Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Erős Pista

Vučićeva Srbija - Page 9 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Erős Pista Tue 21 Sep 2021, 22:06

Ma naravno.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue 21 Sep 2021, 22:37

Uncle Baby Billy wrote:za Obućinu bi i Janko glasao Vučićeva Srbija - Page 9 1912529702
    Jedino što je pozitivno u ovom stanju opozicije je sto je Zelenovic muškarac, Srbin, strejt, verovatno bi iz nekih bizarnih razloga reko i da je pravoslavan, tako da mogu da kažem sve što ocu za njega bez da slušam ova sranja opet

_____
    ????
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed 22 Sep 2021, 00:19

Turul madár wrote:ova država je slika one većine koja je sa mržnjom i gnušanjem odbacila društveno uređenje koje je ljudima ovde donelo ubedljivo najveći prosperitet u istoriji

Ah, brate... Ko u onom trenutku nije bio za odbacivanje tog sistema?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed 22 Sep 2021, 01:26

Srbi
    ficfiric

Post by ficfiric Thu 23 Sep 2021, 11:47

Predsednik je mekog srca

Vulin: Na molbu Vučića, povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je, na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povučen nacrt zakona o unutrašnjim poslovima.

„Sagledavajući sve činjenice, predsednik Vučić me je zamolio da Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima povučem iz procedure. Predsednička se ne poriče, i ja ću to uraditi. Ovo je moj lični poraz i ja ću snositi njegove posledice, ali i ovim putem želim da upoznam javnost da ću nastaviti da se borim za bezbednu Srbiju uprkos agentima i njihovim finansijerima. Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima je povučen, moraćete potražiti neki drugi razlog za krv na ulicama Beograda“, saopštio je Vulin.

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu 23 Sep 2021, 11:58

Vučićeva Srbija - Page 9 3579118792

Kakva predstava. Čestitke bravo!

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Thu 23 Sep 2021, 12:06

saopštenje je izuzetno.
    već su im izjave postale skrojene od klišea i standardnih fraza kao sportskim novinarima, predsednička se ne poriče je novitet koji mora da se raširi.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    паће

Post by паће Thu 23 Sep 2021, 12:12

Јер је прецедник 1 цар? Царска се не пориче.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by MNE Thu 23 Sep 2021, 12:34

"Ovo je moj lični poraz i ja ću snositi njegove posledice,"

ficfiric

Post by ficfiric Thu 23 Sep 2021, 12:47

Bivši tužilac za rate zločine izložen pretnjama, ali nije dobio obezbeđenje
    Nije ga niko kontaktirao iz bezbednosnih službi

23. sep 2021

https://www.autonomija.info/bivsi-tuzilac-za-rate-zlocine-izlozen-pretnjama-ali-nije-dobio-obezbedjenje.html

Dugogodišni tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da u ovom tretnutku nema obezbeđenje ali da će se zbog pretnji kojima je bio izložen dok je bio u Internoj B klinici Kliničkog centra u Beogradu, konsultovati sa nekim ljudima i videti šta da radi.

Vukčević je za nedeljnik Vreme rekao da su u jednom tabloidu objavljene neistine o tome šta mu se dogodilo u Internoj B klinici gde su u njegovu bolničku sobu ušla trojica muškaraca, takođe pacijenata od kojih mu je jedan pretio.

„Obratio mi se rečima: ‘Ti misliš da mi ne znamo ko si ti‘. Ustao sam i odgovorio mu: ‘Pa, šta ako znate?’ U tom trenutku, druga dvojica su ga povukla iz sobe govoreći mu: ‘Nemoj’, ‘Ajde’… On ih je poslušao i napustili su sobu“, rekao je Vukčević.

Prema rečima Vukčevića, pošto su izašli iz njegove sobe jedan od njih je ljutito prekoravao onog koji mu se obratio, i onda rekao „Duga je noć“, a onda su utihnuli i verovatno ušli u sobu.

Vukčević je od dežurne seste saznao da su ti pacijenti „iz jednog grada u kojem je delovala poznata paravojna formacija, koja je počinila dosta zla za vreme rata u Bosni„, i da su njeni pripadnici uhapšeni i ovde procesuirani, a jedan je umro u zatvoru.

Na pitanje da li ga je kontaktirao neko iz bezbednosnih službi zbog tog slučaja, on je rekao da nije.

„Ne, nije. Ne mislite valjda da će (direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav) Gašić da razgovara sa mnom?“, rekao je Vukčević, navodeći da bi to bilo „normalno i logično da se na tom mestu nalazi neko ko to i zaslužuje“.

(Beta, foto: Medija centar Beograd)

_____

Uprava napolje!

Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Thu 23 Sep 2021, 22:34

ficfiric

Post by ficfiric Mon 27 Sep 2021, 20:22

Vučićeva Srbija - Page 9 FATbxUYVUAYnL_s?format=jpg&name=large

_____

Uprava napolje!

Notxor

Post by Notxor Tue 28 Sep 2021, 11:57

ceo niz:

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue 28 Sep 2021, 12:16

Horor.

_____

rumbeando

Post by rumbeando Tue 28 Sep 2021, 12:17

Apsolutni.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue 28 Sep 2021, 12:22

Ali ona scena sa zenom i huliganima ispred, nesnimljeni Karpenterov hit.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue 28 Sep 2021, 12:29

A ti, aj da kažem "advokati" koji zapravo posreduju u finansijskim i klijentelističkim transakcijama između sudija i kriminalaca...bukvalno su prvi na redu za uz zid*, pogotovo što je njihova odgovornost vrlo teško dokaziva a imaju najmaligniji mogući uticaj na društvo.

*Podrazumeva se da mislim na enterijer narodnih sudova gde će ovi zlikovci, kroz iskrenu samokritiku, početi svoj proces rehabilitacije.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue 28 Sep 2021, 18:53

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue 28 Sep 2021, 19:50

The European Union disagrees over the enlargement to the Western Balkans, according to four diplomats and an internal document, the UK Reuters (RTRS) news agency has reported on Tuesday.

The sources told RTRS the bloc feared „a political backlash in member states,“ although the six regional countries were promised membership in 2003 during a meeting in Thessaloniki.

„An impasse over a declaration for a summit of EU and Balkan leaders on October 6 is a low point in the EU’s strategy to bring Serbia, Kosovo, Bosnia-Herzegovina, Montenegro, Albania and North Macedonia into the bloc,“ the agency quoted a source.

It added that it „coincides with a flare-up of tension at the Kosovo-Serbia border.“

RTRS had access to a draft summit declaration dated September 11, prepared for the forthcoming summit in Slovenia, which currently holds the EU Presidency.

The promise made 18 years ago to give „its unequivocal support for the European perspective of the Western Balkans has undergone at least two rounds of talks with no agreement,“ diplomats told RTRS.

„As long as you have so many member states, for one reason or another, who believe that it is not right to extend the EU community further, then we are really going nowhere,“ John O’Brennan, an expert on EU integration at Maynooth University in Ireland told RTRS.

The agency said that „EU states would not disclose their positions, but wealthy northern countries such as Denmark, France and the Netherlands fear a repeat of the rushed accession of Romania and Bulgaria in 2007 and the poorly managed migration of eastern European workers to Britain that turned many Britons against the EU.“

_____
    ????
    Notxor

Post by Notxor Tue 28 Sep 2021, 20:17

Direktno.rs27. 09. 2021.20:5451
    Uhapšen šef obezbeđenja Zlatibora Lončara?!
    U akciji policije, u kojoj je u subotu uhapšen Božidar Stolić, inspektor SBPOK, "pao" je i pripadnik BIA Mlađan Klikovac, gle čuda, šef obezbeđenja ministra zdravlja Zlatibora Lončara, saznaje Direktno.rs!

https://direktno.rs/vesti/hronika/374241/mladjan-klikovac-loncar-stolic-hapsenje-sbpok-radnik-bia.html

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue 28 Sep 2021, 21:02

Seselj je prozivao Loncara na Pinku pre neki dan. #samokazem

_____

ficfiric

Post by ficfiric Tue 28 Sep 2021, 21:58

Nakon naprednjackih sukoba Zorana-Djuka, Alek-Slina, Vesic-Sapic, Janko-Gari, iz nekog razloga dobijamo i Telegraf-Alo

Vučićeva Srbija - Page 9 Alo11

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue 28 Sep 2021, 22:05

😀😀😀

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue 28 Sep 2021, 22:08

ficfiric wrote:Nakon naprednjackih sukoba Zorana-Djuka, Alek-Slina, Vesic-Sapic, Janko-Gari, iz nekog razloga dobijamo i Telegraf-Alo

Vučićeva Srbija - Page 9 Alo11

Treba nam Andrićevencologija
    ficfiric

Post by ficfiric Tue 28 Sep 2021, 22:15

_____

Uprava napolje!

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri 15 Nov 2024, 23:45