Crna Gora
- Post n°926
Re: Crna Gora
haha koji je ovo cirkus, smeh od drzave
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°927
Pa sad, taj isti europol je valjda slao slicne materijale i ovom ovde smehu od drzave, ali nema hapsenja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°928
pa kazu da prva transa europla je poslata a onda je stala saradnja zbog curenja informacija.
promenilo se kad je izabran novi tuzilac novovic i sad je stigla nova transa cemu svedocimo ovih dana.
milove evropske vredmosti.
skoro svi ovi pohapseni su bili pod komandom zokija lazovica ( to je onaj sto je pre neku godinu snimljen na kalicevoj svadbi/ najveci diler heroina, pusten da pobegne a onda podignuta poternica, posle je organizovana peticija u rozajama da se oslobodi njegova supruga/ i u svoju odbranu je rekao da je bio na tajnom zadatku). inace zoki je milov veliki friend.
takodje ovaj uhapseni knezevic je veoma blizak sa milom i pravo je cudo da su ga uhapsili.
promenilo se kad je izabran novi tuzilac novovic i sad je stigla nova transa cemu svedocimo ovih dana.
milove evropske vredmosti.
skoro svi ovi pohapseni su bili pod komandom zokija lazovica ( to je onaj sto je pre neku godinu snimljen na kalicevoj svadbi/ najveci diler heroina, pusten da pobegne a onda podignuta poternica, posle je organizovana peticija u rozajama da se oslobodi njegova supruga/ i u svoju odbranu je rekao da je bio na tajnom zadatku). inace zoki je milov veliki friend.
takodje ovaj uhapseni knezevic je veoma blizak sa milom i pravo je cudo da su ga uhapsili.
- Post n°929
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/649121/za-sta-se-terete-osumnjiceni-policajci-kupovali-birace-i-kadrirali
Grupa policajaca, navodnih saradnika mafija, novac stečen švercom kokaina koristila je da utiče na rezultate parlamentarnih izbora u avgustu 2020. godine, ali i da na čelna mjesta u Upravi policije postavlja ljude od povjerenja.
Prema dokazima do kojih je došlo Specijalno državno tužilaštvo, grupu policajaca - plaćenika mafije, 2019. godine formirali su Ljubo Milović (40), Mileta Ojdanić (51) i Radoje Zvicer (41).
Istražitelji tvrde da su upravo njih trojica novac zarađen međunarodnim krijumčarenjem kokaina trošili da kupuju glasove, uoči izbora sljedeće godine.
Njihovu ekipu terete da su sa saradnicima prošvercovali najmanje tri tone kokaina, zastrašivali pripadnike drugih kriminalnih klanova, svjedoke i da su šefovima kavačkog kriminalnog klana prosljeđivali povjerljive informacije, javljali im da li se sprema nečije hapšenje...
”Okrivljeni Goran Stojanović imao je zadatak da kao policijski službenik... u cilju podrške jedne političke opcije, na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori u avgustu 2020. godine, prenosi otkupljene lične karte i preuzima druge radnje po uputstvima i naredbama organizatora”, dodaje se u spisima.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°930
da se setimo kada je seselj podrzao josipovica
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°931
Ah, legendarna emisija u kojoj se javio Denis Seselj
- Post n°932
Denis?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°933
Bleeding Blitva wrote:Denis?
28:50
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°934
Bleeding Blitva wrote:Denis?
Pukovnik Denis Seselj, komandant hrvatskog vijeca obrane za juznu Dalmaciju, Hrvat, kriminalac, pobunjenik, (ne)covek zasluzan sto je Dubrovnik danas u Hrvatskoj, javlja se u emisiju da priupita vojvodu Seselja za stanje hrvatske krvi u njemu. Iznosi ubedljive argumente da su svi Seselji Hrvati. Vojvoda Seselj na kraju bezi sa telefonske linije.
- Post n°935
Filipenko wrote:Bleeding Blitva wrote:Denis?
Pukovnik Denis Seselj, komandant hrvatskog vijeca obrane za juznu Dalmaciju, Hrvat, kriminalac, pobunjenik, (ne)covek zasluzan sto je Dubrovnik danas u Hrvatskoj
HVO je vojska pokojne Herceg-Bosne, nikakve veze nije imalo s južnom Dalmacijom. Da taj lik ima neke zasluge što je Dubrovnik u Hrvatskoj, e to je novost. Čak i za Dubrovčane.
- Post n°936
Filipenko wrote:Bleeding Blitva wrote:Denis?
Pukovnik Denis Seselj, komandant hrvatskog vijeca obrane za juznu Dalmaciju, Hrvat, kriminalac, pobunjenik, (ne)covek zasluzan sto je Dubrovnik danas u Hrvatskoj, javlja se u emisiju da priupita vojvodu Seselja za stanje hrvatske krvi u njemu. Iznosi ubedljive argumente da su svi Seselji Hrvati. Vojvoda Seselj na kraju bezi sa telefonske linije.
Morat ćeš Filipenku dokazat da nisi trbuhozborac neke zapadne ambasadeTovar wrote:Filipenko wrote:
Pukovnik Denis Seselj, komandant hrvatskog vijeca obrane za juznu Dalmaciju, Hrvat, kriminalac, pobunjenik, (ne)covek zasluzan sto je Dubrovnik danas u Hrvatskoj
HVO je vojska pokojne Herceg-Bosne, nikakve veze nije imalo s južnom Dalmacijom. Da taj lik ima neke zasluge što je Dubrovnik u Hrvatskoj, e to je novost. Čak i za Dubrovčane.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°937
Ma dobro, pomiješali mu se mnogobrojni neprijatelji. Dogodi se i najboljima.
- Post n°938
Tako ga je, ako se ne varam, najavio Bujanec. Eto ga video, koga ne mrzi neka potrazi. Moze biti da je rekao komandir specijalnih postrojbi HV(O) za juznu dalmaciju, jebem li ga. Kao da je bitno. Poenta je da se javio neki ustaski pukovnik Denis Seselj koji je Vojislava Seselja napusio tako da je ovaj pobegao sa telefona, sto se nikada nije desilo pre i posle toga da ja znam.
- Post n°939
Nidje veze.
Najavio je Denisa kao čoveka iz Dubrovnika koji se preziva isto kao Dr Vojislav. Nikakav HVO, nikakva odbrana Dubrovnika, nikakav ustaški pukovnik. Nije Denis oterao Vojislava, evo ga Vojislav sad pošto se Denis odjavio sa voditeljem broji pravoslavne crkve po Hercegovini.
Jebote sve si pogrešno zapamtio.
Najavio je Denisa kao čoveka iz Dubrovnika koji se preziva isto kao Dr Vojislav. Nikakav HVO, nikakva odbrana Dubrovnika, nikakav ustaški pukovnik. Nije Denis oterao Vojislava, evo ga Vojislav sad pošto se Denis odjavio sa voditeljem broji pravoslavne crkve po Hercegovini.
Jebote sve si pogrešno zapamtio.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°940
Otkako se KKP plasirao u EL8, Filipenko na dnu političkog ambisa.
Ladno sam znao da nije trebalo da vas puštamo i radimo za vas.
Ladno sam znao da nije trebalo da vas puštamo i radimo za vas.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°941
Hercegovina je u nekom momentu verovatno imala nekih desetak miliona stanovnika
- Post n°942
kad je ovaj misa brkic postao ovolika splacina da podrzava milq i dps, da prica za njih kako su vodili domacinsku ekonomsku politiku ( osim sto su popljackali sve zivo i mrtvo)
https://www.portalanalitika.me/clanak/brkic-populisti-vode-crnu-goru-u-bankrot
i jos jedan fas govnarcic ( tog kruzoka, brkovic, nikoalidis, spahic, brqca becanovic..)
https://www.vijesti.me/kultura/649368/ko-je-smjestio-crnogorskim-srbima
https://www.portalanalitika.me/clanak/brkic-populisti-vode-crnu-goru-u-bankrot
i jos jedan fas govnarcic ( tog kruzoka, brkovic, nikoalidis, spahic, brqca becanovic..)
- Post n°944
Miša Brkić je oduvek bio džuboks novinar.
Uostalom, nije se Miškovićeva autobiografija sama napisala.
U ovom slučaju prodaje principe koji su normalni u normalnoj zemlji.
U zemljama kao što su Srbija i CG baš i ne.
edit: ovo za miškovića sam samo čuo, dakle neproverena informacija
Uostalom, nije se Miškovićeva autobiografija sama napisala.
U ovom slučaju prodaje principe koji su normalni u normalnoj zemlji.
U zemljama kao što su Srbija i CG baš i ne.
edit: ovo za miškovića sam samo čuo, dakle neproverena informacija
_____
- Post n°945
Ima logike.
U sali Pacifik hotela Kraun Plaza u Beogradu, 9.maja 2018. godine predstavljena je knjiga Miroslava Miškovića „Ja, tajkun“ u izdanju izdavačke kuće Laguna. O knjizi su govorili direktor izdavačke kuće Laguna Dejan Papić, novinar i predavač na Fakultetu za medije Voja Žanetić, ekonomski novinar Miša Brkić i autor knjige Miroslav Mišković. Izvode iz knjige čitao je glumac Tihomir Tika Stanić.
- Post n°946
Voja Žanetić je pisao šaljive zgode, pošto je MB operisan od smisla za humor.
- Post n°947
tekst je glup samim tim sto je pun generalizacija kakve ovde slusam stalno.Mór Thököly wrote:Ne znam ko je, ali tekst nije glup
o crnogorcima koji su proevropski nastroje i naravno niihova knjizevna elita LoL
i o srbima koji su poludivlji ljudi zakopani u 19. veku.
lik je to samo uvio u lep papir
- Post n°948
Nije čitao Vorgića juče u Vijestima.
_____
- Post n°949
Sveti 30. Avgust neprotočivi
Osveštavaju trajekt.
— Ana (@a_kaaa13) March 25, 2023
Ljudi, kakva je ovo zona sumraka, što je ovo?!
I vi ovo zovete “demokratizacija”?
Iskreno, meni se plače. pic.twitter.com/3hn6cLRLpa
- Post n°950
Nije što su glupi nego što neće da uče... Google "boat blessing".
_____