Vučićeva Srbija
- Post n°201
Re: Vučićeva Srbija
Ma naravno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°202
Jedino što je pozitivno u ovom stanju opozicije je sto je Zelenovic muškarac, Srbin, strejt, verovatno bi iz nekih bizarnih razloga reko i da je pravoslavan, tako da mogu da kažem sve što ocu za njega bez da slušam ova sranja opetUncle Baby Billy wrote:za Obućinu bi i Janko glasao
_____
????
- Post n°203
Turul madár wrote:ova država je slika one većine koja je sa mržnjom i gnušanjem odbacila društveno uređenje koje je ljudima ovde donelo ubedljivo najveći prosperitet u istoriji
Ah, brate... Ko u onom trenutku nije bio za odbacivanje tog sistema?
- Post n°205
Predsednik je mekog srca
Vulin: Na molbu Vučića, povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je, na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povučen nacrt zakona o unutrašnjim poslovima.
„Sagledavajući sve činjenice, predsednik Vučić me je zamolio da Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima povučem iz procedure. Predsednička se ne poriče, i ja ću to uraditi. Ovo je moj lični poraz i ja ću snositi njegove posledice, ali i ovim putem želim da upoznam javnost da ću nastaviti da se borim za bezbednu Srbiju uprkos agentima i njihovim finansijerima. Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima je povučen, moraćete potražiti neki drugi razlog za krv na ulicama Beograda“, saopštio je Vulin.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°206
Kakva predstava. Čestitke bravo!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°207
saopštenje je izuzetno.
već su im izjave postale skrojene od klišea i standardnih fraza kao sportskim novinarima, predsednička se ne poriče je novitet koji mora da se raširi.
već su im izjave postale skrojene od klišea i standardnih fraza kao sportskim novinarima, predsednička se ne poriče je novitet koji mora da se raširi.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°208
Јер је прецедник 1 цар? Царска се не пориче.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°209
"Ovo je moj lični poraz i ja ću snositi njegove posledice,"
- Post n°210
Bivši tužilac za rate zločine izložen pretnjama, ali nije dobio obezbeđenje
Nije ga niko kontaktirao iz bezbednosnih službi
23. sep 2021
https://www.autonomija.info/bivsi-tuzilac-za-rate-zlocine-izlozen-pretnjama-ali-nije-dobio-obezbedjenje.html
Dugogodišni tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je da u ovom tretnutku nema obezbeđenje ali da će se zbog pretnji kojima je bio izložen dok je bio u Internoj B klinici Kliničkog centra u Beogradu, konsultovati sa nekim ljudima i videti šta da radi.
Vukčević je za nedeljnik Vreme rekao da su u jednom tabloidu objavljene neistine o tome šta mu se dogodilo u Internoj B klinici gde su u njegovu bolničku sobu ušla trojica muškaraca, takođe pacijenata od kojih mu je jedan pretio.
„Obratio mi se rečima: ‘Ti misliš da mi ne znamo ko si ti‘. Ustao sam i odgovorio mu: ‘Pa, šta ako znate?’ U tom trenutku, druga dvojica su ga povukla iz sobe govoreći mu: ‘Nemoj’, ‘Ajde’… On ih je poslušao i napustili su sobu“, rekao je Vukčević.
Prema rečima Vukčevića, pošto su izašli iz njegove sobe jedan od njih je ljutito prekoravao onog koji mu se obratio, i onda rekao „Duga je noć“, a onda su utihnuli i verovatno ušli u sobu.
Vukčević je od dežurne seste saznao da su ti pacijenti „iz jednog grada u kojem je delovala poznata paravojna formacija, koja je počinila dosta zla za vreme rata u Bosni„, i da su njeni pripadnici uhapšeni i ovde procesuirani, a jedan je umro u zatvoru.
Na pitanje da li ga je kontaktirao neko iz bezbednosnih službi zbog tog slučaja, on je rekao da nije.
„Ne, nije. Ne mislite valjda da će (direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav) Gašić da razgovara sa mnom?“, rekao je Vukčević, navodeći da bi to bilo „normalno i logično da se na tom mestu nalazi neko ko to i zaslužuje“.
(Beta, foto: Medija centar Beograd)
_____
★
Uprava napolje!
- Korisnik
- Post n°211
Mladen Alvirović i tehnički pregled. pic.twitter.com/exGPrIBA1b
— Vladimir (@GlavaMala) September 22, 2021
- Post n°213
ceo niz:
Sladjan konstantinovc nikada osudjeni kriminalac zemunskog klana ponovo je na naslovnim stranicama ovog puta zbog otimanja restorana sa agentom BIA. Pa pogledajmo istoriju njegovog nehapsenja pazljivo pic.twitter.com/RevNUdoX1Q
— aizp2021 (@aizp2021) September 26, 2021
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°214
Horor.
_____
- Post n°216
Ali ona scena sa zenom i huliganima ispred, nesnimljeni Karpenterov hit.
_____
- Guest
- Post n°217
A ti, aj da kažem "advokati" koji zapravo posreduju u finansijskim i klijentelističkim transakcijama između sudija i kriminalaca...bukvalno su prvi na redu za uz zid*, pogotovo što je njihova odgovornost vrlo teško dokaziva a imaju najmaligniji mogući uticaj na društvo.
*Podrazumeva se da mislim na enterijer narodnih sudova gde će ovi zlikovci, kroz iskrenu samokritiku, početi svoj proces rehabilitacije.
*Podrazumeva se da mislim na enterijer narodnih sudova gde će ovi zlikovci, kroz iskrenu samokritiku, početi svoj proces rehabilitacije.
- Post n°218
Ponoš: BIA maltretirala člana Narodne stranke zbog tvita https://t.co/GT0hr9jXcZ
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) September 28, 2021
_____
- Post n°219
The European Union disagrees over the enlargement to the Western Balkans, according to four diplomats and an internal document, the UK Reuters (RTRS) news agency has reported on Tuesday.
The sources told RTRS the bloc feared „a political backlash in member states,“ although the six regional countries were promised membership in 2003 during a meeting in Thessaloniki.
„An impasse over a declaration for a summit of EU and Balkan leaders on October 6 is a low point in the EU’s strategy to bring Serbia, Kosovo, Bosnia-Herzegovina, Montenegro, Albania and North Macedonia into the bloc,“ the agency quoted a source.
It added that it „coincides with a flare-up of tension at the Kosovo-Serbia border.“
RTRS had access to a draft summit declaration dated September 11, prepared for the forthcoming summit in Slovenia, which currently holds the EU Presidency.
The promise made 18 years ago to give „its unequivocal support for the European perspective of the Western Balkans has undergone at least two rounds of talks with no agreement,“ diplomats told RTRS.
„As long as you have so many member states, for one reason or another, who believe that it is not right to extend the EU community further, then we are really going nowhere,“ John O’Brennan, an expert on EU integration at Maynooth University in Ireland told RTRS.
The agency said that „EU states would not disclose their positions, but wealthy northern countries such as Denmark, France and the Netherlands fear a repeat of the rushed accession of Romania and Bulgaria in 2007 and the poorly managed migration of eastern European workers to Britain that turned many Britons against the EU.“
The sources told RTRS the bloc feared „a political backlash in member states,“ although the six regional countries were promised membership in 2003 during a meeting in Thessaloniki.
„An impasse over a declaration for a summit of EU and Balkan leaders on October 6 is a low point in the EU’s strategy to bring Serbia, Kosovo, Bosnia-Herzegovina, Montenegro, Albania and North Macedonia into the bloc,“ the agency quoted a source.
It added that it „coincides with a flare-up of tension at the Kosovo-Serbia border.“
RTRS had access to a draft summit declaration dated September 11, prepared for the forthcoming summit in Slovenia, which currently holds the EU Presidency.
The promise made 18 years ago to give „its unequivocal support for the European perspective of the Western Balkans has undergone at least two rounds of talks with no agreement,“ diplomats told RTRS.
„As long as you have so many member states, for one reason or another, who believe that it is not right to extend the EU community further, then we are really going nowhere,“ John O’Brennan, an expert on EU integration at Maynooth University in Ireland told RTRS.
The agency said that „EU states would not disclose their positions, but wealthy northern countries such as Denmark, France and the Netherlands fear a repeat of the rushed accession of Romania and Bulgaria in 2007 and the poorly managed migration of eastern European workers to Britain that turned many Britons against the EU.“
_____
????
- Post n°220
Direktno.rs27. 09. 2021.20:5451
Uhapšen šef obezbeđenja Zlatibora Lončara?!
U akciji policije, u kojoj je u subotu uhapšen Božidar Stolić, inspektor SBPOK, "pao" je i pripadnik BIA Mlađan Klikovac, gle čuda, šef obezbeđenja ministra zdravlja Zlatibora Lončara, saznaje Direktno.rs!
https://direktno.rs/vesti/hronika/374241/mladjan-klikovac-loncar-stolic-hapsenje-sbpok-radnik-bia.html
Uhapšen šef obezbeđenja Zlatibora Lončara?!
U akciji policije, u kojoj je u subotu uhapšen Božidar Stolić, inspektor SBPOK, "pao" je i pripadnik BIA Mlađan Klikovac, gle čuda, šef obezbeđenja ministra zdravlja Zlatibora Lončara, saznaje Direktno.rs!
https://direktno.rs/vesti/hronika/374241/mladjan-klikovac-loncar-stolic-hapsenje-sbpok-radnik-bia.html
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°221
Seselj je prozivao Loncara na Pinku pre neki dan. #samokazem
_____
- Post n°224
- Post n°225
Šta čovek da radi kad mu lopovi i reketaši kažu da je lopov i lažov? Ne znam stvarno!
— Vasilije Papović (@vasileeus) September 28, 2021
_____
★
Uprava napolje!