Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Nektivni Ugnelj

Vučićeva Srbija - Page 13 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Nektivni Ugnelj Mon 04 Oct 2021, 16:03

kojot wrote:
    Bluberi wrote:Radikalska Srbija.
    nisi slusao hellu kada je pokusao da ti objasni

Khm Vučićeva Srbija - Page 13 2304934895
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 04 Oct 2021, 16:05

mhm!
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Mon 04 Oct 2021, 16:39

Janko Suvar wrote:to je dosta neposteno, da se Antonicu koji ovako stoji protivu legiona dvadeset godina govori da botuje.

Прешао си у другу фазу човече, опомени се.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 04 Oct 2021, 16:56

Sta pise u tekstu, a da nije tacno?

_____
    ????
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon 04 Oct 2021, 17:04

Za početak, nije tačno da je Slobi Antoniću iole stalo za dobrobit opozicije.

U nedelji skandala oko Kosova, korone, tone marihuane... ti odabereš da sereš po opoziciji. Ajde bre.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 04 Oct 2021, 17:08

Cousin Billy wrote:kad se samo setim da sam mislio da je "država drži tržište drogom" priča za taksi i trafiku...

Da ponovim sliku

Vučićeva Srbija - Page 13 Analit11

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 04 Oct 2021, 17:18

Vučićeva Srbija - Page 13 3579118792
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon 04 Oct 2021, 17:24

Ma Brka sve zna šta se dešava, samo se pravi lud. Ova ekipa levo samo ume da drka kurac i sere po opozicionim medijima. 

Stvar je u tome što danas svako ume da analitičar vukadinovićevskog tipa. Da pročitaš novine, i da to prepričaš uz neki elementarni politički rezon. Rekao bih da ljude danas zanima ova, aj da kažemo - prava priča, a to pre svega podrazumeva sposobnost da dođeš do insajderskih informacija.

_____

~~~~~

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon 04 Oct 2021, 17:29

Pa verujem da mu nije stalo do uspeha ovakve opozicije i ne treba da mu bude. Takodje ne mislim da su toliko vazne ove stvari oko Stefanovica i stranih sluzbi koliko vam se cini, bar nije vazno prema unutra, ne donosi korist opoziciji.

_____
    ????
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon 04 Oct 2021, 17:35

Janko Suvar wrote:Takodje ne mislim da su toliko vazne ove stvari oko Stefanovica i stranih sluzbi koliko vam se cini, bar nije vazno prema unutra, ne donosi korist opoziciji.

Pa da, zaista nije važno. Samo što evo već dve godine destabilizuje vladajuću kliku, i što se u javnost izlila tona govana iz njihove kriminalne septičke jame
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 04 Oct 2021, 17:38

Janko Suvar wrote:Pa verujem da mu nije stalo do uspeha ovakve opozicije i ne treba da mu bude. Takodje ne mislim da su toliko vazne ove stvari oko Stefanovica i stranih sluzbi koliko vam se cini, bar nije vazno prema unutra, ne donosi korist opoziciji.

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon 04 Oct 2021, 17:41

Uzgred rečeno, koliko smo mi jebeno naivni bili, cela javnost. Pa je bilo ono, Zapadu mora da se predoči puna malignost Vučkovog režima. Pa ćemo mi njima da pišemo i šaljemo izveštaje da se probude. Opozicija šalje delegacije... A dok se mi pravimo pametni, na stolu Merkelove i Jupitera zvrji fascikla sa podacima da je Vučko razvio malo narko carstvo, a njegov lakej melje ljude u Ritopeku, i bog sveti zna šta još tu ima.

_____

~~~~~

паће

Post by паће Mon 04 Oct 2021, 18:03

А на то је бабашваба реаговала тако што је... у бем ти мене излапелог, не могу да се сетим. Дај помози.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 04 Oct 2021, 18:16

Летећи Полип wrote:Uzgred rečeno, koliko smo mi jebeno naivni bili, cela javnost. Pa je bilo ono, Zapadu mora da se predoči puna malignost Vučkovog režima. Pa ćemo mi njima da pišemo i šaljemo izveštaje da se probude. Opozicija šalje delegacije... A dok se mi pravimo pametni, na stolu Merkelove i Jupitera zvrji fascikla sa podacima da je Vučko razvio malo narko carstvo, a njegov lakej melje ljude u Ritopeku, i bog sveti zna šta još tu ima.

Naravno da Merkel i ej bre, Emanuel, znaju sve, ali nije stvar u tome da se njima nesto otkrije, nego da to postane javna stvar, a ne javna tajna, jer onda pocinju pritisci delova sistema da se nesto ucini, a podrska Vucicu postaje sve skuplja. Ne kazem ni da ja to neki genijalan plan, ali nije nebitno, niti je obesmisljeno cinjenicom da heads of states imaju sve te obavestajne podatke vec dugo na svom stolu, jer nije isto kad su na stolu i kad su u novinama.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 04 Oct 2021, 18:30

Летећи Полип wrote:Za početak, nije tačno da je Slobi Antoniću iole stalo za dobrobit opozicije.

U nedelji skandala oko Kosova, korone, tone marihuane... ti odabereš da sereš po opoziciji. Ajde bre.

Pa to. Bukvalno nista vise nije potrebno znati da bi se tekst procitao kao rezimska apologija. Ali onaj uvod je zaista sjajan, kao neko ko je napisao stotine tekstova protiv naprednjaka, red je da napisem i nesto protiv opozicije, a moram to da kazem jer se niko i ne seca kad sam poslednji put napisao nesto protiv naprednjaka.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 04 Oct 2021, 18:42

Летећи Полип wrote:Uzgred rečeno, koliko smo mi jebeno naivni bili, cela javnost. Pa je bilo ono, Zapadu mora da se predoči puna malignost Vučkovog režima. Pa ćemo mi njima da pišemo i šaljemo izveštaje da se probude. Opozicija šalje delegacije... A dok se mi pravimo pametni, na stolu Merkelove i Jupitera zvrji fascikla sa podacima da je Vučko razvio malo narko carstvo, a njegov lakej melje ljude u Ritopeku, i bog sveti zna šta još tu ima.

Ok, nismo bas svi bili naivni...
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 04 Oct 2021, 18:45

Erős Pista wrote:

Naravno da Merkel i ej bre, Emanuel, znaju sve

O Escobaru da ne.pricamo Vučićeva Srbija - Page 13 1861198401
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 04 Oct 2021, 18:48

_____

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon 04 Oct 2021, 18:58

Mór Thököly wrote:
    Ok, nismo bas svi bili naivni...

Pa sad... Da smo znali da SNS krade, znali smo. Na primer Krušik - i jeste skandal, ali i nije. Svi smo očekivali takve stvari. Ali Jovanjica, Belivuk, Cvijan. Nikom nije padalo na pamet da su spremni da idu toliko daleko.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon 04 Oct 2021, 19:03

znam da ćeš sad da me poklopiš "to-je-drugo" argumentacijom ali nekima u toj ekipi nije predstavljao nikakav problem da uništavaju čitave gradove i da kradu celokupnu deviznu štednju svih građana u državi, tj da budu deo politike koja je to omogućavala. nemam nikakav problem da prihvatim da su oni sada socijalna verzija Sinaloa kartela. iznenađen sam nivoom sirovosti, a ne njihovom spremnošću na kriminal.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon 04 Oct 2021, 19:06

Pa slažem se.

_____

~~~~~

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 04 Oct 2021, 19:08

SRN je, u apsolutno najboljem slucaju, 1 surova interesna grupa. To je, u najboljem slucaju, politicko krilo vladajuce kaste. Izvane te kaste, da ne govorimo izvan Srbije (Srbija - teritorija na kojoj vrse neposrednu vlast), njih zivoti ljudi uooste ne zanimaju. Nekad se prave da ih zanimaju, ali to je sve.

Za desnicu - isto vredi i za tzv "nacionalne interese".
    Notxor

Post by Notxor Mon 04 Oct 2021, 19:13

Na vlasti je ološ koja nema u sebi ni ono malo malograđanskog da ode na koncert ili u pozorište jer to tako treba i da ih svi vide.
    Davno sam negde pročitao da je Mira Marković, kao čitala Danila Kiša i verujem da jeste. Ovi ljudi  jednostavno nemaju apsolutno nikakve kulturne potrebe - o umetnosti da ne govorim, kad su tu već spomenici koje prave i koji govore umesto njih.
    Dakle, nisu čak ni jebeni malograđani, nego prostačine na vlasti.
    Zato i kupuju tasovce i srbljanovićke da se njima pokriju, da im ne bude hladno.
    Ološ, kriminalci.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 04 Oct 2021, 19:15

A i ja bi ponovio da je od prvog dana ministar zdravlja Zlatibor Loncar. Jbg, sve vreme znamo da clanovi zemunskog klana (izmedju ostalih) imaju svoje predstavnike u vladi. Zemunci su bili malo krupnije ribe od Belivuka. Mislim, Belivuk i ekipa su zadnja ruka. Eno, u optuznici pise kako kilo kokaina rasparcavaju na paketice po 50gr. Kakva mi je to mafija

Prva stvar koju su uradili kad su dosli na vlast bilo je pustanje Zvonka Veselinovica iz zatvora. Nakon toga su dosli na rad Cane i ostali.

O vezama sa mafijom se pricalo i u kampanji 2012. Mnogima je upalo u oci da su tad naprednjaci trosili najvise novca u kampanji. Toliko su se rasipali da su pljunuli Djulijaniju par miliona dolara za onaj jedan izlet. Pritom, oni nisu imali nijedan grad ili opstinu (osim Vozdovca), nijedno javno preduzece, novac iz budzeta je isao na racun SRS, posto su na njihovoj listi usli u skupstinu. I pored svega toga, imali su najvise para. Kako?

Od prvog dana se znalo da se radi o mesavini mafije i ratnih zlocinaca, jedino nismo znali da ce imati bas svu vlast na svim nivoima.

_____

Uprava napolje!

Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Mon 04 Oct 2021, 20:05

Janko Suvar wrote:Sta pise u tekstu, a da nije tacno?
    nisam čitao dalje, ali sve ovo:

Napisao sam preko sto tekstova protiv Aleksandra Vučića i SNS, pa ću sad jedan i o opoziciji.

Naši opozicionari neprestano se žale na jednostranost Vučićevih medija, ali tek su antirežimski mediji – televizije: N1, NovaS/ Newsmax Adria, ili novine: Danas, Nova, Vreme, NIN – ideološki jednostrani. Koja god tema da se otvori, uvek sledi ista lista zaključaka:

1. Srbija je glavni krivac za ratove devedesetih;
    2. Svemu je kriv srpski nacionalizam (SPC i Vučić);
    3. Jedino rešenje je priznanje nezavisnosti Kosova, ulazak u NATO i utapanje R. Srpske u BiH.

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri 15 Nov 2024, 23:55