Vučićeva Srbija
- Post n°151
Re: Vučićeva Srbija
zamisli da se provali da veliki igrači to rade svuda sa buranijom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°152
To znaju. Problem je - koji veliki igraci
- Post n°153
Na vukove buka a ljisice meso jedu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°154
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštava najnovije informacije do kojih je došao MUP.
Ovavešteni smo o postojanju grupe koja sprema atentat na Aleksandra Vučića
Vulin če prokomentarisati i najaktuelnija pitanja koja poslednjih dana okupiraju javnost.
Ja sam čuo da će ovako da ga roknu:
Ovavešteni smo o postojanju grupe koja sprema atentat na Aleksandra Vučića
Vulin če prokomentarisati i najaktuelnija pitanja koja poslednjih dana okupiraju javnost.
Ja sam čuo da će ovako da ga roknu:
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°155
Koliko smo do sada imali atentata na Vučića? Još uvek jednocifren?
- Post n°156
beatakeshi wrote:Koliko smo do sada imali atentata na Vučića? Još uvek jednocifren?
Trajno pitanje: Da li je null zero?
Ja mislim da null nije broj pa samim tim nije ni jednocifren broj, ali...
edit: Basara u Biciklistima opširnije piše o tome, šta je pička, da li je rupa ili je ništa i šta je ništa? Nisam vlastan.
_____
- Post n°157
Da vidm sta moze da se istrese iz rukava: oruzje u Jajincima, oruzje na Novom Beogradu, nesto u Belvilu, seca kolone automobila, budala si ako odes u Kinu, snajper na naslovnici Nina, snajper Belivukov, atentat na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji, davljenje u poplavama, Potocari... eto, dobacio sam do dve cifre a da li ima i treca, morao bih guglati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°158
Reč atentat znači pokušaj ubistva (zato je pokušaj atentata pokušaj pokušaja ubistva a to je šta?)
Ne postoji nijedan pokušaj ubistva AV pa zato cela ova priča nema smisla.
Ne postoji nijedan pokušaj ubistva AV pa zato cela ova priča nema smisla.
_____
- Post n°159
Neverni Notxor.
A možda su svi atentati uspešno ( ) sprečeni.
A možda su svi atentati uspešno ( ) sprečeni.
- Post n°160
Kao neki ocvali, provaljeni madjionicar, koji pokusava da proda makar jos jedan trik publici koja vec uveliko zeva.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°161
možda da odgovore usmerimo u pravcu razmišljanja da li je ovo buđenje glasačkog tela zbog fijaska na referendumu ili je guranje šamarčina koje su popili od 3 ambasade danas koje su ih postavile u ravan bubašvaba
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°163
"Sixty percent of the Serbian population, unfortunately, is practically living in the Matrix." Dragan Solak talks to @KatyTurNBC about the ways censorship is tilting public opinion and silencing opposition of President Aleksandar Vucic. https://t.co/TGA1GIKUlR
_____
????
- Post n°164
sve ok, ali ne mora Solak da prica o Matrixu. I on zivi jedan takav
- Post n°165
kondo wrote:možda da odgovore usmerimo u pravcu razmišljanja da li je ovo buđenje glasačkog tela zbog fijaska na referendumu ili je guranje šamarčina koje su popili od 3 ambasade danas koje su ih postavile u ravan bubašvaba
Kako to? Propustih.
Udvaranje odbacivanjem zlatne koke. Ne bi me iznenadilo da je veci razlog za "raskid" sa RT zapravo ogromna popularnost tenisera I odijum ka Australiji nego ekologija trt mrt. To + referendumski fijasko.
Mada koherencija u Brnaba obracanju lici na posledicu ambasadorskog gazenja
- Post n°166
Ognjanović u prisluškivanom razgovoru govorio o vezama Hrkalović sa kriminalcima
https://www.krik.rs/ognjanovic-u-prisluskivanom-razgovoru-govorio-o-vezama-hrkalovic-sa-kriminalcima/
Dijana Hrkalović naredila je da se izbriše gotovo 40 minuta prisluškivanog razgovora advokata Dragoslava Ognjanovića, piše u optužnici do koje je došao KRIK. U tom razgovoru Ognjanović je pričao da se Hrkalović viđa sa kriminalcem Darkom Elezom, da je uticala da se iz postupka protiv Veljka Belivuka koji se vodio zbog slučaja „ubistva na šinama“ uklone dokazi, ali i o njenom privatnom životu, otkriva KRIK. Ognjanovića je policija posmatrala kao deo kriminalne organizacije Filipa Koraća. Ubijen je dva meseca nakon ovog razgovora, a njegovo ubistvo nije rasvetljeno.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°167
Notxor wrote:beatakeshi wrote:Koliko smo do sada imali atentata na Vučića? Još uvek jednocifren?
Trajno pitanje: Da li je null zero?
Ja mislim da null nije broj pa samim tim nije ni jednocifren broj, ali...
Укратко,
Ал' у овом случају треба разликовати атентат од атентата... Тј једно је колико је пута стварно организован, бар до некле (ниједном), а колико је пута организовано да има шта да се покаже да је неко покушао да га изведе (е то бројимо).
Елем, није нул него баш нула (стварно) и неколико (показивања кулиса).
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°168
Zus wrote:kondo wrote:možda da odgovore usmerimo u pravcu razmišljanja da li je ovo buđenje glasačkog tela zbog fijaska na referendumu ili je guranje šamarčina koje su popili od 3 ambasade danas koje su ih postavile u ravan bubašvaba
Kako to? Propustih.
Udvaranje odbacivanjem zlatne koke. Ne bi me iznenadilo da je veci razlog za "raskid" sa RT zapravo ogromna popularnost tenisera I odijum ka Australiji nego ekologija trt mrt. To + referendumski fijasko.
Mada koherencija u Brnaba obracanju lici na posledicu ambasadorskog gazenja
ambasadorsko gaženje je došlo jutro nakon nastupa AB na KZŠ. odnosilo se na pominjanje USAID kao generatora ekoloških protesta, a USAID je jedan od glavnih finansijera ove vlade pa i njenog serbia creates. to ne može, ne mere, neće moći. tako se ne igra. ujutro su se prolivale suze i lagalo da se nije tako mislilo.
uostalom ona je tu bila najavila temu svog intervjua sinoć za prvu koja je promptno promenjena kada je neko (izraelac?) na sto bacio 276. atentat da se hitno sanira šteta i promeni narativ
što se ambasadora tiče jedini koji im realno može zagorčati život je aktuelni nemac i mogu da mnijem da se i time bavi ali tako da mu ne mogu ništa, barem ne u vidu ovakvih idiotskih nekontrolisanih proliva.
brnabić treba posle izbora da ide u holandiju, cenim da će joj se tamo tek usrati u život i neće pristati da daju agreman. možda joj promene destinaciju za maldive, šta znam.
_____
#FreeFacu
- Post n°169
N1
U kompaniji Agrosava u Šimanovcima jutros u 8.45 došlo je do nesreće u kojoj su dva radnika poginula, saznaje N1. Do eksplozije je došlo u proizvodnoj hali.
U kompaniji Agrosava u Šimanovcima jutros u 8.45 došlo je do nesreće u kojoj su dva radnika poginula, saznaje N1. Do eksplozije je došlo u proizvodnoj hali.
- Post n°170
Dokle ce ovi iz Kurira da mu rade o glavi??
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°171
U firmi dobijamo jos uvek brdo novima svakodnevno pa skupljam bisere iz Kurira. Bio skalpel 2x, šilo 2x, brojanice, nozevi, značke, ikone, otvarač za flaše...Iz fundusa Sluzbe
- Post n°172
disident wrote:Dokle ce ovi iz Kurira da mu rade o glavi??
Nije džaba na futroli noža slovo U
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°173
fikret selimbašić wrote:disident wrote:Dokle ce ovi iz Kurira da mu rade o glavi??
Vidi stvarno
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°174
fikret selimbašić wrote:disident wrote:Dokle ce ovi iz Kurira da mu rade o glavi??
Ovo otkriće treba pod hitno podeliti sa srpskom internet javnošću. Razviće se takva histerija da će Kurir sutra morati zvanično da se izvinjava i pravda sabotažom.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije