Zadovoljstvo je videti odličnog ambasadora prijateljske zemlje u @WhiteHouse zajedno sa @POTUS. Znak važnosti partnerstva koje delimo sa Srbijom više od 140 godina. https://t.co/MZstEghU46
— Ambassador Christopher R. Hill (@usambserbia) April 9, 2022
Vučićeva Srbija
- Post n°451
Re: Vučićeva Srbija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°453
Prevede vas Vučić u NATO, niste ni osjetili. Svaka čast.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°454
Daleko je do toga. Ovo je jos uvek samo kontrola stete
- Post n°455
Put od tusuću milja...
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°456
Mór Thököly wrote:Daleko je do toga. Ovo je jos uvek samo kontrola stete
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°457
Ferenc Puskás wrote:Prevede vas Vučić u NATO, niste ni osjetili. Svaka čast.
Ako Srbija udje u NATO, nervni slomovi na nacionalističkim bosnjackim, albanskim i drugosrbojanskim tnjiter nalozima ima da budu tektonski, a Reufa ima da skidaju sa lustera .
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°458
Vucic sinoc kaze da Srbija razmatra da kupi turske barjaktar dronove, bosnjacki ekstremni desnicari od tad prolaze kroz cetvrti meltdown černobiljskog nivoa.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°459
disident wrote:Ferenc Puskás wrote:Prevede vas Vučić u NATO, niste ni osjetili. Svaka čast.
Ako Srbija udje u NATO, nervni slomovi na nacionalističkim bosnjackim, albanskim i drugosrbojanskim tnjiter nalozima ima da budu tektonski, a Reufa ima da skidaju sa lustera .
- Post n°461
Place your bets ko će prvi u javnosti da izjavi/napiše
1) Boško
2) Ković
3) Matija
4) Miloš J
5) Teša
ili (my bet):
6) Mihailo Medenica
- Spoiler:
- Tvrd je orah voćka čudnovata,
ne slomi ga, al’ zube polomi!
Nije vino pošto priđe bješe,
nije svijet ono što mišljaste.
Barjaktaru darivat Evropu-
grehota je o tom i misliti!
1) Boško
2) Ković
3) Matija
4) Miloš J
5) Teša
ili (my bet):
6) Mihailo Medenica
_____
- Post n°462
Samo onaj medju okolnim narodima ko je.protiv trajnijeg mira je protiv Srbije u Natou. To bi zbilja bio kraj lokalnim sukobima na duzi period. I to je i osnovni razlog zasto sam licno za to.
- Guest
- Post n°463
Kontrola štete ili ne, zaokret je dramatično brz - od propadanja između dve stolice do najave kupovine rafala, bajraktara, rukovanja sa Bajdenom itd.
Još samo jedan maleni test lojalnosti: da isporučimo Ukrajincima municiju kalibra 152mm, treba im toga ko leba a mi smo ugledan proizvođač.
(Pretpostavljam da bi u tom slučaju pomreli od licemernog huktanja "Kakav je to način da se šalje oružje zaraćenim stranama", od ljudi koji su inače stravično ponosni na uspehe naše namenske industrije koja je do sada valjda pravila i prodavala samo usisivače)
Još samo jedan maleni test lojalnosti: da isporučimo Ukrajincima municiju kalibra 152mm, treba im toga ko leba a mi smo ugledan proizvođač.
(Pretpostavljam da bi u tom slučaju pomreli od licemernog huktanja "Kakav je to način da se šalje oružje zaraćenim stranama", od ljudi koji su inače stravično ponosni na uspehe naše namenske industrije koja je do sada valjda pravila i prodavala samo usisivače)
- Post n°464
Cousin Billy wrote:Kontrola štete ili ne, zaokret je dramatično brz - od propadanja između dve stolice do najave kupovine rafala, bajraktara, rukovanja sa Bajdenom itd.
Bila velika šteta.
_____
- Post n°465
Ne znam da li ce to glatko bas da mu prodje. Morao bi da ima jos dosta pajtosa unutar zemlje da izguraju to
- Post n°466
Ako mu bude toga morace da stvara i neke nove pajtose.
Odugovlacice sa formiranjem vlade, ako treba i 6 meseci, a mozda budu i neki novi izbori, sa racunom da se rat zavrsi do tada. Jedino sto moze da izbaci vlast iz lezista koje je u principu vec manje-vise osmisljeno je da - Rusi naprave zaokret prema nama. Ili da se desi neko mega sranje tipa takticka nuklearka, onda vise ne bi bilo nikakvog prostora za zajebavanje.
Odugovlacice sa formiranjem vlade, ako treba i 6 meseci, a mozda budu i neki novi izbori, sa racunom da se rat zavrsi do tada. Jedino sto moze da izbaci vlast iz lezista koje je u principu vec manje-vise osmisljeno je da - Rusi naprave zaokret prema nama. Ili da se desi neko mega sranje tipa takticka nuklearka, onda vise ne bi bilo nikakvog prostora za zajebavanje.
- Post n°467
...Oceania was not after all at war with Eurasia. Oceania was at war with Eastasia. Eurasia was an ally.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°468
VulinErős Pista wrote:Place your bets ko će prvi u javnosti da izjavi/napiše
- Spoiler:
Tvrd je orah voćka čudnovata,
1) Boško
2) Ković
3) Matija
4) Miloš J
5) Teša
ili (my bet):
6) Mihailo Medenica
- Post n°469
Pa neće Vulin sigurno, on će time morati da se hvali. Ovo će da bude neko ko baca anatame na raskid saradnje s Rusijom i sklapanje novih savezništava, dakle mora neki antivučičevac, bar na rečima.
_____
- Post n°470
Usame kreće sa pričom od trećeg minuta.
https://www.facebook.com/MuamerZukorlic/posts/542427630580030
https://www.facebook.com/MuamerZukorlic/posts/542427630580030
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°471
Komentari: kad je Seselj to reko onda nema sumnje da jeste
- Post n°472
https://www.thedrive.com/the-war-zone/45158/half-a-dozen-chinese-y-20-cargo-jets-popped-up-over-europe-last-night
- Post n°473
U čemu je spoljnopolitička genijalnost ove kupovine oružja od Kineza, ne uspevam da razumem? Za one Rafale i Barjaktere, okej, kapiram da je cinculiranje NATO-u i konkretnim članicama NATO, ali ovo? WTF?
_____
- Post n°474
Ova nabavka se vuče oko 2 godine, od ovih se kupuje zato što je relativno jeftinije, radi posao za sistem dugog dometa i svedene Pvo potrebe, plus smo već kupili kineske dronove pa je led vojnih nabavki od Kineza probijen.
- Post n°475
Erős Pista wrote:Place your bets ko će prvi u javnosti da izjavi/napiše
- Spoiler:
Tvrd je orah voćka čudnovata,
1) Boško
2) Ković