Janko Suvar wrote: ili je poveo narod u smrt.
Da, bila je to uzasna odluka kad su odlucili da napadnu Rusiju. Ne, sorry, kad su odlucili da vojno povrate Donbas. Ah, silly me, ne nego kad su odlucili da se vrate na Krim...ne, čekaj...
Janko Suvar wrote: ili je poveo narod u smrt.
Da se smirim, je li? Hoću, imam jednu self help tehniku, foes list na koju odlaziš momentalno, dobričino.паће wrote:Ото, распитај се у ужем комшилуку, можда негде има неко пиво да ваља, иди попи мало, смири се...
Šuti bolan dobro je ovde, rusofili na PPPu su zaključili da podrška sankcijama Rusiji znači podršku sankcijama SRJ, a opšte je poznato(tm) da sankcije nisu imale nikakav uticaj na rat u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu niti su skinule Miloševića, samo su sjebale Mileta pa on ne može da se od toga oporavi 30 godina, jel tako tako je. Upravo cipelare sve koji se sete da je zbog sanckija mrskog Zapada Milošević uveo sankcije Republici Srpskoj.Ferenc Puskás wrote:Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.
Vilmos Tehenészfiú wrote:Šuti bolan dobro je ovde, rusofili na PPPu su zaključili da podrška sankcijama Rusiji znači podršku sankcijama SRJ, a opšte je poznato(tm) da sankcije nisu imale nikakav uticaj na rat u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu niti su skinule Miloševića, samo su sjebale Mileta pa on ne može da se od toga oporavi 30 godina, jel tako tako je. Upravo cipelare sve koji se sete da je zbog sanckija mrskog Zapada Milošević uveo sankcije Republici Srpskoj.Ferenc Puskás wrote:Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.
Pa to, ako želim čitati opravdavanje specop, idem na PPP. Ne shvatam, moram li i ovdje.Vilmos Tehenészfiú wrote:Šuti bolan dobro je ovde, rusofili na PPPu su zaključili da podrška sankcijama Rusiji znači podršku sankcijama SRJ, a opšte je poznato(tm) da sankcije nisu imale nikakav uticaj na rat u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu niti su skinule Miloševića, samo su sjebale Mileta pa on ne može da se od toga oporavi 30 godina, jel tako tako je. Upravo cipelare sve koji se sete da je zbog sanckija mrskog Zapada Milošević uveo sankcije Republici Srpskoj.Ferenc Puskás wrote:Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.
Pa nekoliko stvari. Prvo znam da ne igra nikakvu ulogu sto cu ovo da napisem i rekli smo sta smo imali o politickim stavovima jedan za drugog, tako da nista tu ne bih dalje menjao i dodavao, ali cu ipak da napisem cisto da ostane i moje vidjenje.Ferenc Puskás wrote:Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.
Cousin Billy wrote:Živa istina, ovde je banja u odnosu na to. A PPP je banja u odnosu na bilo koji prosečan kolektiv u Srbiji. Mnogo smo polupani u glavu.
Janko Suvar wrote:Pa nekoliko stvari. Prvo znam da ne igra nikakvu ulogu sto cu ovo da napisem i rekli smo sta smo imali o politickim stavovima jedan za drugog, tako da nista tu ne bih dalje menjao i dodavao, ali cu ipak da napisem cisto da ostane i moje vidjenje.Ferenc Puskás wrote:Podlegavši zapadnoj histeriji postaje mi manje i manje jasno zašto tu moram čitati pobornike denacifikacije i demilitarizacije. Mr. Pink, Šuvar, Filipenko, Kondo, MNE, Noxtor, ok, svi idu na ignore, ali to je više od pola produkcije na ovom topiku. Izgleda da sam ja na pogrešnom mjestu.
Drugo - nisam zagovornik demilitarizacije i denacifikacije, odnosno cak i ako mislim da bi te stvari bile dobre za ukrajinu ne mislim da rusija ima pravo da ih sprovodi, a osobito ne ratom. Protiv rata sam, mislim da treba rat da prestane, nadam se da ce to biti sto pre, mislim da je Rusija agresor ovde. Ne moram ni da naglasavam da mi je zao sto umiru ljudi i sto se muce na sve nacine na koji se ljudi muce kad je rat.
Trece, ne vidim kako je korisno pisati polazeci od toga da je PUtin lud i da Rusi vole diktatore i ratove, nego je korisno da se ruzume siri kontekst u kojem je doslo do ovog od 2014te i ako oces i dalje 1922e ili kad vec, ne znam kad izubise anarhisti, znace neko drugi. Ja nemam kapacitete i znanja da objasnim taj kontekst, al mislim da nije podrzavanje rata da se i o tome razgovara.
Cetvrto, nije pogresno ni da se ovaj rat poredi sa ratovima na bliskom istoku, a posebno odgovor evropske javnosti na te ratove. Jer je on potpuno suprotan i licemeran i ja milim da potpuno otkriva koliko su rasisticka i ksenofobna evropska drustva. I da mi to treba da pogledamo posebno otvoreno jer nismo evropljani na nacin na koji drugi evropljani vide sebe.
I peto. 80 posto mog pisanja na topiku je samo prenosenje vesti, prakticno uzivo kako se desavaju. I stvarno sam ulozio napor vise nego inace kad pisem na forumu da gledam, da prenosim samo ono cemu se moze verovati ili da naglasim kad mislim da se necemu ne moze verovati. Ne rade svi tako, prenosi se neka beloruska opozicija sto otvoreno laze, Mor je prenosio onog Ponomarenka koji takodje laze, a i slika se sa doslovce nacistima. Ali dobro ajde covek je sad verovatno u sklonistu, pa pusti ga. Tako da eto.
Sgt Major Grizzly, молићу лепо.Cousin Billy wrote:Ovo Počuča?
Бољи је онај снимак пре овог, где има онај други дебели Дејан, кад лежи на оном душеку на поду.Filipenko wrote:Dejan Beric isledjuje tzv. Pocucu.
You are ex spokesperson for Ukraine President and you can't even find picture of Ukrainian firefighters..
— Aldin (@aldin_ww) March 17, 2022
Be ashamed, maybe that's why you are ex spokesperson. pic.twitter.com/DtC7R6FaP4