Prema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na AVučića su, po prvi put - stvarni.
— Saša Janković (@sasajankovic) January 25, 2022
Sve informacije su stigle iz inostranstva, domaće službe su potpuno zatečene. Kako i ne bi bile? A detalji zabrinjavaju.
I šta sad i ko? Jer, državu ste pretvorili u Orlićevu KZŠ.
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°176
Re: Vučićeva Srbija
teška priča, rođaci
- Post n°177
Kako mi je zao sto ne radim vise u dragstoru, vec vidim face dok pokazujem Kurir srbosjek uzivo
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°179
Cousin Billy wrote:teška priča, rođaciPrema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na AVučića su, po prvi put - stvarni.
Sve informacije su stigle iz inostranstva, domaće službe su potpuno zatečene. Kako i ne bi bile? A detalji zabrinjavaju.
Ne izgleda mi ubedljivo, ali svakako je zanimljivo pitanje o ulozi Europola u svemu. Da li naši lažu, preuveličavaju, ili je u pitanju nešto treće?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°180
Da je ista ozbiljno ne bi prva reakcija bila da se objavi preko svih medija, pa da svaki odbor i svaki naprednjak mora da osudi atentat, itd.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°181
To i ja mislim, ali me svejedno zanima šta je istina oko Europola. To nije nemoguće proveriti, jer se ipak ne tiče samo naših.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°182
sta je problem da se to leakuje preko kriminalno-bezbedonosnih struktura bliskih drzavnom vrhu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°183
jasno je da je ovo igra skidanja sumnje sa vucica i umesanosti u mafijaske poslove preko bukovskog, mutavog i slicnih.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°184
Kad se ispostavi da su izvori iz europola Zoltan i Paweł...
- Post n°185
Mór Thököly wrote:Kad se ispostavi da su izvori iz europola Zoltan i Paweł...
To mi je prvo palo na pamet
_____
- Post n°186
Cousin Billy wrote:teška priča, rođaciPrema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na AVučića su, po prvi put - stvarni.
izgleda da sluzba nesto igra, ne znam sta, ali nesto se kuva
u svakom slucaju bas interesantno
_____
ova zemlja to je to
- Post n°188
_____
- Post n°189
Nisam mogao da se setim gde je jos Jankara iskakao na slican nacin
атентат је из друге сезоне ако се не варам pic.twitter.com/D61YAWqlCZ
— пункреас (@punkreaspunkr) January 26, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°190
ZASTO JEBENO U SRBIJI SVI PISU O VLAHOVICEVOM MEGA TRANSFERU SRBINA OD KOKO MILKI
KAD MU JEBENI VUCIC DANILO MENADJER
KAD MU JEBENI VUCIC DANILO MENADJER
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°191
PRICAMO O PROVIZIJI OD 15 MILIONA BRT
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°192
znaš kad će mitro ponovo da da gol kad nam bude trebalo...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°193
Vlahović potpisao za Juventus u "paketu" od 150 miliona €
Fiorentina će na ime obeštećenja dobiti 75.000.000 evra, a Vlahovićevi agenti još 10.000.000.
Sam srpski napadač će godišnje zarađivati 7.000.000 evra po sezoni, ali će ukupan bruto prihod ići od 63.000.000 evra, piše "Gazeta".
Danilo, muštuluk!
Fiorentina će na ime obeštećenja dobiti 75.000.000 evra, a Vlahovićevi agenti još 10.000.000.
Sam srpski napadač će godišnje zarađivati 7.000.000 evra po sezoni, ali će ukupan bruto prihod ići od 63.000.000 evra, piše "Gazeta".
Danilo, muštuluk!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°194
Koja serija je ovo wrong answers only pic.twitter.com/HxSjfEyUuQ
— Aleksandar (@opetalex) January 27, 2022
- Post n°196
Белорусија је укључила Србију и Лихтенштајн на листу земаља које подлежу ембаргу на прехрамбене производе, коју је Минск увео као одговор на санкције Запада. Документ је објављен на правном порталу Белорусије.
_____
????
- Post n°198
A to sto smo pristupili savezu Rusije i Belorusije?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°199
Interesantno. Rusima necemo a ovima hocemo, oni su fakticki ujedinjeni. Oni poslaše one migove ili su kod njih na remontu? Sad ce da padne još jedna berba ušiju, ovaj put sa istoka. Kakvo odsustvo mozga, a nije loše, narod tek sad saznao da smo im stavljali sankcije i pljuju vlas.
Moraće opet neki atentat da se izmisli
Moraće opet neki atentat da se izmisli
- Post n°200
Ma ko pljuje vlast zbog sankcija belorusiji