Vučićeva Srbija
- Post n°401
Re: Vučićeva Srbija
8,5k evra po porodici. Nije ni godisnja plata mozda ili je tu negde
- Post n°402
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°404
Mór Thököly wrote:Sta je ovo
Pogriješio sam topik, htjeo sam na ukrajinski.
A ovo na slici mi izgleda kao Rusija u Ukrajini do sad. Krenula, pregazila jedan dio i zaglavila.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°406
Neko prizeljkuje ukrajinski scenario!!!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°407
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2352621
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°408
Ljubomora.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°409
samo se njime bave
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°410
Pa index i Jutarnji se poprilično bave Srbijom i Vučićem, a znaju plasirati i botovski tekst: https://www.index.hr/vijesti/clanak/izbori-u-srbiji-trebali-su-biti-mucna-rutina-ruska-invazija-napravila-je-nered/2351212.aspx
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°411
nevezano za to ovaj txt je dobra analiza srpskog privrednog cuda (lol)
_____
- Post n°412
boomer crook wrote:nevezano za to ovaj txt je dobra analiza srpskog privrednog cuda (lol)
Шта, чудо је што имамо привреду?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°413
Francuski mediji: Srbija možda kupuje 12 rafala
Beograd -- Srbija će, prema navodima francuskih medija, ove godine možda kupiti 12 novih aviona rafala.
IZVOR: LA TRIBUNE, B92.NET UTORAK, 5.04.2022. | 11:40
Kako navodi francuski La Tribune, razgovori su najpre vođeni oko šest aviona, a onda o 12.
Dassault Aviation je svoju ponudu predao početkom marta, a kako dodaju francuski mediji, nabavka novih borbenih aviona omogućila bi Srbiji da modernizuje svoju flotu.
Ојха
- Post n°416
To su evropske vrednosti, zapadne izgledaju kao F-35
- Post n°417
Ма ко кад моја госпоја крене да богоради како нам устав почиње заклињањем у европске вредности које уопште у њему нису ни набројане а камоли дефинисане, а ја њој онда кажем да то што она тражи пише на свакој мењачници.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°421
Mór Thököly wrote:To su evropske vrednosti, zapadne izgledaju kao F-35
Tzv. vertikalni uzlet Slobode!
- Post n°422
Gledao bih ovu trku.
980.000 PENZIONERA U TRCI ZA BESPLATNU BANJU: Rehabilitacija o trošku države moguća u OVIH 150 ustanova! - Kurir
980.000 PENZIONERA U TRCI ZA BESPLATNU BANJU: Rehabilitacija o trošku države moguća u OVIH 150 ustanova! - Kurir
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°423
A Burunđani maskirani u penzose ih - GAZE!
- Post n°424
_____
- Post n°425
SAZNAJEMO: Savo Manojlović razmatra formiranje političke organizacije
Nakon završenih izbora, sve glasnije su spekulacije da aktivista i jedan od osnivača pokreta “Kreni-promeni” Savo Manojlović ulazi u političku arenu. Kako saznajemo, Manojlović još uvek nije doneo odluku o formiranju političke organizacije iako, kako navodi naš izvor, ima uvid u istraživanja javnog mnjenja prema kojima uživa veliku podršku građana, ali i podršku velikog broja javnih ličnosti.
Naš izvor podseća da je Manojlović održao reč da se neće kandidovati na proteklim izborima, ali da je tada jasno poručio da je vrlo moguće da će to uraditi u nekom narednom izbrnom procesu.
Prema saznanjima Nove, na Manojlovićevu odluku o ulasku u političku arenu u narednom periodu uticaće brojni faktori, između ostalog i ponašanje političkih aktera i ponuda koju građani imaju na raspolaganju.
Naš sagovornik dodaje da nezadovoljstvo trenutnom političkom situacijom u zemlji i odusustvo brige za narod razlog zašto se razmišlja o osnivanju organizacije koja će ući u političku arenu.
Istovremeno, našem dnevnom listu je rečeno da nije određen nikakav termin do kad će Manojlović krenuti u osnivanje političke organizacije, niti da se razmatraju kadrovska rešenja.
“Spekulacije da će neki ljudi koji su učestvovali na nedavnim izborima biti deo organizacije su neosnovane i netačne”, podvlači naš sagovornik.
Tragom ove informacije, pokušali smo da kontaktiramo Manojlovića, ali on nije bio dostupan za komentar.
_____
★
Uprava napolje!