednostavnim ljudima.
- Post n°714
Zima na cg primorju je ocaj, znam. Hence, Aegean.
- Post n°715
Ni Rose nemaju vodu ali sad imaju prodavnicu za sva 3 stanovnika i još 3 što brodom idu u HNovi na posao.
Ove godine počinje da se gradi vodovod, ali je rok za završetak radova 900 dana.
Koliko vidim na kameri
https://beenet.me/sr/camere/
vreme je kao što Margit opisuje, doduše u nedelju je bilo vedro i sunčano pa to malo pomogne.
Ove godine počinje da se gradi vodovod, ali je rok za završetak radova 900 dana.
Koliko vidim na kameri
https://beenet.me/sr/camere/
vreme je kao što Margit opisuje, doduše u nedelju je bilo vedro i sunčano pa to malo pomogne.
_____
- Post n°716
Bogami Rose prelijepe, baš gledam fotke, insta worthy dabome.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°718
dolina bogova
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/647096/video-milatovic-jedva-uspio-da-udje-na-konvenciju-demonstranti-nasrtali-i-psovali
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/647081/milatovic-napadnut-na-cetinju-vecina-demonstranata-se-razisla
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/647096/video-milatovic-jedva-uspio-da-udje-na-konvenciju-demonstranti-nasrtali-i-psovali
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/647081/milatovic-napadnut-na-cetinju-vecina-demonstranata-se-razisla
_____
- Post n°719
Margit Savović wrote:U kom gradu bi ti živeo dole?
Igalo, za mene, najbolje blato.
- Post n°720
dps ekipa.kondo wrote:Notxor wrote:Ne znam ko je to.
drugarica na zadatku od ove mošemisemać
jelena đurović
ova mozesmisema. je cak radila u dpsu pa je sad urednica milovog portala aktuelno.me.
zove se danica nikolic.
cerka vita nikolica.
a ova djurovicka je sa cocom becirevicem osnovala jevrejsko crnogorsko drustvo.
taj coco je milov kum, prijatelj vesne medenoce, gradi po kolasinu kao hotele a u stvari prodaju stanove.
napada novinare, ubijen mu je brat pre neku godinu i tako. divna ekipa
- Post n°721
С тим да би га (Мила) вероватно добили, само тешње, такође и Андрија и Алекса. Бар тако кажу бројке и изјашњавање постојећих, живих и у ЦГ присутних гласача. (За оне мртве и одсутне не могу да гарантујем))
— Ђорђе Вукадиновић (@djordjenspm) March 8, 2023
- Post n°722
Milo računa na inat gubitnika iz prvog kruga, u smislu da će gomila mandićevih glasača radije apstinirati ili čak glasati Mila nego što će glasati Jakova ili Bečića.
- Post n°724
Odakle ideja da ce Milatovic ili Becic da budu ispred Mandica u prvom krugu, jesu radjena neka istrazivanja?