Dakle, ne da obori vladu pa da se ide na izbore što bi bilo najpoštenije. Spektakl.
Crna Gora
- Post n°351
Re: Crna Gora
Veseli Dritan rešio da glasovima DPS i nacionalnih manjina napravi vladu bez Srba.
Dakle, ne da obori vladu pa da se ide na izbore što bi bilo najpoštenije. Spektakl.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°352
Janko Suvar wrote:Pevali su sexy Dritan, a ja Boze pravde.
_____
????
- Post n°353
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°354
Izbori u CG su bili referendum protiv DPS.
Manjinska vlada je potpuni idiotizam koji u direktnoj suprotnosti sa izbornom voljom građana.
Novi izbori su najpoštenije rešenje krize vlasti.
U maju su izbori za Podgoricu i za puno drugih gradova koji se vrlo lako mogu ponovo pretvoriti u referendum protiv DPS.
Nije mi jasno zašto Dritan ovo radi.
Manjinska vlada je potpuni idiotizam koji u direktnoj suprotnosti sa izbornom voljom građana.
Novi izbori su najpoštenije rešenje krize vlasti.
U maju su izbori za Podgoricu i za puno drugih gradova koji se vrlo lako mogu ponovo pretvoriti u referendum protiv DPS.
Nije mi jasno zašto Dritan ovo radi.
_____
- Post n°355
imam ja nekoliko ideja sta bi moglo biti
_____
????
- Post n°356
zato što računa ako dobije podršku USA može da vlada i sa 2% biračaNotxor wrote:Nije mi jasno zašto Dritan ovo radi.
- Post n°358
Dritan ne može da vlada ni u svom Ulcinju, a ako proba da bez izbora vrati DPS na vlast imaće ljude na ulicama pa nek izvoli.
Nije vic. U Herceg Novom je proslavljao rast podrške od 100%. Umesto 1 ima 2 poslanika. Čudan svat.
Nije vic. U Herceg Novom je proslavljao rast podrške od 100%. Umesto 1 ima 2 poslanika. Čudan svat.
_____
- Post n°359
Podgorica -- Podgorička Pobjeda piše da bi, do kraja današnjeg radnog dana, nova inicijativa za smenu Vlade Crne Gore trebalo da bude upućena u skupštinsku proceduru.
List tvrdi da su mu izvori bliski parlamentarnim strankama potvrdili da su već dogovorena 44 potpisa poslanika koji će je podržati, mada je moguće da na dokumentu, koji će biti predat Skupštini, bude 27 poslaničkih potpisa, što je po ustavnoj proceduri dovoljno da se zakaže sednica parlamenta.
Pobjeda navodi da su, pored opozicionih, predlog potpisali i poslanici koalicije „Crno na bijelo“, dok poslanici SNP-a, prema infomacijama lista, neće potpisati inicijativu, ali je ostavljena mogućnost da glasaju za nepoverenje.
To sad ni SNP neće, samo Ura?
- Post n°360
SNP je potreban za tropetinsku većinu za izbor tužilaca i sudija, a ne za izbor vlade.
Za vladu su dovoljni DPS+sateliti i URA.
Za vladu su dovoljni DPS+sateliti i URA.
_____
- Post n°362
Kampanja za DF se sama piše.
_____
- Post n°363
Janko Suvar wrote:imam ja nekoliko ideja sta bi moglo biti
šiptar?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°365
Zaustavite internet. Roming je problem.
Konkretni benefiti za građanke i građane, poput ukidanja rominga i drugih prava koja uživaju u EU, je ono za šta ćemo se zalagati i za šta imamo konkretne predloge i modele. - Potpredsjednica GP URA, Jovana Marović
Konkretni benefiti za građanke i građane, poput ukidanja rominga i drugih prava koja uživaju u EU, je ono za šta ćemo se zalagati i za šta imamo konkretne predloge i modele. - Potpredsjednica GP URA, Jovana Marović
_____
- Post n°366
uzo bi je da mi piše projekte za donatore, zna li neko jel radi?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°367
bice covek predsednik vlade sa 4 poslanika ukupno.kondo wrote:Janko Suvar wrote:imam ja nekoliko ideja sta bi moglo biti
šiptar?
a ovako je efektivno predsednik vlade sa 4 poslanika ukupno, tako da nije mogao da izdrzi tako nepovoljne za njega koalicione odnose.
Srbi su najgluplji narod na kugli zemljaskoj, mrzim jebene Srbe.
_____
????
- Post n°368
jel skačeš janko?
_____
#FreeFacu
- Post n°369
Janko Suvar wrote:bice covek predsednik vlade sa 4 poslanika ukupno.kondo wrote:
šiptar?
a ovako je efektivno predsednik vlade sa 4 poslanika ukupno, tako da nije mogao da izdrzi tako nepovoljne za njega koalicione odnose.
Srbi su najgluplji narod na kugli zemljaskoj, mrzim jebene Srbe.
Pa i nije da nisu, samo ne onako kako ti mislis
- Post n°370
Kad kazem "Srbi" mislim nacionalisticka javnost u Srbiji, koja nije sposobna da misli bukvalno.
Sto se tice Srba u CG u osnovi bas me briga, ja se nadam da ce im nova administracija postovati verska i druga prava. Postoje opravdani razlozi da se veruje da nece. I ako nece, mislim iskustvo govori samo protestima i gradjanskom neposlusnoscu mogu da zastite ta prava, i to je to.
Sto se tice Srba u CG u osnovi bas me briga, ja se nadam da ce im nova administracija postovati verska i druga prava. Postoje opravdani razlozi da se veruje da nece. I ako nece, mislim iskustvo govori samo protestima i gradjanskom neposlusnoscu mogu da zastite ta prava, i to je to.
_____
????
- Post n°371
Ja kad kazem Srbi prevashodno ovde mislim Srbija
- Post n°372
Najbolje da sad smislite najnovije značenje reči "Srbi" pa da stavite na referendum za ulazak u rečnik.
Rules are rules.
Rules are rules.
_____
- Post n°373
Samo da pitam, nisam bas upoznat (ozbiljno)
jel postoji neka indicija da ce Djukanovic zapravo da napusti funkcije i javni zivot, sto je navodno bio deo ovog dogovora - ili bas cela i kompletna kurcina?
jel postoji neka indicija da ce Djukanovic zapravo da napusti funkcije i javni zivot, sto je navodno bio deo ovog dogovora - ili bas cela i kompletna kurcina?
_____
????
- Post n°375
Pre 5 nedelja Dritan je otišao u Dubai o trošku domaćina i da gleda formulu 1.
U isto vreme tamo je bio i Milo, ali se nisu sreli. To je zato jer ne izlaze na ista mesta.
Koalicija "Crno na bijelo" podnijela je Skupštini Crne Gore inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi.
Inicijativu su potpisali poslanici koalicije "Crno na bijelo", Socijaldemokratske partije (SDP), Socijaldemokrata (SD), Bošnjačke stranke (BS), Albanske liste i Albanske koalicije, te dio poslanika Demokratske partije socijalista (DPS).
U isto vreme tamo je bio i Milo, ali se nisu sreli. To je zato jer ne izlaze na ista mesta.
Koalicija "Crno na bijelo" podnijela je Skupštini Crne Gore inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi.
Inicijativu su potpisali poslanici koalicije "Crno na bijelo", Socijaldemokratske partije (SDP), Socijaldemokrata (SD), Bošnjačke stranke (BS), Albanske liste i Albanske koalicije, te dio poslanika Demokratske partije socijalista (DPS).
_____