Hrvatska
- Post n°252
Re: Hrvatska
Pre ili kasnije ce biti potrebna denacifikacija.
- Post n°253
nek se nađe
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°255
Milanovicu uputili inicijativu da pomiluje Josipa Perkovica i Zdravka Mustaca, bivse obavestajce. Potpisnici Gotovina i jos neki generali, Plenki se pridruzio.
Milanovic odgovorio da su ta dvojica ucestvovali u osnivanju HDZ-a i da bi im on samo zbog toga dao po jos 30 godina robije
Milanovic odgovorio da su ta dvojica ucestvovali u osnivanju HDZ-a i da bi im on samo zbog toga dao po jos 30 godina robije
- Post n°256
Da li si se ti to našao na istoj strani sa Glasnovićem?
- Post n°257
Samo da izjavim za televizor da se Plenković i Milanović svađaju kao Ganci i kad to kažem mislim da se ponašaju kao Srbi, a ja to kao Srbin i navijač CZ (Ganci, jasno) imam pravo da kažem.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°258
- Uvjereni smo da on ima nekih problema i možda mu je potrebna pomoć. Možda je i ruski agent.
'48.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°259
Zoka razbija. Gromka budaletina.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°261
meni smesno ovo za perkovica
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°262
Kaže da je bacio đir po Pantovčaku i našao ovu vrećicu, jadan Zoki
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°263
Jako je dobro i ovo za napu iznad sporeta i UDBA, hahahhaah.
- Post n°264
Zoran Milanović, predsjednik RH:
— InfoRadar.ba (@inforadar_ba) April 28, 2022
"Čovjek je hodao po hrvatskom Saborom sa značajnijom dozom narkotika, kokaina. Mislim, da sam ja bio tamo - možda bih se i poslužio, hehe, ali ja nisam bio tamo..." pic.twitter.com/5YiXFGmPsI
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°266
Može objašnjenje u dve rečenice, pošto nisam puno pratio Milanovićeve nastupe?
Uvek bio dileja, postao nedavno, previše pije?
- Post n°267
Cousin Billy wrote:Može objašnjenje u dve rečenice, pošto nisam puno pratio Milanovićeve nastupe?
Podsjetimo, Zekanović je danas za govornicom Sabora mahao s vrećicom s bijelim prahom, koju je navodno pronašao na Pantovčaku. Nastavio je zatim opisivati simptome prema kojima se, po njegovim riječima, može prepoznati ovisnika o kokainu: "često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice... Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima razvijen smisao za prevaru i laž svake vrste". Zekanović je za govornicom pozvao policiju da napravi izvide na Pantovčaku, insinuirajući da se u vrećici nalaze nedozvoljene supstance.
Mada je priča o tome da je Milanović konzumira kokainum malo starija.
Last edited by fikret selimbašić on Thu Apr 28, 2022 6:59 pm; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°269
jbga šteta što KOS više ne postoji pa da mu pakuje, ovako će se završiti na nekim no name/OEM amerima koji mu čupaju nos ruku zbog dodika
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°270
Citam komentare na češki članak o Milanoviću, izbornom zakonu BiH i NATO, tupilo od nekuženja.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°271
Prema dokumentima nekoliko sigurnosnih agencija (jedan od izvještaja je nastao u januaru 2022.), predsjednik Republike Hrvatske i njegovi saradnici u stalnom su kontaktu sa ruskim zvaničnicima. Tako je, prema tim dokumentima, ruski ambasador u Hrvatskoj Aleksandar Nesterenko u diplomatskim krugovima navodio da “predsjednika RH smatra velikim prijateljem Rusije i zagaovornikom njenih interesa na Blakanu”, te da mu (Zoranu Milanoviću) Rusija daje neupitnu podršku u njegovom poltičkom djelovanaju i radu, posebno na jačanju rusko-hrvatskog prijateljstva i zagovaranju zajedničkih rusko-hrvatskih interesa na Balkanu i u BiH.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°273
Kako to kako to
Ko ne skače taj je Rus
Ko ne skače taj je Rus
_____
#FreeFacu
- Post n°274
kondo wrote:Kako to kako to
Ko ne skače taj je Rus
Skače Milanović sve u 16.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.