stradalo i preko deset osoba.
Jebote...
Vuk Borilović - Osnovnu školu završio na Cetinju, Srednju brodo-mašinsku u Beogradu. #SDCT #broj4 #izbori2017 pic.twitter.com/TfI1ukMoXR
— Socijaldemokrate Crne Gore (@SD_CRNAGORA) November 13, 2017
kapetanm wrote:Pa moglo bi da prodje kao nužna odbrana ako je ovaj i dalje pucao
Do sada sprovedene mjere i radnje ukazuju da je jedan od projektila koji je ispaljen od strane policijskih službenika pogodio V.B. i tom prilikom ga teško ranio. Nakon naizmjenične upotrebe vatrenog oružja od strane policijskih službenika i V.B., shodno njihovim izjavama i izvještajima, u jednom trenutku više nije bilo upotrebe oružja od strane V.B. Ovo potvrđuje i izjava svjedoka koji je telefonom razgovarao sa V.B. oko 15.50 časova, odnosno dvadesetak minuta poslije telefonskog razgovora koji je prethodno vodio V.B. Po izjavi svjedoka, u ovom telefonskom razgovoru od 15.50 časova, V.B. je izjavio da je lišio života veći broj lica i da je teško ranjen i da misli da neće preživijeti
to svakako. preneo sam informacije radi.boomer crook wrote:mislim ovde treba biti dosta oprezan. policijsko tesko ranjen ne znaci da ovaj nije mogao i imao s cim dalje da puca. nema tuzilastva koje ce ovo da ganja u ovom uzasu.
Da, to je bitno, teorijski je lako razdvojiti, u životu su dogadjaji komplikovaniji i traju par sekundi. Biće zajebano sudjenje.boomer crook wrote:mislim ovde treba biti dosta oprezan. policijsko tesko ranjen ne znaci da ovaj nije mogao i imao s cim dalje da puca. nema tuzilastva koje ce ovo da ganja u ovom uzasu.
NENO KALUĐEROVIĆ JE HEROJ dritane abazoviću! NENO se piše velikim slovima filipe adžiću !!
— Čevljanka (@cevljanka) August 13, 2022
Nemojte nas provocirati jer ste davno prećerali ! Nemojte nas čikati!
NENA ćemo svi braniti! I mi i oni ! Vi ste nas podijelili ma ćete nas vi i udružiti!
NE DAMO NENA !! pic.twitter.com/dwbqn6x0HE