Vučićeva Srbija
- Post n°626
Re: Vučićeva Srbija
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°627
N1 wrote:
Nepoznata osoba je bacila crnu farbu na mural Ratku Mladiću u Njegoševoj ulici u Beogradu.
- Post n°629
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°630
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°631
Satanisti vole performanse. Aidin sidekick iz Njegoševe. Ćisto da se zna s kim imamo posla. pic.twitter.com/PL0rMkZA6b
— Дечкотзар (@Dechko20) November 10, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°632
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°634
Pravi virus je korporativni komunizam.
C19 je samo način širenja.
— Дечкотзар (@Dechko20) November 13, 2021
- Post n°636
Iq85+internet+ domace obrazovanje i medijiMór Thököly wrote:Droga krokodil
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°637
Aktivista koji je prekrečio mural Mladića zbog prijetnji morao da napusti Beograd
https://www.antenam.net/svijet/region/222030-aktivista-koji-je-prekrecio-mural-mladica-zbog-prijetnji-morao-da-napusti-beograd
Đorđo Žujović, aktivista i političar SDPS-a, koji je prefarbao mural ratnom zločincu Ratku Mladiću u Beogradu, zbog prijetnji je morao da napusti ovaj grad.
Žujović je za Danas kazao da te prijetnje nije prijavio policiji.
"Na nagovor i savjet dobrih prijatelja i ljudi kojima vjerujem, poslije onoga što se desilo u srijedu kod murala Ratka Mladića, bio sam prinuđen da jedno vrijeme budem van Beograda, što će se brzo završiti, jer nemam strah, ovdje je više u pitanju zabrinutost", kaže on.
Kaže kako su prijetnje, spremljeni fizički napadi na njega, pa odustajanje od njih, vrijeđanje onih koji su s njim u kontaktu i daju mu javnu podršku, postali dio njegovog svakodnevnog života koji je, kako kaže, postao nemoguć.
"Znam šta sam uradio, koliko su mi motivi bili ispravni i čisti, u koje vrijednosti vjerujem i vaspitanje mi nije dozvoljavalo drugačije. Nema potrebe da neko staje u moju zaštitu, ne kukam nigdje niti molim za pomoć, oni koji su bili svjesni u kakvoj sam opasnosti, pružili su mi ruku i ne mogu im to nikada zaboraviti. I oni znaju da neću", kaže Žujović.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°638
_____
- Post n°639
_____
- Guest
- Post n°641
Kopija sa Alija.Notxor wrote:Ne pratim baš twitter, pa pitam... gore nije the dechkotzar as in braća burazeri, nego neka kopija sa alija?
- Post n°642
Mijat Lakićević – Cena hleba u zlatno doba
— Peščanik (@Pescanik) November 11, 2021
Vlada je donela uredbu „o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna T-500“ kojom je cena hleba ograničena na 46 dinara. Ograničenje važi 6 meseci, što znači – tačno do izbora. https://t.co/C2Qz80IZTO
- Post n°643
Najnovije
— A 11 - Inicijativa za ekonomska i socijalna prava (@A11Inicijativa) November 16, 2021
Onemogućen je pristup vijetnamskim radnicima, pojavilo se privatno obezbeđenje, “crni džipovi” i puno nepoznatih lica koja ne žele da se predstave i sprečavaju pristup i razgovor sa radnicima.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°644
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°645
Na sednici komisije za javni uvid prostornog plana za Nacionalni stadion, Predsednik komisije za planove, pojavio se odeven u dres reprezentacije Srbije i izjavio: "Ljubav će pobediti".. Nije imao odgovore na konkretna pitanja predstavnika @RERI_org u vezi sa temom, ali Bože moj.
— Jovan Rajic (@Solly_Attwell) November 15, 2021
- Post n°646
Prikupljanje solidarne pomoći za radnike iz Vijetnama
http://www.zsf.rs/saopstenja/prikupljanje-solidarne-pomoci-za-radnike-iz-vijetnama/
U kancelariji Zrenjaninskog socijalnog foruma biće organizovano prikupljanje pomoći za radnike iz Vijetnama koji rade u okviru fabrike Ling Long. Pomoć u vidu toplije odeće, konzervirane hrane, obuće 40-42, ćebadi, čarapa možete ostaviti na adresi kancelarije Dr Jovana Cvijića 8a u periodu od 10-14 h, od utorka do nedelje.
Sutra ćemo nakon odnošenja pomoći ažurirati spisak neophodnosti rangirane po prioritetu na osnovu razgovora sa radnicima.
U toku je povezivanje sa drugim organizacijama i pojedincima kako bi što efikasnije pružili pomoć. O daljim aktivnostima ćemo obavestiti javnost .
Više o situaciji i dešavanjima:
https://www.autonomija.info/pravnik-patnje-vijetnamskih-radnika-u-linglongu-skolski-primer-trgovine-ljudima.html?fbclid=IwAR2mGRzEGagDVwdIXsFf_7VMVrlvEbwmWPvZJ4UdZMUI3PK0k3AXHue81oU
https://www.astra.rs/zahtev-za-hitnu-reakciju-nadleznih-insiticija-u-slucaju-potencijalne-trgovine-ljudima-u-cilju-radne-eksploatacije-radnika-iz-vijetnama/?fbclid=IwAR0az_U8KOolvZqUgLOkbmI645gj_QQswQbO0SwcxscuqOI1gdqFbqUcS-Y
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°647
- Post n°648
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°649
ficfiric wrote:Zato sto tamo mogu da daju otkaz
I što je teško lokalnu radnu snagu angažovati pod sličnim uslovima. Posebno je teško nakon sličnih iskustava ovdašnjih radnika po Rusiji i Azerbejdžanu. Nisu oni ovde zbog manjka posla u Kini.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°650
_____
★
Uprava napolje!