Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Rat u Ukrajini - Page 37 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by MNE Fri Apr 22, 2022 4:18 pm

fikret selimbašić wrote:
    MNE wrote:a na osnovu čega vjeruješ da su hiljade azovaca u Ukrajini?  poneki se vjerovatno jeste provukao iako imaju striktnu kontrolu (bar zvanični ugovorci) ali tvrditi onako iznebuha da su to hiljade je malo pretjerano

Na osnovu toga što je ruska nazi scena puno jača od ukrajinske, bila je to i prije '14. Plus Pućinjugend kojom je popunjena većina jedinica ruske vojske koja je trenutno u Ukrajini. Znamenja pod kojima ratuju su manje bitna.
    ruska naci partija ima oko 20.000 članova, samo Azovci u Ukrajini broje mnogo više od toga a Ukrajina ima 3 puta manje ljudi od Rusije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Apr 22, 2022 4:20 pm

kondo wrote:
    Cousin Billy wrote:to je dosta distopijska ekipa, koliko razumem. kult Ahmata "Sile", teretana, steroidi, MMA...
    u potpunosti amerikanizovan gang koji rukovodi celom kavkaskom zemljom.

Nemoguće da su to ovi:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Ahmedije

Ove znam iz Haife, retko dobra mirna i namučena zajednica, teroriše ih ko stigne. Ne mogu da zamislim da su to ovi Kadirovi.

Logika je na osnovu povika Ahmad - Sila ali ne znam ništa tačnije o ovome pa možda i nema veze

[size=35] [/size]
    Ma prosto je. Ahmat je - Ramzanov otac. Imaju mačo kult Ahmata Kadirova, uz njegove slike po teretanama i borilištima, i slogan Ahmat Sila. (značenje isto kao i na srpskom).

Post by MNE Fri Apr 22, 2022 4:20 pm

Ahmat Sila napravi sina Debila
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Apr 22, 2022 4:25 pm

MNE wrote:
    fikret selimbašić wrote:

Na osnovu toga što je ruska nazi scena puno jača od ukrajinske, bila je to i prije '14. Plus Pućinjugend kojom je popunjena većina jedinica ruske vojske koja je trenutno u Ukrajini. Znamenja pod kojima ratuju su manje bitna.
    ruska naci partija ima oko 20.000 članova, samo Azovci u Ukrajini broje mnogo više od toga a Ukrajina ima 3 puta manje ljudi od Rusije

Ako Azovaca ima mnogo više od 20K, onda će da uzmu Moskvu.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Filipenko

Post by Filipenko Fri Apr 22, 2022 4:39 pm

fikret selimbašić wrote:
    Meni je slovo Z i ono u šta se pretvorilo puno problemtičnije od osmica, kečeva, inicijala, runa i sl. Z je u mom sviijetu simbolički u ravni sa svastikom.

Ne smem ni zamisliti gde ti je, kao svetskom pravedniku, u tom poretku plavo-crvena zastavica sa zvezdicama i prugama.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Apr 22, 2022 4:47 pm

Filipenko wrote:
    fikret selimbašić wrote:
    Meni je slovo Z i ono u šta se pretvorilo puno problemtičnije od osmica, kečeva, inicijala, runa i sl. Z je u mom sviijetu simbolički u ravni sa svastikom.

Ne smem ni zamisliti gde ti je, kao svetskom pravedniku, u tom poretku plavo-crvena zastavica sa zvezdicama i prugama.

Biće na istom mjestu kad Bajden krene u rat protiv Kanade ili Mehika, a prije toga im javno uskrati pravo na postojanje. Trenutno je srolana u uglu iza vrata i čeka neke nove Irake, Avganistane, Libije...

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.

Post by MNE Fri Apr 22, 2022 4:56 pm

pa znaš kako kad bi Meksiko aktivno radio na tome da vrati Teksas i kad bi im Rusija svaki dan slala tone naoružanja nekako sumnjam da bi USA baš mirno to posmatrala
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Apr 22, 2022 4:58 pm

MNE wrote:pa znaš kako kad bi Meksiko aktivno radio na tome da vrati Teksas i kad bi im Rusija svaki dan slala tone naoružanja nekako sumnjam da bi USA baš mirno to posmatrala

OK. Za sve je kriv Lenjin, da ne trtljamo dalje.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Apr 22, 2022 5:00 pm

Jača ti je matematika, MNE. Žabe pišeš, babe pamtiš, jabuke dodaješ, narandže oduzimaš i na kraju krajeva, crva nije ni bilo.

https://en.wikipedia.org/wiki/National_Bolshevik_Party

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Fri Apr 22, 2022 5:04 pm

Donbas Texas. Rat u Ukrajini - Page 37 1233199462 Tko nema budalinu na IL, nek se zapita malo o sebi.

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.

Post by MNE Fri Apr 22, 2022 5:04 pm

Erős Pista wrote:Jača ti je matematika, MNE. Žabe pišeš, babe pamtiš, jabuke dodaješ, narandže oduzimaš i na kraju krajeva, crva nije ni bilo.

ovi nacionalboljševici su inače učestvovali na antinacističkim demonstracijama
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Apr 22, 2022 5:08 pm

Nema u Rusiji nikakvih antinacističkih demonstracija. Postoje travestije toga.
    kapetanm

Post by kapetanm Fri Apr 22, 2022 5:08 pm

Filipenko wrote:
    fikret selimbašić wrote:

Interesantno, neposredno uoci rata kolone ruske vojske koje su se formirale bile su obelezavane razlicitim slovima. Z je bilo samo jedno od njih, a steklo je, ne znam zasto medijsku slavu. Pre neko veče u izveštajima videh teknkove sa slovom O i sa U (iliV)
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Apr 22, 2022 5:09 pm

MNE wrote:
    Erős Pista wrote:Jača ti je matematika, MNE. Žabe pišeš, babe pamtiš, jabuke dodaješ, narandže oduzimaš i na kraju krajeva, crva nije ni bilo.

ovi nacionalboljševici su inače učestvovali na antinacističkim demonstracijama

Pa, eto, sjajan dokaz da su antinacisti.

Piši - nacboli antinacisti.

Rat u Ukrajini - Page 37 800px-National_Bolshevik_Party_flag.svg

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Apr 22, 2022 5:09 pm

E MNE ako ćeš da tvrdiš da nacboli nisu neonacisti aj da više ne polemišemo ni o čemu.

Post by MNE Fri Apr 22, 2022 5:11 pm

otkud znam to sam pročitao na ovom linku sa wiki što je Eros postavio (OK ovo su letonski ali to su valjda isti)

The Latvian NBP was also active in anti-capitalist demonstrations and in anti-Nazi blockades during Remembrance day of the Latvian legionnaires.[81][82]
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Apr 22, 2022 5:12 pm

kapetanm wrote:
    Filipenko wrote:

Interesantno, neposredno uoci rata kolone ruske vojske koje su se formirale bile su obelezavane razlicitim slovima. Z je bilo samo jedno od njih, a steklo je, ne znam zasto medijsku slavu. Pre neko veče u izveštajima videh teknkove sa slovom O i sa U (iliV)

Moja interpretacija je ta da su OSINT izvori najčešće slikali vozila iz te grupe, a da su Rusi iskoristili medijski zamah i na brzinu napravili zvanični "logo" invazije, koji uz to i lepo podseća na druge fašističke simbole.
    Notxor

Post by Notxor Fri Apr 22, 2022 5:15 pm

Zanimljiva je ta priča da ne postoje ruski ili izraelski ili srpski nacisti, ili najnovija sa crnogorskog twittera da ne postoje crnogorski nacionalisti - bez zezanja.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    kapetanm

Post by kapetanm Fri Apr 22, 2022 5:16 pm

Cousin Billy wrote:
    kapetanm wrote:

Moja interpretacija je ta da su OSINT izvori najčešće slikali vozila iz te grupe, a da su Rusi iskoristili medijski zamah i na brzinu napravili zvanični "logo" invazije, koji uz to i lepo podseća na druge fašističke simbole.
    Da to je sad totalno istisnulo sve. A tako lep bio plakatRat u Ukrajini - Page 37 Www_kc10
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Apr 22, 2022 5:22 pm

Cousin Billy wrote:
    kapetanm wrote:

Više nije ni btino šta je značilo na početku već ono u šta se pretvorilo. O i V, oznake koje su takođe korištene, nisu imali tu sreću kao Z.

Lakše je georgijevskim lentama ispisati Z, npr. na zgradi opere u Tjumenju nego O, ko će se zajebavati sa O pored živog Z. Istina, V je lakše od Z ali ipak previše vuče na vermahtovo markiranje vozila.

Фронтмен группы «ДДТ» Юрий Шевчук рассказал в интервью журналисту Александру Плющеву об отмене концерта в Тюмени.

«Сегодня должны были играть в Тюмени, но вот не случилось. Одна очень симпатичная барышня запретила. Я всегда стараюсь говорить все, что думаю, все об этом знают», — заявил он.

Rat u Ukrajini - Page 37 10da7a7ac60355c69d0afce2ad0b333e

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    kondo

Post by kondo Fri Apr 22, 2022 5:23 pm

fikret selimbašić
    kondo wrote:Ne znam zašto bi pri čistoj svesti verovao da "Ruski vojnici u Ukrajini slave Hitlerov rođendan".

Ti veruješ, Fikrete?

U ovom slučaju ne, sliku sam vidio prije rođedana sliku sam ipak vidio dvadesetog ujutro, ali vrlo rano i vjerujem da je ipak nastala dan ranije. U svakom slučaju, ova slika ništa ne mora da znači.  Ali vjerujem da su hiljade ruskih azovaca u Ukrajini.

Za sada imate dokaz koji vam je predočio dežurni guglator na 3 foruma da 2 lika možda i slave Gitlerov rođiš. To je i dalje nedovoljno da se utvrdi da "Ruski vojnici u Ukrajini slave Hitlerov rođendan". Okreni obrni to je baš budalasta propaganda koju pravi neko ko pokušava da neutrališe optužbe za Azovski neonacizam, koje ionako više nemaju veze jer nikoga ne zanimaju. Jedini koji su se time bavili u Ukrajini su bili Nemci, tačnije osoblje njihove ambasade u Kijevu specijalizovani za to, kao i svuda gde se određene grupe inspirisane nemačkim nasleđem 2.sv.rata otrgnu kontroli i funkcionalizuju u političkoj borbi, pa i delimično dođu na vlast. Ali oni više nisu u Kijevu jer je nebezbedno, a Ambasada izmeštena u Kišinjev ima pametnija posla.

Mladeni Obradovići i slični ne spadaju u to.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    kapetanm

Post by kapetanm Fri Apr 22, 2022 5:24 pm

Ma da, to je ostalo sad jedino.
    Mada osim toga, jedna od teorija kojih je bezbroj da znače

Z sa kvadratom – Oružane snage Rusije sa Krima

O – Vojska iz Bjelorusije

V – Mornarica

H – Čečenska vojska

A – Specijalne jedinice
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Apr 22, 2022 5:33 pm

kondo wrote:
    fikret selimbašić

U ovom slučaju ne, sliku sam vidio prije rođedana sliku sam ipak vidio dvadesetog ujutro, ali vrlo rano i vjerujem da je ipak nastala dan ranije. U svakom slučaju, ova slika ništa ne mora da znači.  Ali vjerujem da su hiljade ruskih azovaca u Ukrajini.

Za sada imate dokaz koji vam je predočio dežurni guglator na 3 foruma da 2 lika možda i slave Gitlerov rođiš. To je i dalje nedovoljno da se utvrdi da "Ruski vojnici u Ukrajini slave Hitlerov rođendan". Okreni obrni to je baš budalasta propaganda koju pravi neko ko pokušava da neutrališe optužbe za Azovski neonacizam, koje ionako više nemaju veze jer nikoga ne zanimaju. Jedini koji su se time bavili u Ukrajini su bili Nemci, tačnije osoblje njihove ambasade u Kijevu specijalizovani za to, kao i svuda gde se određene grupe inspirisane nemačkim nasleđem 2.sv.rata otrgnu kontroli i funkcionalizuju u političkoj borbi, pa i delimično dođu na vlast. Ali oni više nisu u Kijevu jer je nebezbedno, a Ambasada izmeštena u Kišinjev ima pametnija posla.

Mladeni Obradovići i slični ne spadaju u to.

Ja nisam ni tvrdio da slave Hitlerov rođendan. Za jaku rusku naci scenu i njihovo prisustvo u Ukrajini dokaza ima još od '14.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    kondo

Post by kondo Fri Apr 22, 2022 5:37 pm

Nisi, slažem se. Nego ne želim da hranim trola.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.

Post by Zus Fri Apr 22, 2022 5:40 pm

kapetanm wrote:Ma da, to je ostalo sad jedino.
    Mada osim toga, jedna od teorija kojih je bezbroj da znače

Z sa kvadratom – Oružane snage Rusije sa Krima

O – Vojska iz Bjelorusije

V – Mornarica

H – Čečenska vojska

A – Specijalne jedinice
    N - patike, cista diverzija

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 1:23 pm