Mislio sam embedovani twitter radi isto kao online, tj. da treba potvrda da bi se gledalo.
The following media includes potentially sensitive content. Change settings View
Onaj twiteras Rob Lee iz nazovi objektivnog OSINTovca prerastao u zesce bolesnog nekrofila.
Cousin Billy wrote:
odnos prema Rusiji je postao takav, dozvoljeno je reći sve, pa ljudi upravo to i rade. mrzim taj deo ljudske prirode, taj mesarski žar koji izgleda svi posedujemo u nekoj meri.
Cousin Billy wrote:inače napuštam neke liste na tviteru, anfolovujem masovno...i sada vidim ovaj post na PPP. atmosfera zaista postaje stravično bolesna i nekrofilna, mislim ako možeš da se javno raduješ tome što je neko izgubio nogu onda si ili edgelord koji ne razume da je iza interneta stvaran svet, ili si sociopata. ima jedna recimo lista anglofonih novinara koji se bave Rusijom i to je dobar pregled zapadnog journo stanovišta. e pa ovaj Rob Lee, deo te liste, već par nedelja strpljivo objavljuje "umrlice" ruskih vojnika i tipu koji uređuje twitter listu to uopšte ne smeta. aj razumem da te ponese pa da to uradiš jednom ili dva puta, ali da od toga praviš onlajn hobi - to nije normalno, niti je normalno da to pratiš i lajkuješ. odnos prema Rusiji je postao takav, dozvoljeno je reći sve, pa ljudi upravo to i rade. mrzim taj deo ljudske prirode, taj mesarski žar koji izgleda svi posedujemo u nekoj meri.
Onaj twiteras Rob Lee iz nazovi objektivnog OSINTovca prerastao u zesce bolesnog nekrofila.
Cousin Billy wrote:Na PPP su neki došli do "Ali Rusija se bori protiv protivnika koji je brojčano dvostruko jači, ide joj odlično pod tim uslovima".
1991 is calling you.Filipenko wrote:Meni je interesantno sto je ovaj rat pokazao da je "slanje slike u svet" go kurac i da u ratu treba obezbediti podrsku prave strane,
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ne mogu sad da palim vremeplov, nedelja je dan kada se zgražavam nad licemerjem Zapada.
I šta kažeš, u ratu je važno odabrati pravu stranu?
… the new Russian flag https://t.co/r4Ys9ghrKM
— Guy Verhofstadt (@guyverhofstadt) March 27, 2022