Vučićeva Srbija
- Post n°551
Re: Vučićeva Srbija
Dodik? Kosovo?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°552
To mi je prvo palo na pamet. Saznacemo uskoro.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°554
Mislim da ne.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°556
Можда је у међувремену унапредио стање демократије у Србије.Mór Thököly wrote:Mozda nisu pare u pitanju
- Post n°557
Glas Amerike: Srbija i Kosovo ipak na Bajdenovom Samitu za demokratiju?
Srbija i Kosovo će biti pozvani na Samit za demokratiju koji organizuje američki predsednik Džozef Bajden, saznaje Glas Amerike od izvora u Vašingtonu.
Podeli :
OGLAS
VESTI Autor:Beta12. nov. 202118:16
Podeli:
Izvor: REUTERS/Leah Millis
Srbija i Kosovo će biti pozvani na Samit za demokratiju koji organizuje američki predsednik Džozef Bajden, saznaje Glas Amerike od izvora u Vašingtonu.
Za tu informaciju još nema zvaničnih potvrda, a Glas Amerike još nije dobio odgovor od Stejt departmenta tim povodom.
Samit za demokratiju biće održan onlajn 9. i 10. decembra i okupiće više od 100 zemalja, sa ciljem zaustavljanja demokratskog nazadovanja i erozije ljudskih prava i sloboda širom sveta.
...
https://rs.n1info.com/vesti/glas-amerike-srbija-i-kosovo-ipak-na-bajdenovom-samitu-za-demokratiju/
Podeli :
OGLAS
VESTI Autor:Beta12. nov. 202118:16
Podeli:
Izvor: REUTERS/Leah Millis
Za tu informaciju još nema zvaničnih potvrda, a Glas Amerike još nije dobio odgovor od Stejt departmenta tim povodom.
Samit za demokratiju biće održan onlajn 9. i 10. decembra i okupiće više od 100 zemalja, sa ciljem zaustavljanja demokratskog nazadovanja i erozije ljudskih prava i sloboda širom sveta.
...
https://rs.n1info.com/vesti/glas-amerike-srbija-i-kosovo-ipak-na-bajdenovom-samitu-za-demokratiju/
- Post n°558
Nisu pare, placanje Bajdenove administracije za ovakvu je iznad njegovog pay grade. Ne bu me iznenadilo da to vide kao pruliku da recimo pozovu njega i ove sa kosova u neku zasebnu chat sobu
- Post n°560
A posto je Kosovo Srbija...
_____
- Post n°561
Mislim ne zaboravimo da na ovo nije pozvana zemlja kao sto je Turska. Erdogan nema pare da plati nesto?
- Post n°562
Erdoganu se jebe baš da ide na nekakav democracy summit.
- Post n°564
_____
- Guest
- Post n°565
logično je sve što pišete i nije logično da su pare, ali ja ne vidim nijedan drugi razlog osim para
Last edited by Talason on Fri Nov 12, 2021 8:12 pm; edited 1 time in total
- Post n°567
Del Cap wrote:Nije pozvana ni Mađarska
Nije ni BiH.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°568
Tacno ko neki horor krimic. Srbija jedina pozvana na prijem u gradonacelnikovu vilu. Sutra ujutru je nadju mrtvu, s odstranjenim kosovom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°569
_____
- Post n°570
To!
It's time to remove the Kosovo!
It's time to remove the Kosovo!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°571
ficfiric wrote:Neko za 140K mesecno, neko za subvenciju za bajs
Izlozba gorepomenutog autora
hehe govno žvalavo
ako sam protiv bolida kao što si ti, mora da sam za vučića, ta logika prosečnog bezmozgaškog pištaljkaša oronulog
- Post n°572
— Ч. (@CaslavMicovic) November 12, 2021
- Post n°573
Turul madár wrote:
pištaljkaša oronulog
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°574
Летећи Полип wrote:Tacno ko neki horor krimic. Srbija jedina pozvana na prijem u gradonacelnikovu vilu. Sutra ujutru je nadju mrtvu, s odstranjenim kosovom.
- Hocete li da dodjete kod mene na samit o demokratiji? Mislio sam da vas ne zovem ali mozda ipak mozete doci
- Penkalo vam je na stolu
Turul madár wrote:hehe govno žvalavo
ako sam protiv bolida kao što si ti, mora da sam za vučića, ta logika prosečnog bezmozgaškog pištaljkaša oronulog
Ajde Garo Spasicu, cim se opozicija okupi negde, uleces sa megafonom i transparentom "Djindjic je 2001. stampao markice za hram"
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°575
pušite kurac i ti i đinđić, serem ti se u okupljanje. otac povratka crkve na velika vrata nema boljeg sledbenika od vučića, al to opozicionari poput vidojkovića i tebe u samodaodevučićizmu mogu da dokuče kad mrtav prdne. nesrećniče