kojot wrote:nisi slusao hellu kada je pokusao da ti objasniBluberi wrote:Radikalska Srbija.
Khm
kojot wrote:nisi slusao hellu kada je pokusao da ti objasniBluberi wrote:Radikalska Srbija.
Janko Suvar wrote:to je dosta neposteno, da se Antonicu koji ovako stoji protivu legiona dvadeset godina govori da botuje.
Janko Suvar wrote:Takodje ne mislim da su toliko vazne ove stvari oko Stefanovica i stranih sluzbi koliko vam se cini, bar nije vazno prema unutra, ne donosi korist opoziciji.
Janko Suvar wrote:Pa verujem da mu nije stalo do uspeha ovakve opozicije i ne treba da mu bude. Takodje ne mislim da su toliko vazne ove stvari oko Stefanovica i stranih sluzbi koliko vam se cini, bar nije vazno prema unutra, ne donosi korist opoziciji.
Летећи Полип wrote:Uzgred rečeno, koliko smo mi jebeno naivni bili, cela javnost. Pa je bilo ono, Zapadu mora da se predoči puna malignost Vučkovog režima. Pa ćemo mi njima da pišemo i šaljemo izveštaje da se probude. Opozicija šalje delegacije... A dok se mi pravimo pametni, na stolu Merkelove i Jupitera zvrji fascikla sa podacima da je Vučko razvio malo narko carstvo, a njegov lakej melje ljude u Ritopeku, i bog sveti zna šta još tu ima.
Летећи Полип wrote:Za početak, nije tačno da je Slobi Antoniću iole stalo za dobrobit opozicije.
U nedelji skandala oko Kosova, korone, tone marihuane... ti odabereš da sereš po opoziciji. Ajde bre.
Летећи Полип wrote:Uzgred rečeno, koliko smo mi jebeno naivni bili, cela javnost. Pa je bilo ono, Zapadu mora da se predoči puna malignost Vučkovog režima. Pa ćemo mi njima da pišemo i šaljemo izveštaje da se probude. Opozicija šalje delegacije... A dok se mi pravimo pametni, na stolu Merkelove i Jupitera zvrji fascikla sa podacima da je Vučko razvio malo narko carstvo, a njegov lakej melje ljude u Ritopeku, i bog sveti zna šta još tu ima.
Erős Pista wrote:Летећи Полип wrote:Uzgred rečeno, koliko smo mi jebeno naivni bili, cela javnost. Pa je bilo ono, Zapadu mora da se predoči puna malignost Vučkovog režima. Pa ćemo mi njima da pišemo i šaljemo izveštaje da se probude. Opozicija šalje delegacije... A dok se mi pravimo pametni, na stolu Merkelove i Jupitera zvrji fascikla sa podacima da je Vučko razvio malo narko carstvo, a njegov lakej melje ljude u Ritopeku, i bog sveti zna šta još tu ima.
Naravno da Merkel i ej bre, Emanuel, znaju sve
Mór Thököly wrote:
Ok, nismo bas svi bili naivni...
nisam čitao dalje, ali sve ovo:Janko Suvar wrote:Sta pise u tekstu, a da nije tacno?
Napisao sam preko sto tekstova protiv Aleksandra Vučića i SNS, pa ću sad jedan i o opoziciji.
Naši opozicionari neprestano se žale na jednostranost Vučićevih medija, ali tek su antirežimski mediji – televizije: N1, NovaS/ Newsmax Adria, ili novine: Danas, Nova, Vreme, NIN – ideološki jednostrani. Koja god tema da se otvori, uvek sledi ista lista zaključaka:
1. Srbija je glavni krivac za ratove devedesetih;
2. Svemu je kriv srpski nacionalizam (SPC i Vučić);
3. Jedino rešenje je priznanje nezavisnosti Kosova, ulazak u NATO i utapanje R. Srpske u BiH.