Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

fikret selimbašić

Crna Gora - Page 5 Empty Re: Crna Gora

Post by fikret selimbašić Mon Jul 11, 2022 5:40 am

To već ne mogu da pohvatam, prvo je bio sexy ritam Abazović Dritan, onda je bilo šta hoće koji kurac sa kombi strankom da vlada, onda je bio pizda jer je izgurao Krivokapića pomoću Milovih i zasjeo na vlast, pa je opet bio sexy ritam jer temeljni ugovor, sad je ponovo đubre ali ne znam tačno zbog čega... preteško je meni ovo gradivo. Komentarišem samo njegov današnji govor.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Filipenko

Post by Filipenko Mon Jul 11, 2022 5:50 am

Govor mu je idiotski, ali to govori kakav materijal vikinski namesnici biraju na ovim prostorima.
    rujofil

Post by rujofil Mon Jul 11, 2022 5:56 am

Hteo je da poruci nesto onako univerzalno i filozofski ali se izgubio negde na pocetku. Jbg fpn + razne nvo skolice nije to neka pamet, ali dobro mlad je naucice...
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Mon Jul 11, 2022 9:32 am

rujofil wrote:Hteo je da poruci nesto onako univerzalno i filozofski ali se izgubio negde na pocetku. 
    Selma
    Na ulasku u voz ti htjedoh rec'
    Nesto njezno, sto izaziva
    Pozor
    Al' rekoh samo zdravo, Selma
    I molim te ne naginji se kroz prozor

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    bradilko

Post by bradilko Tue Jul 12, 2022 5:28 am

fikret selimbašić wrote:To već ne mogu da pohvatam, prvo je bio sexy ritam Abazović Dritan, onda je bilo šta hoće koji kurac sa kombi strankom da vlada, onda je bio pizda jer je izgurao Krivokapića pomoću Milovih i zasjeo na vlast, pa je opet bio sexy ritam jer temeljni ugovor, sad je ponovo đubre ali ne znam tačno zbog čega... preteško je meni ovo gradivo. Komentarišem samo njegov današnji govor.
    sta je tu cudno?
    treba slepo verovati u nekog politicara ( posebno balkanskog) i to zvati doslednoscu.
    kad je bio jezicak koji je 30. avgusta poslao dps u opoziciju bio je sexy ritam, kad je vladao u toj vladi sa par poslanika i tad je bio sexy ritam ( to je za neku drugu adresu,; ono ima vise adresa), naravno da je bio i ostao pizda jer je u z pomoc milovih oborio vladu i postao novi premijer uz njihovu podrsku ( ne zanima me sto je to naredio neki eskobar; postoji institucija ostavke ), za temeljni me zabole ali ako ima temeljni za katolicku crkvu i islamsku zajednicu onda moze i za ove), djubre je za mila i njegove zato sto se mozda nezgrapno izrazio u srebrenici.
    sad ako ga milovi otkace prihvatice ga df i ds i tako do neke sledece odluke vlade kad ce tu opet biti dps i sateliti.
    ad hoc vladavina bez izbora. i dok ne bude iznora i ovako vlada bice fukara. i on i bilo ko drugi
    Notxor

Post by Notxor Tue Jul 12, 2022 7:34 am

Dritan je pokušao i uspeo da napravi što niko pre njega nije - vladu koja se sastoji od Crnogoraca, Srba i "manjina" (manjina je pod navodnicima jer je CG formalno građanska država) i za to mu treba skinuti kapu (chapeau što bi rekao AV).
    Problem je što je CG toliko radikalizovana da to ne može da prođe.

Ekskurzija:
    Beograd je evropska provincija. Palanka želi da bude bitna. Danas je to Novak ranije je bila košarka - Dobrodošli u zemlju košarke! - Selo.
    Koliko ljudi ovde zna za "Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku". U jebenom Zadru, ne u Čačku, jer zašto? Provincija! Kraj ekskurzije.

CG je provincija palanke. Tako bi želela da bude važna, a potpuno je nebitna.
    Ko ima živaca neka pregleda CG twitter - žene CG iz nekog razloga predvode tu lažnu bitnost CG.
    Mislim da Dritan to kapira (ne znam čoveka) i da pokušava da pomiri nacionalne ekstreme i realno postavi CG u balkanskom i evropskom okruženju. Zato ima moju nebitnu podršku. I tako...

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    паће

Post by паће Tue Jul 12, 2022 7:46 am

Најбоље ми је код тог синдрома што ти постављачи себе на мапу истовремено не подносе ништа своје & оригинално, напросто у сваком погледу гледају да се што мање разликују од последњег шрафа западног, не усуђују се да отворе ни транге франге фирму или гаражни бенд да направе са називом на свом језику, ма нису у стању ни дупе да обришу на њему. А онда се сете нечег што ће нас прославити у свету, да свако зна ко смо. Ко смо то, имитатори свега.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Notxor

Post by Notxor Tue Jul 12, 2022 8:31 am

Mediala kaže da nisi u pravu.

_____
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Tue Jul 12, 2022 8:32 am

Notxor wrote:Dritan je pokušao i uspeo da napravi što niko pre njega nije - vladu koja se sastoji od Crnogoraca, Srba i "manjina" (manjina je pod navodnicima jer je CG formalno građanska država) i za to mu treba skinuti kapu (chapeau što bi rekao AV).
    Problem je što je CG toliko radikalizovana da to ne može da prođe.

Ekskurzija:
    Beograd je evropska provincija. Palanka želi da bude bitna. Danas je to Novak ranije je bila košarka - Dobrodošli u zemlju košarke! - Selo.
    Koliko ljudi ovde zna za "Bog je stvorija čovika, a Zadar košarku". U jebenom Zadru, ne u Čačku, jer zašto? Provincija! Kraj ekskurzije.

CG je provincija palanke. Tako bi želela da bude važna, a potpuno je nebitna.
    Ko ima živaca neka pregleda CG twitter - žene CG iz nekog razloga predvode tu lažnu bitnost CG.
    Mislim da Dritan to kapira (ne znam čoveka) i da pokušava da pomiri nacionalne ekstreme i realno postavi CG u balkanskom i evropskom okruženju. Zato ima moju nebitnu podršku. I tako...
    Prvo nas Rađa izvriđa, sad ti, a sve stoji :kme: 
    паће wrote:Најбоље ми је код тог синдрома што ти постављачи себе на мапу истовремено не подносе ништа своје & оригинално, напросто у сваком погледу гледају да се што мање разликују од последњег шрафа западног, не усуђују се да отворе ни транге франге фирму или гаражни бенд да направе са називом на свом језику, ма нису у стању ни дупе да обришу на њему. А онда се сете нечег што ће нас прославити у свету, да свако зна ко смо. Ко смо то, имитатори свега.
    Crna Gora - Page 5 1233199462  Crna Gora - Page 5 1861198401

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jul 12, 2022 8:43 am

Jbg, uvek smo bili imitatori, to je sudbina malih naroda.
    kapetanm

Post by kapetanm Tue Jul 12, 2022 11:45 am

Montenegrini prestali da se nazivaju Crnogorcima
    паће

Post by паће Tue Jul 12, 2022 7:29 pm

Notxor wrote:Mediala kaže da nisi u pravu.

Мишљење је као дупе, рече Џон Форд, свако има своје.

Да видим доказ, нађи ми клоалет папир који није на енглеском, са све фискалним рачуном и датумом на њему.

_____
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Notxor

Post by Notxor Wed Jul 13, 2022 10:59 am

Tecite suze moje, reče policajac

_____
    Notxor

Post by Notxor Wed Jul 13, 2022 10:41 pm

“Trineasti jul je naš najveći, najljepši i najdraži praznik , dan za ponos i za slavu. Da je pravde, bio bi to Međunarodni dan borbe protiv fašizma”, poručio je predsjednik SUBNOR-a i antifašista Crne Gore Zuvdija Hodžić.

Dakle, svet je nepravedan jer ne razume globalnu bitnost CG. Ah taj svet...

_____
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Jul 14, 2022 5:09 pm

Crna Gora - Page 5 2hKSiHO

https://nova.rs/auto/crna-gora-auto-put-mapa/

Spoiler:
    bradilko

Post by bradilko Thu Jul 14, 2022 6:11 pm

princeza ksenija hehe

to je bio burdelj a ne dvor.

ta princeza ksenija je dignuta na nivo kao neke koja se borila protiv karadjoka i ne znam da jw bila kakva heroina.

zapravo ona je svog acu molila da im poveca apanaze pa je bila malo ljuta kad je ovaj to izbegavao i onda je kukala nad zleduhom sudbom jer nije mogla da trosi ka' nekad.

da ne pricamo da redjina elwna zvala crnogorce da pomozu talijane musoliinijeve jer su oni osloboditelji a ne okupatori.

radmila vojvodic muza jagnjecih brigadira pa onda mila i kompanije poznata po nadimku bunda jer je najvise volela da bude cascavana za usluge u skupim bundama je rezirala pozorisnu predstavu princeza ksenija u kojoj je ona bukvalno skoro bila inicijator nekakve nikad odrzane pobune protiv karadjoka.

jos jedna baronija koja se zapatila
    jos da vidim ko je napravio ovaj spot.
    mislim da je to jedan sad urin uhljeb ali kasnije.
    kapetanm

Post by kapetanm Fri Jul 15, 2022 11:43 pm

Mislim da nije zbog heroinstva kao takvog vec sto je bila prva zena vozac u CG
    паће

Post by паће Sat Jul 16, 2022 12:01 am

Како се то кориговано каже, возиља?

_____

Post by MNE Sun Jul 17, 2022 11:06 am

voškinja
    kapetanm

Post by kapetanm Sun Jul 17, 2022 12:17 pm

Šoferka (ali ne vetrobran)
    Indy

Post by Indy Sun Jul 17, 2022 4:08 pm

Zar nije šoferka jakna.
    паће

Post by паће Sun Jul 17, 2022 8:15 pm

Indy wrote:Zar nije šoferka jakna.

Е, видиш како је мени било. Што си запамтио, више не важи.

_____
    Notxor

Post by Notxor Tue Jul 19, 2022 7:16 am

Pravi lažni car princ Crne Gore i Makedonije Šćepan Mali Černetić novinar koji piše o hrani.
    Ima Milo, ima Joanikije, ima knez Nikola Petrović, ima Pamela, ima nije platio račun, ima sve. Spektakl!

https://www.vijesti.me/vijesti/politika/613972/djukanovicev-kabinet-pokrece-istragu-zbog-prisustva-laznog-princa-proslavi-dana-drzavnosti

_____
    Notxor

Post by Notxor Tue Jul 19, 2022 11:52 pm

Kako je njima dobro!

Crna Gora - Page 5 FGOapck

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed Jul 20, 2022 12:05 am