Vučićeva Srbija
- Post n°126
Re: Vučićeva Srbija
Ne postoji ni teoretska šansa da su random cimeri iz bolničke sobe sami odlučili da izbace Vukčevića, malo je verovatno i da su ga uopšte prepoznali. Ako se to uopšte desilo, onda nije bilo nimalo spontano.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°127
Varlam_Šalamov_-_Priče_sa_Kolime.epub
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°129
Definitivno je Lončarev pomoćnik "seckao" #Cvijan pic.twitter.com/kF46rpP9qO
— Ivan Ninić (@INinic) September 17, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°131
Kako sta? Obdukcija je jedini trag o Cvijanovoj smrti a vidimo da ju je radio Loncarov pomocnik. Imali smo Cvijana u reci, obdukciju, pa je telo kremirano i stavljeno pod plocu bez imena a mediji su cutali o tome 3 godine.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°132
Glupost. Jel nije specijalista patolog? Nema ih bas na hiljade. Svojstvo pomocnika ministra ne cini nekog ubicom vec drzavnim cinovnikom
- Post n°133
Sad ko je pri kompu moze na sajtu lekarske komore da proveri specijalizacije pomenutog
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°134
jeste specijalista, profesor i sudski veštak. ako neko tripuje zavere meni je bolja stoput ona da je cvijan živ u cia negde na programu zaštite.
- Guest
- Post n°135
koliko ima lekara sudske medicine kod nas, dovoljno govori podatak da je jedan od poznatih novosadskih pre više od 10 godina osuđen uslovno za pedofiliju, i odmah posle presude nastavio da radi i veštači, sad je ove godine konačno dobio i zatvorsku kaznu, a u međuvremenu je otišao u penziju
- Post n°136
malo je problem što su krili ako je glupostkapetanm wrote:Glupost. Jel nije specijalista patolog? Nema ih bas na hiljade. Svojstvo pomocnika ministra ne cini nekog ubicom vec drzavnim cinovnikom
ministar ima određen "renome", za njegovog pomoćnika ne želi baš svako da dođe, pogotovo od učenijih ljudi
- Post n°137
Sta su krili? Patologa? On je zavrsio onda kad je dao nalaz a dalja sudbina te price nije u njegovim rukama.
Ovo me podseca na postpetooktobarsku pricu kad je u firmu (drzavnu) u kojoj sam radio dosao novi direktor, poredjao nas, i rekao da smo svi radili za Milosevica. Jok trebalo je da uzmem neplaceno dok je ovaj bio na vlasti, pa posto je bio zlocinac onda sam i ja.
Ovo me podseca na postpetooktobarsku pricu kad je u firmu (drzavnu) u kojoj sam radio dosao novi direktor, poredjao nas, i rekao da smo svi radili za Milosevica. Jok trebalo je da uzmem neplaceno dok je ovaj bio na vlasti, pa posto je bio zlocinac onda sam i ja.
- Post n°138
https://vasudeva.forumburundi.com/t1920p100-vuciceva-srbija#603582
neko je iz određenih razloga osjetio potrebu da precrta pečat
neko je iz određenih razloga osjetio potrebu da precrta pečat
- Post n°139
Ali kada? Btw to nije pecat. Dole su tri potpisa
- Post n°143
Ja sam to igrom slucaja procitao na samom kraju i puko sam od smeha
- Post n°144
Genijalno.
Što je najluđe, skoro sve ove izjave sam, sa manjim varijacijama, zaista čuo od različitih ljudi.
Što je najluđe, skoro sve ove izjave sam, sa manjim varijacijama, zaista čuo od različitih ljudi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°145
kapetanm wrote:Ali kada? Btw to nije pecat. Dole su tri potpisa
besmisleno je da se raspravljaš sa forumskim operativcima iz zemuna
- Post n°148
_____
- Post n°150
Ali ovo nije
Tek kratko svraćanje na Prajd, kao mala podrška ali od
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) September 18, 2021
Kad sve prođe, onda povratak šetnji.
_____