msm kad već nemaju muda da napadnu NATO nego tuku po ovoj sirotilji
Rat u Ukrajini
- Post n°976
Re: Rat u Ukrajini
očekujemo da se vrate u Rusiju sa svim onima kojima se Ukrajina ne sviđa jbg, kao i da plate odštetu
- Post n°977
Cousin Billy wrote:Ne razumem primedbu. Želiš da prestanemo da pišemo na topiku, ili samo da ne pokazujemo empatiju?
Možemo da gasimo topik jer, rat je, jebiga.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°978
Cousin Billy wrote:Ne razumem primedbu. Želiš da prestanemo da pišemo na topiku, ili samo da ne pokazujemo empatiju?
ne, vaša su osećanja časna uzvišena i mirnodopska, često u suprotnosti sa uzusima i užasima rata
ne očekujem da se razumete
što se MNE primedbe tiče ja sam poslovično glup pa smatram da je NATO pička što koristi ukr kao proxy za rat protiv rusije, obrnuto za jotu manje
ali čije babe zdravlje za jebenu ukrajinu za kojom polako usahnjuju suze, još malo i gotovo. ostaje samo da se toči tih 7 meleardi dolarosa mesečno za apanažu i 655 za dosadašnju štetu a harkiv, odesa i ostalo novo tek dolazi na naplatu
Last edited by kondo on Sat Apr 23, 2022 7:39 pm; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°979
Šta želiš da kažeš, i dalje ne razumem?
Da smo krindž? Ne moraš da čitaš topik, nije obavezno.
Da smo krindž? Ne moraš da čitaš topik, nije obavezno.
- Post n°980
ma jok, tripujete se. svako bira veličinu distance, od nula metara do beskonačno. možemo se odnositi sa empatijom ili skloniti glavu, sve je danas legit. ja posle svega prema tome ne mogu određivati ko je kakav čovek.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°981
Pa ne mislim da sam anđeo, svakako. Ali prosto ovo me pogadja. Na nacin na koji me ne bi pogadjalo da napadnu Finsku recimo, ali, bivajuci potpuno iskren, i Siriju. Jednostavno, lako mi je da se poistovetim sa ovim ljudima.
- Post n°982
neka skromna iskustva iz prve ruke sa mariopoljcima koji su u picinom parku u beogradu čekali bus za peštu su mi malo raširila horizont bezumlja pa sem što su rusi ontološki krivi jer su napali drugu zemlju i vode rat na njenoj teritoriji, u glavi mi odzvanja malobrojni drugačiji glas
_____
#FreeFacu
- Post n°983
Кога занима тема, шта год да је погодило ову стамбену зграду на сву срећу није експлодирало.
Штета је настала углавном од пожара (неискоришћено гориво) и слична као на солитеру у Кијеву који је погодила ПВО ракета Бук. Овде је погодак ниже, па мислим да није залутала ПВО ракета.
У близини је осмотрено дејство украјинске ПВО и пријављено обарање руских ракета које су ишле на аеродром, неколико километара иза ових зграда. Могуће да је погођена ракета пала на зграду. Да је експлодирало, могла је да се сруши цела вертикала.
Иначе, мало је недостајало да се слично деси и у Београду 99-те.
Једна крстарећа ракета је погођена изнад аутопута, и пала је на ледину код Арене на Новом Београду. Да је пала мало раније или касније, сигурно би погодила у стамбене зграде у суседним блоковима.
После тога је одлучено да се не дејствује по крстарећим у близини насељених места, јер би обарање могло да изазове већу штету него да погоди испражњене зграде.
Штета је настала углавном од пожара (неискоришћено гориво) и слична као на солитеру у Кијеву који је погодила ПВО ракета Бук. Овде је погодак ниже, па мислим да није залутала ПВО ракета.
У близини је осмотрено дејство украјинске ПВО и пријављено обарање руских ракета које су ишле на аеродром, неколико километара иза ових зграда. Могуће да је погођена ракета пала на зграду. Да је експлодирало, могла је да се сруши цела вертикала.
Једна крстарећа ракета је погођена изнад аутопута, и пала је на ледину код Арене на Новом Београду. Да је пала мало раније или касније, сигурно би погодила у стамбене зграде у суседним блоковима.
После тога је одлучено да се не дејствује по крстарећим у близини насељених места, јер би обарање могло да изазове већу штету него да погоди испражњене зграде.
- Post n°984
Дај подели шта причају.kondo wrote:neka skromna iskustva iz prve ruke sa mariopoljcima koji su u picinom parku u beogradu čekali bus za peštu su mi malo raširila horizont bezumlja pa sem što su rusi ontološki krivi jer su napali drugu zemlju i vode rat na njenoj teritoriji, u glavi mi odzvanja malobrojni drugačiji glas
Пуштају интервјуе са житељима Мариупоља и Руси и Украјинци, наравно свако коме шта одговара.
Дај да видимо неки рандом узорак, који није за камере.
- Post n°985
branitelji im nisu dali mesec dana da izadju iz zgrade i sa ovim ću se zaustaviti, ne želim pogrešna tumačenja na forumu
_____
#FreeFacu
- Post n°986
Sotir wrote:
Meni ispod prozora.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°987
Former UK ministers have broken ranks to describe how successive prime ministers, including Boris Johnson, withheld arms from Ukraine until just weeks before February’s invasion because of fears they might provoke Vladimir Putinhttps://t.co/j66UEaZ8Dy
— Max Fras (@maxfras) April 23, 2022
- Post n°988
Video of the Russian cruise missile strike on Odesa today. https://t.co/o2zs3fTi48 pic.twitter.com/UQdRrFKTMT
— Rob Lee (@RALee85) April 23, 2022
- Post n°989
Да, личи на оштећену ракету. Пада спорије, доле се види експлозија преосталог горива, не и бг.
- Post n°990
Retko ko misli da projektilima namerno gadjaju stambene zgrade. Ne zato sto su humani, nego zato sto nemaju nemaju preciznih projektila za bacanje. Ali to ne menja previse.
- Post n°991
Не ради се о мишљењу, него о томе шта се види (доказима).
Био је још који случај да је у Кијеву пала ракета међу зграде, на сву срећу на улицу. Вероватно је био исти случај као и ово.
Пре неки дан је изгорела радња вулканизера у Лавову, наводно исто погођена.
Али на снимку радње се види смао штета од пожара, не и од експлозије. Сад је ту теже закључити како је настала штета.
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=2023
Био је још који случај да је у Кијеву пала ракета међу зграде, на сву срећу на улицу. Вероватно је био исти случај као и ово.
Пре неки дан је изгорела радња вулканизера у Лавову, наводно исто погођена.
Али на снимку радње се види смао штета од пожара, не и од експлозије. Сад је ту теже закључити како је настала штета.
-------
https://vasudeva.forumburundi.com/viewtopic.php?t=2023