Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Nektivni Ugnelj

Rat u Ukrajini - Page 33 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 17, 2022 6:51 pm

Janko Suvar wrote: ili je poveo narod u smrt.

Da, bila je to uzasna odluka kad su odlucili da napadnu Rusiju. Ne, sorry, kad su odlucili da vojno povrate Donbas. Ah, silly me, ne nego kad su odlucili da se vrate na Krim...ne, čekaj...
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Thu Mar 17, 2022 7:06 pm

Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.

Last edited by Ferenc Puskás on Thu Mar 17, 2022 7:11 pm; edited 1 time in total

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    паће

Post by паће Thu Mar 17, 2022 7:10 pm

Ото, распитај се у ужем комшилуку, можда негде има неко пиво да ваља, иди попи мало, смири се...

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Thu Mar 17, 2022 7:14 pm

паће wrote:Ото, распитај се у ужем комшилуку, можда негде има неко пиво да ваља, иди попи мало, смири се...
    Da se smirim, je li? Hoću, imam jednu self help tehniku, foes list na koju odlaziš momentalno, dobričino.

_____
    паће

Post by паће Thu Mar 17, 2022 7:18 pm

Подсећа ме на оно кад се потуку два фудбалера, па ће један „море не једи говна!“, други ће „повуци реч!“, „добро ајде једи кад си навалио“.

Онда ништа, одиграј своје узбуђење и убеђење до краја. Видимо се с оне стране.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Mar 17, 2022 7:37 pm

Ferenc Puskás wrote:Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.
    Šuti bolan dobro je ovde, rusofili na PPPu su zaključili da podrška sankcijama Rusiji znači podršku sankcijama SRJ, a opšte je poznato(tm) da sankcije nisu imale nikakav uticaj na rat u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu niti su skinule Miloševića, samo su sjebale Mileta pa on ne može da se od toga oporavi 30 godina, jel tako tako je. Upravo cipelare sve koji se sete da je zbog sanckija mrskog Zapada Milošević uveo sankcije Republici Srpskoj.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 17, 2022 7:38 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Ferenc Puskás wrote:Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.
    Šuti bolan dobro je ovde, rusofili na PPPu su zaključili da podrška sankcijama Rusiji znači podršku sankcijama SRJ, a opšte je poznato(tm) da sankcije nisu imale nikakav uticaj na rat u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu niti su skinule Miloševića, samo su sjebale Mileta pa on ne može da se od toga oporavi 30 godina, jel tako tako je. Upravo cipelare sve koji se sete da je zbog sanckija mrskog Zapada Milošević uveo sankcije Republici Srpskoj.

Živa istina, ovde je banja u odnosu na to. A PPP je banja u odnosu na bilo koji prosečan kolektiv u Srbiji. Mnogo smo polupani u glavu.
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Thu Mar 17, 2022 7:38 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Pa to, ako želim čitati opravdavanje specop, idem na PPP. Ne shvatam, moram li i ovdje.

_____
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Mar 17, 2022 7:40 pm

Pa ja msm da niko ne pusi tu kgb pricu oko denacifikacije mada bude smesno kada raketiraju bazu punog euro trasha

za demilitarizaciju ja neam problem. Jbg, velika sila

Last edited by Mr.Pink on Thu Mar 17, 2022 7:42 pm; edited 1 time in total
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 17, 2022 7:41 pm

Pa nekoliko stvari. Prvo znam da ne igra nikakvu ulogu sto cu ovo da napisem i rekli smo sta smo imali o politickim stavovima jedan za drugog, tako da nista tu ne bih dalje menjao i dodavao, ali cu ipak da napisem cisto da ostane i moje vidjenje. 

Drugo - nisam zagovornik demilitarizacije i denacifikacije, odnosno cak i ako mislim da bi te stvari bile dobre za ukrajinu ne mislim da rusija ima pravo da ih sprovodi, a osobito ne ratom. Protiv rata sam, mislim da treba rat da prestane, nadam se da ce to biti sto pre, mislim da je Rusija agresor ovde.  Ne moram ni da naglasavam da mi je zao sto umiru ljudi i sto se muce na sve nacine na koji se ljudi muce kad je rat. 

Trece, ne vidim kako je korisno pisati polazeci od toga da je PUtin lud i da Rusi vole diktatore i ratove, nego je korisno da se ruzume siri kontekst u kojem je doslo do ovog od 2014te i ako oces i dalje 1922e ili kad vec, ne znam kad izubise anarhisti, znace neko drugi. Ja nemam kapacitete i znanja da objasnim taj kontekst, al mislim da nije podrzavanje rata da se i o tome razgovara. 

Cetvrto, nije pogresno ni da se ovaj rat poredi sa ratovima na bliskom istoku, a posebno odgovor evropske javnosti na te ratove. Jer je on potpuno suprotan i licemeran i ja milim da potpuno otkriva koliko su rasisticka i ksenofobna evropska drustva. I da mi to treba da pogledamo posebno otvoreno jer nismo evropljani na nacin na koji drugi evropljani vide sebe.

I peto. 80 posto mog pisanja na topiku je samo prenosenje vesti, prakticno uzivo kako se desavaju. I stvarno sam ulozio napor vise nego inace kad pisem na forumu da gledam, da prenosim samo ono cemu se moze verovati ili da naglasim kad mislim da se necemu ne moze verovati. Ne rade svi tako, prenosi se neka beloruska opozicija sto otvoreno laze, Mor je prenosio onog Ponomarenka koji takodje laze, a i slika se sa doslovce nacistima. Ali dobro ajde covek je sad verovatno u sklonistu, pa pusti ga. Tako da eto.

_____
    ????
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 17, 2022 7:42 pm

Cousin Billy wrote:Živa istina, ovde je banja u odnosu na to. A PPP je banja u odnosu na bilo koji prosečan kolektiv u Srbiji. Mnogo smo polupani u glavu.

Za to vreme, na tv-u

Rat u Ukrajini - Page 33 FOEnJ6VXsAs0v5a?format=jpg&name=medium

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 17, 2022 7:48 pm

Ovo Počuča?
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 17, 2022 7:49 pm

Jest

Gostuje kod Ivon, vidim na tviteru

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Thu Mar 17, 2022 7:50 pm

Sto se mene tice, prepun je internet mesta gde se zajednicki moze onanisati na ukropropagandu i pricu o heroju minhauzelenskom, tako da samo napred, herojski i do kraja sa ultranacionalistickom zgadijom. 

Inace, cisto da imputacija ne ostane bez odgovora, ja nisam za denacifikaciju, vec za kontrolu prirodnih resursa. Prva je vrlo maglovit cilj, druga je opipljiva stvar. Dakle, pod kontrolom ceo istocni basen sa morem uglja, ogromne plodne povrsine, pod kontrolom gasovodi, pod kontrolom ukrstanje gasovoda Sloboda i Bratstvo kod Ivanovo-Frankovska, pod kontrolom cevi gasovoda i naftovoda sve do racvanja pred zemljama centralne Evrope, dakle do Uzgoroda, i da se odatle direktno prodaje zainteresovanima. Lavov, Luck, Ternopolj i ostalo ko sisa, neka sami vide sa sobom sta ce.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 17, 2022 7:51 pm

Janko Suvar wrote:
    Pa nekoliko stvari. Prvo znam da ne igra nikakvu ulogu sto cu ovo da napisem i rekli smo sta smo imali o politickim stavovima jedan za drugog, tako da nista tu ne bih dalje menjao i dodavao, ali cu ipak da napisem cisto da ostane i moje vidjenje. 

Drugo - nisam zagovornik demilitarizacije i denacifikacije, odnosno cak i ako mislim da bi te stvari bile dobre za ukrajinu ne mislim da rusija ima pravo da ih sprovodi, a osobito ne ratom. Protiv rata sam, mislim da treba rat da prestane, nadam se da ce to biti sto pre, mislim da je Rusija agresor ovde.  Ne moram ni da naglasavam da mi je zao sto umiru ljudi i sto se muce na sve nacine na koji se ljudi muce kad je rat. 

Trece, ne vidim kako je korisno pisati polazeci od toga da je PUtin lud i da Rusi vole diktatore i ratove, nego je korisno da se ruzume siri kontekst u kojem je doslo do ovog od 2014te i ako oces i dalje 1922e ili kad vec, ne znam kad izubise anarhisti, znace neko drugi. Ja nemam kapacitete i znanja da objasnim taj kontekst, al mislim da nije podrzavanje rata da se i o tome razgovara. 

Cetvrto, nije pogresno ni da se ovaj rat poredi sa ratovima na bliskom istoku, a posebno odgovor evropske javnosti na te ratove. Jer je on potpuno suprotan i licemeran i ja milim da potpuno otkriva koliko su rasisticka i ksenofobna evropska drustva. I da mi to treba da pogledamo posebno otvoreno jer nismo evropljani na nacin na koji drugi evropljani vide sebe.

I peto. 80 posto mog pisanja na topiku je samo prenosenje vesti, prakticno uzivo kako se desavaju. I stvarno sam ulozio napor vise nego inace kad pisem na forumu da gledam, da prenosim samo ono cemu se moze verovati ili da naglasim kad mislim da se necemu ne moze verovati. Ne rade svi tako, prenosi se neka beloruska opozicija sto otvoreno laze, Mor je prenosio onog Ponomarenka koji takodje laze, a i slika se sa doslovce nacistima. Ali dobro ajde covek je sad verovatno u sklonistu, pa pusti ga. Tako da eto.

Uvek postoji izbor.
    Filipenko

Post by Filipenko Thu Mar 17, 2022 7:52 pm

Dejan Beric isledjuje tzv. Pocucu.

ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 17, 2022 7:55 pm

Nece moci tako kad Pocuca stekne poslanicki imunitet Rat u Ukrajini - Page 33 1844795956

_____

Uprava napolje!

Sotir

Post by Sotir Thu Mar 17, 2022 8:00 pm

Cousin Billy wrote:Ovo Počuča?
    Sgt Major Grizzly, молићу лепо.
    Sotir

Post by Sotir Thu Mar 17, 2022 8:02 pm

Filipenko wrote:Dejan Beric isledjuje tzv. Pocucu.

Бољи је онај снимак пре овог, где има онај други дебели Дејан, кад лежи на оном душеку на поду.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 17, 2022 8:05 pm

ahahah jeste
    Notxor

Post by Notxor Thu Mar 17, 2022 8:05 pm

Ferenc prijatelju, ja sam pacifista i samo me zanima da u ratu ne stradaju civili, a ako već mora neko da pogine da to ne budu ni Ukrajinci ni Rusi.
    Više puta sam napisao da je Rusija agresor i saglasio se sa Fikretom da su najhrabriji ljudi, Rusi i Ukrajinci, koji demonstiraju protiv rata.
    Nešto ti tu nisi razumeo.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Mar 17, 2022 8:09 pm

a sad se svi pravdate umesto ga napusite kurcem

pocuca navaren ko stoka na ovoj slici

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 17, 2022 8:10 pm

pa ja mislim da jesam u ovoj prvoj tacki.

_____
    ????
    Sotir

Post by Sotir Thu Mar 17, 2022 8:18 pm

Неки лик који се издавао за Берића је писао на једном другом форуму приче које су ловачке на квадрат. Прилично брзо сам га бановао.
    А онда сам видео да на својим видео урадцима има још ловачкије, па сам скапирао да то јесте био он  Rat u Ukrajini - Page 33 3579118792

То је било пре ових кућних видеа.
    Кад сам видео ово, дошло ми да банујем и дебиле који су кукали шта сам га бановао.
    Notxor

Post by Notxor Thu Mar 17, 2022 8:22 pm

Ukrajinska propaganda postaje čudna

_____
      Sweet and Tender Hooligan  

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 6:22 am