Lavrov’s plane abruptly aborted a flight to Beijing to return to Moscow…to deal with Belarus coup? https://t.co/YmqL6lUX87
— Ben Montalbano (@Montalbano_ben) March 16, 2022
Rat u Ukrajini
- Post n°776
Re: Rat u Ukrajini
Lavrov navodno leteo za Peking i okrenuo se nazad na pola puta.
- Post n°777
nesto se jako sumnjivo desava u belorusiji, da
sinoc sam procitao vest kako beloruska artiljerija vezba na granici sa ukrajinom
bio sam u fazonu lol
sinoc sam procitao vest kako beloruska artiljerija vezba na granici sa ukrajinom
bio sam u fazonu lol
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°778
ne bih iskljucio mogucnost da se konflikt prosiri na belorusiju, ali ne zato sto su oni to zeleli
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°779
Cavusoglu says his hopes for a ceasefire between Ukraine and Russia have increased after his visits to Kyiv and Moscow.
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) March 17, 2022
“Erdogan had a phone call with Putin today,” he says. “Putin and Zelensky should meet” pic.twitter.com/Fvoevdil0K
- Post n°780
ovaj čavušoglu original prodavac povrća na kaleniću
- Post n°781
sajko Kaplan
Arthur L. Caplan, a professor of medical ethics at the NYU Grossman School of Medicine, has been campaigning for a program of mass death. He has written, not one, but two op-eds calling for a pharmaceutical boycott of Russia.
"How far does noncooperation with Russia go?" wrote Caplan on March 11 in Medscape. "Very, very far ... Whatever can be done to minimize harm to existing subjects in a short period of time ought to be done, but that is it. Similarly, no sale of medicines or therapies ought to be occurring, be they life-saving or consumer products." (Emphases mine.)
"The Russian people need to be pinched not only by the loss of cheeseburgers and boutique coffee but by products they use to maintain their well-being," Caplan lightheartedly adds.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°782
Russia is pretending to negotiate with Ukraine, while pursuing the invasion of its neighbour in line with a brutal strategy it has used elsewhere, #French Foreign Minister @JY_LeDrian said https://t.co/ADfxMO4u6z
— RFI English (@RFI_En) March 17, 2022
- Post n°783
pa i ukrajina se pretvara da pregovara sa rusijom
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°784
MNE wrote:ovaj čavušoglu original prodavac povrća na kaleniću
Selakovic kupuje, ocigledno
- Post n°785
Burgas, Bugarska
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°786
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°787
terminator se vratio u proslost i moli za mir
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°788
Janko Suvar wrote:Christo Grozev
@christogrozev
Three independent sources report that the deputy chief of Russia's Rosgvardia (a unit of RU's interior army which has had tremendous losses in Ukraine), Gen. Roman Gavrilov has been detained by FSB. Gavrilov had also previously worked in FSO, Putin's security service.
Izgleda da je krao gorivo. Lol.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°789
Negde sam pročitao da je Lavrov sleteo u Novosibirsku, tj. nije se vratio nazad.
_____
- Post n°790
Da nije i njega uhapsilo?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°791
A threat from Russian Ambo to Bosnia “If [Bosnia] decides to be a member of anything [ie Nato] that is an internal matter. But our reaction is something else. In the example of Ukraine, we have shown what we expect. If there is a threat, we will react”. https://t.co/x5ZO3W2hkZ
— Julian Borger (@julianborger) March 17, 2022
- Post n°792
samo za zapisnik lol je bilo zbog toga koliko je ocigledna i banalna ukrajinska propaganda, ocigledno pravljena ne cak za potrebe zapadnih medija, nego za potrebe drustvenih mreza. Prvo izadje neka esktremna vest ocigledno napravljena da sablazni ljude na internetu - pobili mornare jer im rekli da idu u kurac, nema struje u Cernobilju ne ladi se, ubijeno 1000 ljudi na jednom mestu. I onda demanti koji je potpuno neprimecen i teraj dalje.
Ima nesto smesno u tome koliko je ovo rat mimova, tvitova, gifova i slicnih stvari namenjih nama sto nam je internet pojeo raspon paznje.
Ja ne mislim da je neprimerno malo da se smejem tome, jer mislim da je samoocigledno da je rat uzasan, da ljudi pate i da je sve to tuzno i neizdrzivo za gledati. Ali ne moze se bar, ja ne mogu, bar ne na forumu, stalno drzati u toj atmosferi.
Tako da eto, pobise ih iljadu, ups nisu, evo ih izlaze - a sve to u kontekstu gde ako hoces da cujes nesto s ruske strane, mozes da vidis kod Russians with attitude na tviteru, jer su doslovce sva druga ruska glasila pogasena.
Prica se na internetu da oni avioni sto su krenuli danas iz Moskve zavrsili po raznim nuklearnim bunkerima
Ima nesto smesno u tome koliko je ovo rat mimova, tvitova, gifova i slicnih stvari namenjih nama sto nam je internet pojeo raspon paznje.
Ja ne mislim da je neprimerno malo da se smejem tome, jer mislim da je samoocigledno da je rat uzasan, da ljudi pate i da je sve to tuzno i neizdrzivo za gledati. Ali ne moze se bar, ja ne mogu, bar ne na forumu, stalno drzati u toj atmosferi.
Tako da eto, pobise ih iljadu, ups nisu, evo ih izlaze - a sve to u kontekstu gde ako hoces da cujes nesto s ruske strane, mozes da vidis kod Russians with attitude na tviteru, jer su doslovce sva druga ruska glasila pogasena.
Prica se na internetu da oni avioni sto su krenuli danas iz Moskve zavrsili po raznim nuklearnim bunkerima
_____
????
- Post n°793
bogtejebo"Nema rata. To je potpuno pogrešna slika", zaključio je Kalabuhov za Mrežu.
_____
????
- Post n°794
Znas u cemu je vic - ispred one skole pise "deca". I oni su ilak gadjali. Bigu hvala izgleda da nema zrtava. Ali to ne negira sta su ovi uradili. Sve ostalo bledi u odnosu na to
- Post n°795
ne znam trenutno nijednu vojsku na svetu koja ne bi gađala zgradu u kojoj se nalazi elitna jedinica vojske neprijatelja koja izvodi vojne operacije, bez obzira da li se u njoj pored njih nalaze deca, bebe, trudnice, babe i ko god.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°796
I tu je bio stab Azova? Mene cudi da Azov do sad nije dosao do Vladivostoka.
- Post n°797
Poslednji pozdrav za Cpt. Michael Hawker, Lt. Logan Shrum, Lt. Cruz Tomblin
_____
- Post n°798
Овај је предвидео све до детаља. И четири армије, и резервоар у Каховки, и време и место и разлог.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°799
Nisam znao da je Arnoldu caca bio pred Lenjingradom. Ocito ni tada nije lepo sprovodjena denacifikacija, cim je poziveo da sinu naredjuje da skine slike Rusa sa zida svoje sobe.
- Post n°800
takodje je predvideo da ce udju u NATO na osnovu pobede nad Rusijom, tako da vreme ce pokazati, ili je genije ili je poveo narod u smrt.
_____
????