Crna Gora
- Post n°676
Re: Crna Gora
Ne znam šta da mislim o rezultatima u Berane. Šokirana sam rezultatom SNP (too much!), sretna zbog svega 20% DPS i podbačaj Berane Sad.
- Post n°677
oni tamo drze vlast i zaposljavaju po opstini i javnim preduzecima. inace vecina beranaca zivi van berana. ogromna nezaposlenost i sl.Margit Savović wrote:Ne znam šta da mislim o rezultatima u Berane. Šokirana sam rezultatom SNP (too much!), sretna zbog svega 20% DPS i podbačaj Berane Sad.
do ro su prosle demokrate i spajic- milatovic. zajedno su dobili najvise.
ulcinj je neinteresantan osim da su se uhljebi udaljili od dps-a i prisli iznogudu koji se opet udruzio sa par albanskih partija, vratio zemlju (odluka vlade) na valdanosu, zapeo iz petnih zila jer jedini od parlamentarnih partija nije imao " bazu".
- Post n°678
Najbitnije je da svi slave pobedu, a vladu će da sastave sutra. Banana država.
Biće kao na Cetinju - sastaviće većinu pred skupštinu.
Sad su na redu majski izbori. Samo nek je veselo.
Biće kao na Cetinju - sastaviće većinu pred skupštinu.
Sad su na redu majski izbori. Samo nek je veselo.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°679
DPS nastavio da gubi iako oni slave (šta slave? ako znam, jadi me znali)- vlast u Beranama može da se napravi i bez DPS i bez SNP koja je deo vlasti već 8 godina. Poruka SNP-u je da se oprosti od manjinske vlade ako hoće predsednika opštine Berane.
Demokratska u konstantnom rastu. "Ministarska" nije loše prošla za prvi put, ali je moglo bolje.
U Ulcinju dobri Dritan nije uspeo da u koaliciji dobaci do većine za vlast - možda proba i u Ulcinju da formira manjinsku vladu kad mu već toliko dobro ide.
Očekijem sličan trend i u maju kad su važni izbori u Podgorici i u još desetak opština.
Demokratska u konstantnom rastu. "Ministarska" nije loše prošla za prvi put, ali je moglo bolje.
U Ulcinju dobri Dritan nije uspeo da u koaliciji dobaci do većine za vlast - možda proba i u Ulcinju da formira manjinsku vladu kad mu već toliko dobro ide.
Očekijem sličan trend i u maju kad su važni izbori u Podgorici i u još desetak opština.
_____
- Post n°680
Šta je problem, uvek moze Eskobar da im sastavi vladu ako sami ne znaju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°681
snp kaze ako me ne primite u vladu berana istupicemo iz vlade niksica i jos ponegde.
df i ostali ne bi na izbore jer se pojavio dvojac spajic- milatovic + jos nedefinasano uloga krivokapic.
oni su dosta uzeli glasova.
no sto kaze kondo ko jebe izbore, ustave i ostale tricarije. dodje neki eskobar i sastavi vladi a ti se gradjanine jebi.
df i ostali ne bi na izbore jer se pojavio dvojac spajic- milatovic + jos nedefinasano uloga krivokapic.
oni su dosta uzeli glasova.
no sto kaze kondo ko jebe izbore, ustave i ostale tricarije. dodje neki eskobar i sastavi vladi a ti se gradjanine jebi.
- Post n°682
čim je došla nekakva sloboda odmah dps počeo da pada, moš' se glasa i za ove i za one, šareno pa nek se igraju koaliranja.
- Post n°684
Del Cap wrote:čim je došla nekakva sloboda odmah dps počeo da pada, moš' se glasa i za ove i za one, šareno pa nek se igraju koaliranja.
Коала лајкс дис.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°685
Del Cap wrote:čim je došla nekakva sloboda odmah dps počeo da pada, moš' se glasa i za ove i za one, šareno pa nek se igraju koaliranja.
Oni se drze super (verujem na identitetskim pitanjima pre svega) kako ce neki drugi da se drze kad vise ne budu bili vlast
- Post n°686
Poslanik DPS-a Predrag Bošković, saopštio je da je lista “Da za Berane i Crnu Goru” ubedljivi pobjednik izbora u tom gradu.
DPS 2018, 17 od 35 odbornika
DPS 2022, 9 od 35 odbornika
edit: U oba slučaja radi se o koaliciji
Trivia 2
URA je u Ulcinju osvojila 14 od 33 mesta
Dve koalicije/partije Albanaca imaju 11 mesta
Albanci će, kako kažu, napraviti vlast sa DPS-om koji ima 6, a ne sa URA koja ima 14 odbornika.
Dritanova stranka ne može da vodi Ulcinj, ali može Crnu Goru. Sve sami hedovi.
DPS 2018, 17 od 35 odbornika
DPS 2022, 9 od 35 odbornika
edit: U oba slučaja radi se o koaliciji
Trivia 2
URA je u Ulcinju osvojila 14 od 33 mesta
Dve koalicije/partije Albanaca imaju 11 mesta
Albanci će, kako kažu, napraviti vlast sa DPS-om koji ima 6, a ne sa URA koja ima 14 odbornika.
Dritanova stranka ne može da vodi Ulcinj, ali može Crnu Goru. Sve sami hedovi.
_____
- Post n°687
Inače niko da primeti kako je Vlada CG bila lepo pripremljena za rat u Ukrajini, Eskobar lepo došao, počistio ruskog Krivog, sve sredio da ne bude neprijatnih iznenađenja. Posle kažite da su bili iznenađeni...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°688
Ja sam primetio, ali ne.ovde jbg. Par dana pred rat.
Imam svedoke ovde
Imam svedoke ovde
- Post n°689
Svaka čast!
Čisto da se ne zanosimo oko Putinove uloge.
Čisto da se ne zanosimo oko Putinove uloge.
_____
#FreeFacu
- Post n°690
Mislim, rekao sam - sad mi cela igranka u CG izgleda potpuno drugacije.
Da citiram sebe
Da citiram sebe
- Post n°691
kondo wrote:Inače niko da primeti kako je Vlada CG bila lepo pripremljena za rat u Ukrajini, Eskobar lepo došao, počistio ruskog Krivog, sve sredio da ne bude neprijatnih iznenađenja. Posle kažite da su bili iznenađeni...
Đe vi je vlada? Ho, ho, ho!
_____
- Post n°692
Miloš M. Medenica (35) se, sudeći prema podacima koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i tužilaštvu, bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge..
Kako piše portal Libertas, u presretnutim razgovorima, Medenica je, navodno, rekao svom sagovorniku da je o njegovom nezakonitom poslu upoznata njegova majka, koja je tada bila predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore i da od nje može očekivati zaštitu.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/598594/medenica-moramo-grabiti-za-nas-jer-sad-smo-na-poziciji
Kako piše portal Libertas, u presretnutim razgovorima, Medenica je, navodno, rekao svom sagovorniku da je o njegovom nezakonitom poslu upoznata njegova majka, koja je tada bila predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore i da od nje može očekivati zaštitu.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/598594/medenica-moramo-grabiti-za-nas-jer-sad-smo-na-poziciji
_____
- Post n°694
Filip o Crnoj Gori. To je moj Burundi
Još da se i Gari vrati...
Još da se i Gari vrati...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°695
samo da dodam da je ovo vesnino govno pasionirani ubica zivotinja tj lovac i da je vec za njega robijao isti onaj koji je uhvacen sa par kilograma srnetine. nadjen je i dzip ciji se vlasnik jos ne zna. kazu da ova momcina ide u lov sa dronom, ic vojnom opremom, vrhunskim snajperima i sl
jebeni olos
ovaj portal uredjuje lakicka, novinarka koju su jednom upucali i i jednom pretukli. valda je jednom nesto robijao neki sitni krimos za koga se saznali da je povezan sa don dlakavom rukom.
jebeni olos
ovaj portal uredjuje lakicka, novinarka koju su jednom upucali i i jednom pretukli. valda je jednom nesto robijao neki sitni krimos za koga se saznali da je povezan sa don dlakavom rukom.
- Post n°697
Не, нису васкрсла браћа Богданов. Остав.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°698
a i onom Gojku Perovicu isto jebem mater
_____
????
- Post n°699
ovaj eskobar idealan glumac za one američke sitcome, da radi kao u nekoj kancelariji za prodavanje magle i vata sekretarice dok mu se žena švaleriše sa dostavljačem iz amazona