Deca sasvim ok govore srpski, prijatno sam iznenadjen.
Crna Gora
- Post n°977
Re: Crna Gora
Filipenko wrote:Deca sasvim ok govore srpski, prijatno sam iznenadjen.
Људи из тих крајева су познати по добром слуху.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°978
Kad smo kod brodova i mora setio sam se jedne priče koja pokazuje koliko su moreplovci sujeverni.
Znam čoveka koji je iz porodice pomoraca (nije ona najpoznatija iz Boke koju Hrvati svojataju) i koji je završio višu pomorsku u Kotoru, ali nikada nije plovio jer je neki predak prošao neko žešće sranje na okeanu i zakleo se da ako preživi ni on ni više niko njegov neće na brod.
Od tada je prošlo ne manje od 100 godina i oni i dalje ne plove.
Znam čoveka koji je iz porodice pomoraca (nije ona najpoznatija iz Boke koju Hrvati svojataju) i koji je završio višu pomorsku u Kotoru, ali nikada nije plovio jer je neki predak prošao neko žešće sranje na okeanu i zakleo se da ako preživi ni on ni više niko njegov neće na brod.
Od tada je prošlo ne manje od 100 godina i oni i dalje ne plove.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°979
Apsolutno.MNE wrote:ovaj trajekt plovi u zalivu i ne može se desiti nikakva nesreća ukoliko je ispravan i posada je obučena
takođe vjerujem da se u blagoslovima koje si postavio ne pominje "ovo je hrišćanska država" i slično, mislim ne želim da budem sad PC tiranin ali to je čisto zapišavanje teritorije
Kako bi izgledao desant na trajekt da se popovima ovo zabrani?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°980
evo i rada trajkovic uz zokija zivkovica, balsu bozovica svim srcem za mila
bulajic iz zagreba uobicajeno.
fun fact- otac mu je bio clan podgoricke skupstine
bulajic iz zagreba uobicajeno.
fun fact- otac mu je bio clan podgoricke skupstine
- Post n°982
Nisu te zapišali svetom vodicom? Srećnice.
_____
- Post n°984
Da neće neki izbori?
_____
- Post n°985
Laž je najjače srpsko oružje, oni su narod popova, topova, rijalitia i starleta. E, u nedjelju narodu crnogorskom neće se ispostavljati račun. Nije tačno da narednog vikenda zaokružujući broj jedan zaokružujete Mila Đukanovića, već zaokružujete za svoju zemlju, za svoje pretke i potomke - poručio je Boljević.
https://www.pobjeda.me/clanak/glas-za-dukanovica-nije-glas-za-njegovu-politiku-vec-za-crnu-goru
https://www.pobjeda.me/clanak/glas-za-dukanovica-nije-glas-za-njegovu-politiku-vec-za-crnu-goru
- Post n°986
Mislim da.ce.pobediti Milatovic, ali da.ce biti tesno, tipa 52, 53 - 47, 48
- Post n°987
ne može biti tijesno, ako bude stvarno toliko razlike - milo navlači. barem to zna. ovi treba da imaju 10% razlike.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°988
Ko zna ko ce pobediti, to je lopovska zemlja.
- Post n°989
kondo wrote:ne može biti tijesno, ako bude stvarno toliko razlike - milo navlači. barem to zna. ovi treba da imaju 10% razlike.
Tesno zvanicno.
- Post n°990
mozete li da smirite ( mislim na moderaciju) ovu kompleksitanu pojavu ili cete mi dati slobodu da mu ja objasnim zasto mu se iskljucivo sa crnogorcima jebao zenski deo familije?Filipenko wrote:Ko zna ko ce pobediti, to je lopovska zemlja.
unapred hvala na odgovoru
- Post n°991
Dajmo, nemojmo prizivati modove. Samoregulisimo se
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2162-crna-gora
_____
★
Uprava napolje!