Faca gospođice ministarke Jovane Marović tokom sednice - neprocenjivo.
Meni najzanimljivija borba će se voditi u centru između Demokratske, URA i Evropa sad.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/618097/abazovic-cestitam-novoj-koaliciji-becica-i-djukanovicaKAZAO DA NE ŽELI SVAKODNEVNE POZIVE DA SJEDNU ZA STO
Abazović: Čestitam novoj koaliciji Bečića i Đukanovića
"Od danas nam je situacija olakšana - ovom državom vladaće ili kriminalci ili građani. Mi smo na strani građana", kazao je Abazović
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović kazao je da se osjeća ponosno nakon današnje diskusije i čestitao novoj koaliciji Alekse Bečića i Mila Đukanovića.
Poručio je da se nada da će se brzo dogovoriti.
"Od danas nam je situacija olakšana - ovom državom vladaće ili kriminalci ili građani. Mi smo na strani građana", kazao je Abazović.
On je novinarima nakon sjednice kazao da je ponosan na ono što su uradili za 100 dana, te da će biti "upamćeni kao najkraća Vlada, ali koja je imala teške zadatke".
"Tu smo da zajedno nastavimo da se borimo za građansku, demokratsku i ekološku Crnu Goru".
Zahvalio je svim poslanicima koji nijesu podržali inicijativu, posebno Genciju Nimanbeguu.
Rekao je da neće učestvovati u novoj Vladi.
"A shvatio sam da neće ni SNP. Neka Milo Đukanović, Aleksa Bečić i Damir Šehović sjednu za sto i dogovore novu većinu", kazao je Abazović.
Dodao je da ne želi svakodnevne pozive da sjednu za sto, te da je privilegija što će biti opozicija "ovakvom DPS-u".
Na pitanje kako će na izbore bez Ustavnog suda, odgovorio je - pitajte DPS.
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/618100/demokrate-vec-u-subotu-mogu-poceti-pregovori-o-formiranju-nove-vladePORUČILI DA NEĆE ULAZITI U DPS-URA-SNP "KOMBINATORIKE"
Demokrate: Već u subotu mogu početi pregovori o formiranju nove Vlade
"Akt Kluba poslanika smatra se jedinim mogućim da zaustavi dalji sunovrat države sa Vladom DPS-a nastalom izdajom izborne volje građana Crne Gore", saopštilo je Predsjedništvo Demokrata
Predsjedništvo Demokrata saopštilo je da već u subotu, dan nakon izglasavanja nepovjerenja Vladi, mogu početi pregovori o formiranju nove Vlade na osnovu izborne volje građana od 30. avgusta 2020. godine.
Istakli su i da ta partija neće ulaziti u DPS-URA-SNP "kombinatorike".
Dodali su da kompletan sastav Predsjedništva Demokrata jednoglasno i snažno podržava odluku Kluba poslanika da glasa za nepovjerenje ovoj Vladi.
Predsjedništvo je, kako su kazali, ostavilo mogućnost predsjedniku Vlade da do trenutka glasanja dostavi usaglašenu pisanu strukturu Vlade sa potpisima 32 poslanika ili podnese ostavku.
"Kako to nisu učinili, akt Kluba poslanika smatra se jedinim mogućim da zaustavi dalji sunovrat države sa Vladom DPS-a nastalom izdajom izborne volje građana Crne Gore, jer bi sve drugo značilo ulazak u zonu političkog blefiranja i varanja gdje Demokratama nikada nije bilo mjesto", navodi se u saopštenju Predsjedništva Demokrata.
:wave_tone1: pic.twitter.com/tQpgVeQzet
— JanEk :koala: (@nekboa) August 19, 2022
- Cime se bavis?
— Slobodan M. Radović (@SloboRadovic) August 20, 2022
- Ja sam ti ministar u crnogorskoj Vladi.
- Sto ne vidis da se ubacis nedje za stalno?
kondo wrote:pa što ne u ulqin, što će jadan u budvu
još da mu daju qebaptore all you can eat, možda da popust
kondo wrote:jebe ih milo, ne vadi. jadna država.
Tehnička Vlada sa nestranačkim premijerom na čelu - neprihvatljiva je za Socijalističku narodnu partiju (SNP) i Demokratski front (DF),
Notxor wrote:Konačno uhapsilo Vericu Maraš.
Za to vreme Milovi mediji prenose kako juna 2020. godine Crkva Srbije pored živog Vučića (u to vreme na vezi sa Kavčanima via Diki Hrki) preko suparničkog klana iz Škaljara nabavlja puške za pobunu.
Nije lepo da Srbija rovari (kako kaže Basara) a da popovima ne deli oružje.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/618537/nezadovoljan-tekstom-napao-urednika-i-lomio-inventar-u-redakciji-dana?utm_source=vijesti_web&utm_medium=tw-web-social-share&utm_campaign=vijesti_share_counterPodgorička policija privela je Podgoričanina Žarka Pejanovića koji danas oko 18 časova ušao u prostorije redakcije Dana gdje je fizički napao novinare i slomio dio inventara. (...)
Pejanović je prethodno pobijedio u 11. takmičenju u izležavanju, nakon 55 sati ležanja.
Dan je u svom tekstu naveo da je Pejanović "najveći džabalebaroš u Crnoj Gori".