Vučićeva Srbija
- Post n°176
Re: Vučićeva Srbija
Otisla Merkel, proso "Dan zastave i dr."
- Post n°177
Btw, bila je Parada ponosa prekjuče. Ono, događaj o kome se ne tako davno pričalo mesecima unapred, a internet portali padali preopterećeni desetinama hiljada komentara. Neko neki tejk, utisak, anything?
- Post n°178
kažu da je bio najposećeniji do sada, meni se činilo isto kao i do sad, mlako i beživotno. išla sam forme radi, bez ikakvog poleta i uzbuđenja.
čini se da i oni sve ovo organizuju forme radi, pošto se ništa nije promenilo za gejeve od 2010. ima podjednako mržnje, podjednako se ne procesuiraju napadi, nejednakost u pravima je ista kao i do sad.
čini se da i oni sve ovo organizuju forme radi, pošto se ništa nije promenilo za gejeve od 2010. ima podjednako mržnje, podjednako se ne procesuiraju napadi, nejednakost u pravima je ista kao i do sad.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°179
bela maca wrote:kažu da je bio najposećeniji do sada, meni se činilo isto kao i do sad, mlako i beživotno. išla sam forme radi, bez ikakvog poleta i uzbuđenja.
Pa to je ta cena. Pošto se ništa ne menja, ovo ovako i može da se održava.
Inače, čudi me naivnost gej knezova u tome što misle da će im Vučko podariti zakon o istopolnim zajednicama. Ovaj je vladar na silaznoj putanji, i sigurno im to neće dati, a pogotovo sad kad su izbori negde blizu. Mislim, sad kad mu baza, pod pritiskom inflacije, racioniše osnovne životne namirnice, poslednja stvar koju sebi želi da uradi je da ovima učini takav ustupak.
- Post n°180
OTKRIVAMO
— CINS (@CINSerbia) September 21, 2021
Koji funkcioner SNS-a je uhvaćen na aerodromu sa slikom Paje Jovanovića. Detalje čitajte u novom tekstu CINS-a!!#kolekcionarhttps://t.co/jLLgKLjlJI
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°181
Летећи Полип wrote:bela maca wrote:kažu da je bio najposećeniji do sada, meni se činilo isto kao i do sad, mlako i beživotno. išla sam forme radi, bez ikakvog poleta i uzbuđenja.
Pa to je ta cena. Pošto se ništa ne menja, ovo ovako i može da se održava.
Inače, čudi me naivnost gej knezova u tome što misle da će im Vučko podariti zakon o istopolnim zajednicama. Ovaj je vladar na silaznoj putanji, i sigurno im to neće dati, a pogotovo sad kad su izbori negde blizu. Mislim, sad kad mu baza, pod pritiskom inflacije, racioniše osnovne životne namirnice, poslednja stvar koju sebi želi da uradi je da ovima učini takav ustupak.
Bice posle izbora vrv. Ali da, i meni se cini da je sve manje prostora za ustupke te vrste. Odlazak u Pestu na onaj skup pokazuje u kom ce smeru da se ide u buducnosti.
Last edited by Erős Pista on 21.09.21 12:56; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°182
a silazna putanjaj se sastoji u tome sto ima vise glasova na svakim izborima nego na prethodnim, sto je inkorporirao u rezim sve od biljane srbljanovic i zelenovica, do bokana i nasumicnog celavca sa stadiona, i sto su mu juce rekli evroposlanici da krade izbore ako bas jako zeli
_____
????
- Post n°183
Janko Suvar wrote:
Vucic pobedjuje na svim frontovima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°184
to je zato sto je zarobljena drzava, da nije zarobljena drzava, ljudi bi glasali za Obucinu.
_____
????
- Post n°185
Pazi, za Obucinu bi mozda i glasali
- Post n°186
za Obućinu bi i Janko glasao
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°188
jao zarobili su nam državu, kidnapovali je, to su jovo bakić fraze. država je bukvalno slika većine koja u njoj živi.
- Post n°189
Otac Joilo, verovatno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°190
pa lakše je 30 godina kenjati kako ti je neko oteo, kidnapovao, zarobio državu, nego priznati da je ovakva država posledica rušenja socijalističkog poretka i prelaska na kapitalističku periferiju i deponiju na kojoj će septička jama ostati zauvek, baš ovakva kakva je sada.
- Post n°191
Pa moras da odlucis da li drzava je bukvalno slika vecine koja u njoj zivi ili ista vecina moze ziveti u razlicitim drustvenim uredjenjima. Ali pre toga moras, zaista moras, prestati da trolujes.
_____
- Post n°192
well, ima malo i do nedefinisanih granica, gubitka teritorije i nikad odgovorenog pitanja “a zašto nam se sve to dogodilo”. AV je u stvari jahao na talasu “svi su oni isti” sentimenta, a kada je već tako, logično je da prema svima držimo isto odstojanje. Mi se zajebavali sa Tadijevim “i Evropa i Kosovo”, a dobili smo “i Evropa, i Kosovo, i Kina, i Rusija i Amerika”.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°193
ova država je slika one većine koja je sa mržnjom i gnušanjem odbacila društveno uređenje koje je ljudima ovde donelo ubedljivo najveći prosperitet u istoriji
- Guest
- Post n°194
većina onog što sada ljudi traže, i misle da će dobiti pukom promenom pojedinaca koji vode državu, nemoguće je u perifernoj kapitalističkoj koloniji. vučićeva srbija je isto što i đinđićeva, tadićeva, koštunicina i kao početni stadijum miloševićeva srbija.
- Post n°195
+1Turul madár wrote:ova država je slika one većine koja je sa mržnjom i gnušanjem odbacila društveno uređenje koje je ljudima ovde donelo ubedljivo najveći prosperitet u istoriji
- Post n°198
nije još zabranjeno mjeramaCousin Billy wrote:Brate šta ti nevakcinisan plusuješ, daj ne zajebavaj
- Post n°199
Neki sa tom periferijom kapitalizma, ko Cira sa Saidom - Svaba tralala
- Post n°200
Poslusajte Budena o Bosni i Hercegovini. To sto je neko geoekonomska periferija, uopste ne znaci da to sto se odvija u nekoj zemlji je determinizovano jednim faktorom i pogotivu ne znaci da mora biti periferija aktuelnih politickih pitanja, a time ni ekonomskih. Ima raznih periferija tj. sve su razlicite na svoj, uglavnom nesrecan, nacin, ali u toj razlicitosti je i razlicitost prilika, pa time i resenja.