Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna Gora

паће

Crna Gora - Page 29 Empty Re: Crna Gora

Post by паће Wed Apr 06, 2022 10:14 pm

MNE wrote:ovaj eskobar idealan glumac za one američke sitcome, da radi kao u nekoj kancelariji za prodavanje magle i vata sekretarice dok mu se žena švaleriše sa dostavljačem iz amazona

Водоинсталатер пропо.

Нико више не уме да цени право отчепљивање.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Notxor

Post by Notxor Thu Apr 07, 2022 9:55 am

Nastavlja se priča o nakoksiranom sinu predsednice vrhovnog suda banana države...

LIBERTAS SAZNAJE DA MILOŠ MEDENICA DO DANAS NIJE POZIVAN NI U POLICIJU, NI U TUŽILAŠTVO I DA JE NAPUSTIO CRNU GORU

Medenica: Nema stresa ni besa kad puna je kesa

U transkriptima razgovora, koje je crnogorskoj policiji dostavio Europol, piše da Miloš Medenica veoma često, posredstvom policajca Darka Lalovića, ali i drugih dilera droge, kupuje kokain i da insistira da ta droga bude iz Kolumbije. On je prije tri dana na više postavljenih pitanja Libertasa odgovorio da "to sa njim nema ama baš nikakve veze“. Specijalno tužilaštvo nije odgovorilo da li je Medenica saslušavan i, ako jeste, u kom svojstvu. Rekli su da ne daju podatke i informacije da li je i protiv koga formiran predmet

https://libertaspress.me/medenica-nema-stresa-ni-besa-kad-puna-je-kesa/

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Notxor

Post by Notxor Sat Apr 09, 2022 9:16 am

...sve bolje od boljeg. Za nakoksiranog maminog sina policija i tužilaštvo znaju od oktobra - 6 meseci nisu kitu mrdnuli da ih privedu, ispitaju, uhapse...
    E moj Dritane, ne valja ti rabota.

_____
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Apr 12, 2022 9:21 pm

"Da Srbija hoće da naudi Crnoj Gori posle Milovih trideset godina komandovanja vojskom, ne bi nam trebali ni ruski, ni kineski sistemi, dovoljna bi bila i konjica i to policijska, ona za razbijanje nereda, da ne potežemo i vojni konjički vod".

Zgrozen sam. Mene ovo neodoljivo podseca na vlazne snove Putinovih kadrova po Rusiji kako ce zauzeti Kijev za dva dana i kako ce se prosetati do Vinice.

Zgrozen, jer se na Crnu Goru mora ici sa 100% snage, taktikom spaljivanja zemlje i ravnanja brda.
    Notxor

Post by Notxor Tue Apr 12, 2022 9:28 pm

CG ima manje vojnika i rezervista nego što je večeras UKR vojnika i dobrovoljaca u Azovstalju.

_____
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Apr 12, 2022 9:35 pm

Ja postujem Crnogorce, njihovo cojstvo i junastvo i zato u svakom od njih vidim potencijalnog teroristu, drljevicevca i kriminalca, te bih stoga njiha u posetu isao samo s kompletnim arsenalom i u punom borbenom sastavu.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 12, 2022 9:40 pm

Koliki je on štetočina
    Notxor

Post by Notxor Tue Apr 12, 2022 10:03 pm

Filipenko wrote:Ja postujem Crnogorce, njihovo cojstvo i junastvo i zato u svakom od njih vidim potencijalnog teroristu, drljevicevca i kriminalca, te bih stoga njiha u posetu isao samo s kompletnim arsenalom i u punom borbenom sastavu.

Kako bi u Hrvatsku u posetu kad je 10. aprila, pre 2 dana predstavnik vlade Hrvatske na nekakvom HOS okupljanju koje datumski nema veze sa HOS ali itekako ima veze sa NDH, dakle zvanični izaslanik vlade opušteno izjavio da bez NDH ne bi bilo ni današnje Hrvatske?
    Naravno da toga nema u srpskim medijima zato što u Hrvatskoj skoro da više i nema Srba.
    Sa druge strane Srba ima u CG i, hvala na pitanju, ok je kako je bilo pre par godina, npr. dete neće da piše 2 crnogorska slova, ali učiteljica ne insistira jer bi onda morala da priča sa tatom koji je došao sa broda, radi za platu i ponekad je nervozan kakvi su već ljudi koji pola godine provode na čeličnoj kanti u sred okeana.

_____
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Apr 12, 2022 11:04 pm

Denacifikacija Hrvatske se u mom idejnom prostoru naprosto podrazumeva.

Post by MNE Tue Apr 12, 2022 11:26 pm

Notxor wrote:
    Filipenko wrote:Ja postujem Crnogorce, njihovo cojstvo i junastvo i zato u svakom od njih vidim potencijalnog teroristu, drljevicevca i kriminalca, te bih stoga njiha u posetu isao samo s kompletnim arsenalom i u punom borbenom sastavu.

Kako bi u Hrvatsku u posetu kad je 10. aprila, pre 2 dana predstavnik vlade Hrvatske na nekakvom HOS okupljanju koje datumski nema veze sa HOS ali itekako ima veze sa NDH, dakle zvanični izaslanik vlade opušteno izjavio da bez NDH ne bi bilo ni današnje Hrvatske?
    Naravno da toga nema u srpskim medijima zato što u Hrvatskoj skoro da više i nema Srba.
    Sa druge strane Srba ima u CG i, hvala na pitanju, ok je kako je bilo pre par godina, npr. dete neće da piše 2 crnogorska slova, ali učiteljica ne insistira jer bi onda morala da priča sa tatom koji je došao sa broda, radi za platu i ponekad je nervozan kakvi su već ljudi koji pola godine provode na čeličnoj kanti u sred okeana.
    ja osim par zaludnih književnika ne znam nikog ko piše ta 2 slova, čak i među onim najcrnogorskije nastrojenima
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Apr 12, 2022 11:39 pm

Nije li Matija Beckovic izmislio ta slova? Jos jedan razlog zasto mislim da mu je, kao i Lomparu, m(ij)esto na Cetinju, a ne u Beogradu.
    Notxor

Post by Notxor Tue Apr 12, 2022 11:50 pm

Matija rođen u Senti, a Milo u Beogradu. Slaba ti je geografija.

_____
    Filipenko

Post by Filipenko Tue Apr 12, 2022 11:56 pm

Ti mislis da bih ja proterivao samo Crnogorce rodjene u Crnoj Gori? Ja sam za to da se uzme datum koji je Crnogorcima drag, a to je trenutno "okupacija 1918." i da se isprave sve nepravde, ukljucujuci prebacivanje dragocenih ljudskih resursa van granica danasnje Crne Gore.

Post by beatakeshi Wed Apr 13, 2022 9:32 am

Simpatične šovinističke doskočice.

Post by MNE Wed Apr 13, 2022 9:35 am

simpatija mu izlazila sa Crnogorcem dok je bio u školi i napunio se frustracija, klasična incel priča
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 13, 2022 9:38 am

i ja sam imao simpatiju u osnovnoj školi
    Notxor

Post by Notxor Wed Apr 13, 2022 9:46 am

Jedva čekam novu vladu. Biće spektakularno!

_____
    Margit Savović

Post by Margit Savović Wed Apr 13, 2022 11:20 am

Teska svinjarija. Jedva cekam izbore.
    Notxor

Post by Notxor Wed Apr 13, 2022 2:24 pm

Crna Gora - Page 29 1727922752

_____
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Apr 13, 2022 6:51 pm

Margit Savović wrote:Teska svinjarija. Jedva cekam izbore.

U svnjicu je svinjarija datost.

Inace, ko-kreator Ethereuma Vitalik Buterin je postao djetic, ne znam jesmo li spominjali to. Onako junacki, dao kintu.

Crna Gora - Page 29 Vitaly-buterin-offers-higher-remuneration-rates-for-the-future-eth-pos-960x640

Naravno, i njemu treba zabraniti ulazak u Srbiju bez vize, buduci da je sada deo brdskog kriminalnog miljea.
    Notxor

Post by Notxor Wed Apr 13, 2022 7:10 pm

Milo Mafija je odlučio da non-stop budu neki izbori u CG jer što da bude normalno kad može vanredno stanje.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović donio je odluku o raspisivanju izbora u Bijelom Polju i Šavniku za 12. jun.
    Đukanović je ranije za 5. jun raspisao izbore u Budvi, Tivtu, Plužinama i Žabljaku.

_____
    Notxor

Post by Notxor Thu Apr 14, 2022 1:14 pm

Hahahaha. Lik misli da je pametan ako mu je rečenica dugačka. Kakva budaletina.

Predsjednik Crne Gore je isključivo u skladu sa svojim utvrđenim ustavnim prerogativima, dosljedno slijedeći važeće pravne akte i valjano cijeneći precizno definisane zakonske rokove, donio odluke o raspisivanju prijevremenih izbora za odbornike Skupštine opštine Tivat i Skupštine opštine Budva, kao i Odluku o raspisivanju (redovnih) izbora za odbornike Skupštine opštine Plužine i Skupštine opštine Žabljak, prema kojima će se svi pomenuti lokalni izbori održati 5. juna, dok je juče donio Odluku o raspisivanju izbora za odbornike u Skupštini opštine Bijelo Polje i Skupštini opštine Šavnik, a oni će se održati 12. jula 2022. godine, saopštio je danas Boris Bastijnčić, savjetnik za ustavni sistem i pravna pitanja predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

_____
    bradilko

Post by bradilko Sat Apr 16, 2022 12:06 am

draginjin pastorak dve nedelja u vili sarica na dedinju. treba da se oplode familije.
    draginja cuti.

ma jebacu im mater glibavu
    kondo

Post by kondo Sat Apr 16, 2022 12:30 am

prevedi brte

teška su vremena da dešifrujemo vesti koje su bitne samo ili skoro samo tebi

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Notxor

Post by Notxor Sat Apr 16, 2022 7:49 am

Vest je od pre 3 godine i neverovatna je čak i za ovdašnje prilike, a to je da sin doskorašnjeg vrhovnog državnog tužioca Crne Gore Ivice Stankovića ženi ćerku Darka Šarića.
    U ovoj situaciji je Draginja kolateralna šteta.

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Mon Nov 18, 2024 2:39 am