Abazović pokazao fotografiju Mila Đukanovića sa "škaljarcima" https://t.co/ZKnpF1oyTJ
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) October 12, 2022
Crna Gora
- Post n°376
Re: Crna Gora
- Post n°377
slika je kao sa https://www.facebook.com/legendedevedesetih/
- Post n°379
svima tim mafijasima i korupcionasiima je milo zastitnik i inspirator. tu nema greske.
tako je i kad ruca sa branom micunovicem u restoranu elit ili kad se sastaje sa lazovicima u hotelu podgorica
tako je i kad ruca sa branom micunovicem u restoranu elit ili kad se sastaje sa lazovicima u hotelu podgorica
- Post n°380
od kad je ova slika, iz kasnih osamdesetih?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°382
ne pratim CG ali sam mislio da su skaljari i kavcani produkt novijeg doba
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°383
Ланци међународне трговине наркотицима се не праве преко ноћи.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°384
udzbenik za 4. razred gimnazije
_____
#FreeFacu
- Post n°386
U udžbeniku je sve tačno, ali nije za udžbenik, a što se tiče veze države i klanova ovde bih ostavio 2 teksta iz arhive.
https://www.vreme.com/vreme/ubica-od-posebnog-znacaja/
https://www.vreme.com/vreme/pravne-igre-bez-granica/
Da novosadska policija uoči Nove godine nije izvršila preventivnu raciju na kafiće u centru grada, verovatno se ne bi saznalo za neobičan slučaj Veselina Veska Vukotića, čoveka koga iz pravno neobjašnjivih razloga zatvor prosto ne drži. Tek nakon što je Vukotić, koga je policija zatekla u jednom od kafića, priveden pa odmah zatim pušten, do javnosti je doprlo da se ovaj pedesetrogodišnji Nikšićanin, dva puta pravosnažno osuđen na dvadeset godina robije, kao slobodan čovek šeta po glavnom gradu Vojvodine.
https://www.vreme.com/vreme/ubica-od-posebnog-znacaja/
https://www.vreme.com/vreme/pravne-igre-bez-granica/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°387
situacija za lokalne izbore je takva da su ovi partijski vojnici aktivniji nego na referendumu, prilazilo mi je nekoliko njih danas na ulici jbt gori su od jehova, mora se zakonom dozvoliti da mogu dobro da se prebiju ne znam šta drugo
- Post n°388
Možda poslednji trzaj DPS-a.
Ako posle serije poraza (koje su proglašavali pobedama) i u nedelju puknu, mislim da su definitivno gotovi.
Za one koji ne prate - danas je upravni sud produžavanje mandata (koji je posledica pomeranja izbora za jesen) gradonačelniku PG proglasio nezakonitim.
Moja procena je da će DPS u Podgorici dobiti najviše glasova ali pošto je partija parija neće moći da sastavi vlast.
Kao i uvek u Boki navijam za lokalne liste, u Tivtu redom: Tivatsku listu, Bokeški forum i Grbaljsku listu, a u ostatku za ne-nacionalističke liste (DPSDPLP+ i DF+), dakle za bilo koga osim ove 2.
Ako posle serije poraza (koje su proglašavali pobedama) i u nedelju puknu, mislim da su definitivno gotovi.
Za one koji ne prate - danas je upravni sud produžavanje mandata (koji je posledica pomeranja izbora za jesen) gradonačelniku PG proglasio nezakonitim.
Moja procena je da će DPS u Podgorici dobiti najviše glasova ali pošto je partija parija neće moći da sastavi vlast.
Kao i uvek u Boki navijam za lokalne liste, u Tivtu redom: Tivatsku listu, Bokeški forum i Grbaljsku listu, a u ostatku za ne-nacionalističke liste (DPSDPLP+ i DF+), dakle za bilo koga osim ove 2.
_____
- Post n°389
Nema Grbljana, oni pripadaju Budvi. Nama pripadaju divlji Krtoljani.
- Post n°390
U pravu si, zamenio sam komšije.
Inače, Grbalj pripada opštini Kotor.
Inače, Grbalj pripada opštini Kotor.
_____
- Post n°391
Ja sam se mogla zakleti da Grbalj i Polje pripadaju Budvi. You live and learn.
- Post n°392
Sutra, u četvrtak, skupština Podgorice izabraće gradonačelnika.
U nedelju su izbori za skupštinu Podgorice.
Mislite o tome.
U nedelju su izbori za skupštinu Podgorice.
Mislite o tome.
_____
- Post n°393
Ovako će Podgorica izgledati posle izbora!
— Vladislav Dajković (@Dajkovic) October 19, 2022
Dolaze bolji dani! pic.twitter.com/LqR2K1A7B8
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°394
neveruem, ali nije bitno.
_____
- Post n°395
Ku ka la ti majka...šta je sve isplivalo :clown::japanese_ogre:
— JanEk :koala: (@nekboa) October 19, 2022
(Evo je i Noletu brat Abaz):joy: pic.twitter.com/nMGsLPhCng
- Post n°396
PLačem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°397
Oni ne znaju da otac Novaka Djokovica ima tri sina, pa misle da je Dritan "kao treci sin".
Inace, slicnosti su zaista zapanjujuce, i Dritan je pokrenuo zajednicki biznis sa esenesovstinom, eno mu klinike u West 65.
Inace, slicnosti su zaista zapanjujuce, i Dritan je pokrenuo zajednicki biznis sa esenesovstinom, eno mu klinike u West 65.
- Post n°399
Što je ovo silo nebeska, što nas nađe.
— :beetle:crnopotočanka:beetle: (@alexdv2507) October 19, 2022
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°400
https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/627268/ubovic-kupio-bemax-za-750-hiljada-eura
šlag na kraju
Jedna od najvećih privatnih kompanija u Crnoj Gori “Bemax”, promijenila je vlasnika u julu ove godine kada je Ivan Ubović za 750 hiljada eura kupio stopostotni udio od Veselina Kovačevića, koji se do tada u centralnom registru vodio kao zvanični vlasnik.
To je navedeno u ugovoru o prenosu udjela kojeg su “Vijesti” dobile iz Uprave prihoda i carina na osnovu zahtjeva o slobodnom pristupu informacijama.
Kompanije “Bemax” je prema zvaničnim finansijskim izavještajima na kraju prošle godine imala stalnu imovinu u vrijednosti od 120 miliona eura, ukupan kapital kompanije je procijenjen na 142 miliona eura, a firma je na računu imala i čistu neraspoređenu dobit iz ranijih godina u iznosu od 141 miliona eura. “Bemax” je lani ostvario neto dobit od 14 miliona eura, a u 2020. od 27,5 miliona eura.
To znači da je Kovačević dobrovoljno prodao svoju firmu za svega 0,5 odsto njene vrijednosti, odnosno ukupnog kapitala. Vrijednost za koju je prodata kompanija iznosi svega pet odsto prošlogodišnje neto dobiti.
šlag na kraju
Čudno je kako Kovačević nije mogao naći bolju cijenu za ovu veliku i jaku kompaniju, ili je od Ubovića dobio ponudu koja se nije mogla odbiti.
_____