- Šutnuo sam ga u dupe.
- Spoiler:
Mór Thököly wrote:Mjedvjedjev
rumbeando wrote:
upozorenje da ne šalju vojnike tamo, a i ne znam kako bi ih poslali kad Rusi kontrolišu moreNotxor wrote:Nastavlja se kurčenje oko onog besmislenog ostrva - ruski avion gađao zmije zapaljivim bombama.
MNE wrote:upozorenje da ne šalju vojnike tamo, a i ne znam kako bi ih poslali kad Rusi kontrolišu moreNotxor wrote:Nastavlja se kurčenje oko onog besmislenog ostrva - ruski avion gađao zmije zapaljivim bombama.
The Chechen Special Forces under the command of Zamid Chalaev, together with the sixth Cossack regiment, entered Lisichansk from the Popasnensky direction and took control of the city. pic.twitter.com/kQqZRNosGr
— Akhmat-pilled (@unrepentanteast) July 2, 2022
Ferenc Puskás wrote:Ljudi, rat će još potrajati, poludjet ćete od preganjanja sa Zeovima, stradat će vam mentalno zdravlje. Dajte da to sve pobanujemo u velikom stilu staljinističke čistke.
Ovo je situacija epohalne kolektivne traume. Trebamo se tješiti, hrabriti, tražiti nadu. Ne preganjati se s Putinovim navijačima, objektivnom publikom koja umije cijeniti kvalitetnu igru, s istražiteljima zapadnog grijeha, spinerima, lovcima na licemjerje koji brvna ne vide. Drugovi, u pamet se!
Nemam pojma što je faz, meni je zanimljiv njegov (Snyderov) tekst.Notxo wrote:
@blitva
faz? šta je sledeće daily wire?
Ferenc Puskás wrote:Ljudi, rat će još potrajati, poludjet ćete od preganjanja sa Zeovima, stradat će vam mentalno zdravlje. Dajte da to sve pobanujemo u velikom stilu staljinističke čistke.
Ovo je situacija epohalne kolektivne traume. Trebamo se tješiti, hrabriti, tražiti nadu. Ne preganjati se s Putinovim navijačima, objektivnom publikom koja umije cijeniti kvalitetnu igru, s istražiteljima zapadnog grijeha, spinerima, lovcima na licemjerje koji brvna ne vide. Drugovi, u pamet se!
Bleeding Blitva wrote: