Ni Kosovo ni Evropa
- Post n°801
Re: Ni Kosovo ni Evropa
I tebi čukundedapradeda ubio Turčina pa pobeg'o?
- Post n°802
beatakeshi wrote:I tebi čukundedapradeda ubio Turčina pa pobeg'o?
Errm, mislim da čak sigurno znam da ne
- Post n°803
Ja bih omogucio da se za dz uzme CG pasos.
Naravno, onda proterati sve koji su uzeli, uz oduzimanje srpskog pasosa.
Naravno, onda proterati sve koji su uzeli, uz oduzimanje srpskog pasosa.
- Post n°804
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/674207/vec-sjutra-bismo-mogli-prihvatiti-crnu-goru-i-moldaviju-ali-ne-ukrajinu-i-srbijuManje zemlje poput Crne Gore i Moldavije mogle bi da postanu članice Evropske unije u roku od dvije, tri godine i ne treba čekati 2030. godinu, ocijenila je Natali Toči, direktorica Instituta za međunarodne poslove (Istituto Affari Internazionali) u razgovoru za slovenački portal siol.net.
Ona je, upitana da prokomentariše izjavu crnogorskog premijera Dritana Abazovića sa panela lidera zapadnog Balkana na Bledu, koji je tada kazao da evropski lideri ne znaju šta žele, dok Crna Gora jasno hoće da što prije postane članica EU, kazala da ne misli da je to slučaj.
"To je možda bio slučaj do početka ove godine, ali sada je svih 27 članica EU svjesno da proširenje mora da se desi. Možda ne zato što to želimo, a da možemo, vjerovatno bismo to izbjegli. S obzirom na to da smo svjesni da do proširenja mora doći, sada se govori o reformama koje se moraju odvijati unutar EU, a naravno i reformama u zemljama kandidatima. Ovi razgovori prije nekoliko godina nisu ni postojali. Zašto? Zato što niko nije bio ozbiljan po pitanju proširenja EU. Danas su ozbiljni po pitanju proširenja EU, znaju da se to mora dogoditi", rekla je Natali Toči.
Rekla je da se slaže sa primjedbom Abazovića da je proširenje EU 2030. kasno.
"Mislim da bi manje zemlje poput Crne Gore i Moldavije mogle da postanu dio EU u roku od dvije, tri godine i ne treba čekati 2030. Za integraciju tri miliona ljudi nije potrebno mnogo. Pored toga, važno je održavati vezu između zapadnog Balkana i istočnog trija (Ukrajina, Moldavija, Gruzija), budući da proces ekspanzije pokreću istočnjaci. Zbog toga je proširenje sada ponovo na dnevnom redu EU. Da nije bilo rata u Ukrajini, ne bi bilo ni govora o proširenju EU. Dakle, potrebno je održavati vezu između pomenuta dva regiona, što ne znači da se unutar ta dva regiona ništa ne može desiti. Već sjutra bismo mogli da prihvatimo Moldaviju i Crnu Goru, ali ne, recimo, Ukrajinu i Srbiju", zaključila je direktorica Instituta za međunarodne poslove.
- Post n°805
Moldavija nema teorije. Ta zemlja ima pet miliona problema.
- Post n°806
bar im ne kopaju tunele ispod suda
- Post n°807
MNE wrote:bar im ne kopaju tunele ispod suda
Зар нам се језици већ толико разликују? Овде сам навикао да кад се 1 случај размножи да би постао погрда, сви његови делови иду у множину, дакле не „тунели испод 1 суда“ него „тунели испод посуђа“.
- п.с.:
- Зашто суд не ради ноћу?
Јер би се звао ноћни суд.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°809
ruska gubernija klasicna
_____
????
- Post n°812
Свачија добровољна колонија.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°813
Пошто Бумер, Ерос и Васа сматрају богоугодним овакво изражавање о нечијем риллајфу, преорјентиши се на помињање њихових професија на исти овакав начин. Бар су присутни да ти одговоре. Што се мене тиче: пријављен си канадским институцијама за дигитално насиље. Ако ме не буде мрзело обавестићу и канадску амбасаду. Не блефирам. Тако ћу поступати на свако помињање "злог пчелара".No Country wrote:Нису га џабе звали Зли Пчелар.
- Post n°814
vuk iz šume wrote:Пошто Бумер, Ерос и Васа сматрају богоугодним овакво изражавање о нечијем риллајфу, преорјентиши се на помињање њихових професија на исти овакав начин. Бар су присутни да ти одговоре. Што се мене тиче: пријављен си канадским институцијама за дигитално насиље. Ако ме не буде мрзело обавестићу и канадску амбасаду. Не блефирам. Тако ћу поступати на свако помињање "злог пчелара".No Country wrote:Нису га џабе звали Зли Пчелар.
doslovce si prodavao med preko foruma. idem da te banujem.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°816
U kanadskoj ambasadi:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Admin
- Post n°817
Admin Pantokrator wrote:ah, neko me je pretekao
I mene
- Post n°818
Aj sad tako i Zupera
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°819
Admin Pantokrator wrote:Admin Pantokrator wrote:ah, neko me je pretekao
I mene
_____
Gdje punac drži pive?
- Admin
- Post n°821
disident wrote:Aj sad tako i Zupera
ostavljamo ga da unesemo pometnju u AFD da je burundjanska krtica
- Post n°822
Admin Pantokrator wrote:disident wrote:Aj sad tako i Zupera
+1
Ako ga bacimo u przun, skocice mu numera u tom njihovom pokretu kao Brici (40:10)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°823
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°824
ficfiric wrote:Admin Pantokrator wrote:
+1
Ako ga bacimo u przun, skocice mu numera u tom njihovom pokretu kao Brici (40:10)
Ако се договори* са админом да то буде на 1 дан, па сви срећни.
* 10€
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...