Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska

disident

Hrvatska - Page 10 Empty Re: Hrvatska

Post by disident Sat Jan 15, 2022 4:11 pm

Mór Thököly wrote:Srbija i Hrvatska su od 1991. izgubili po oko 20% stanovnistva. BiH, kako se cini, i do 40%. manje(2,7m) Ko zna koliko je.onih koji se vode da su tu a nisu. Demografski slom.

Mup zna naravno, ali je lakse pretvarati se i izvoditi neprecizne popise na deset godina, gde priuceni anketar pita jednog ukucanina kog zatekne "A kolko je vas u kuci?"

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Tue Jan 18, 2022 12:04 pm

Umrla je poznata zviždačica Ankica Lepej, objavila je Sanja Sarnavka na Facebooku.
    - Sad sam saznala da Ankica Anita Lepej, naša hrabra i predobra sugrađanka, ipak nije uspjela pobijediti koronu. Otišla je za svojim najdobrijim. Žao mi je. Ona je pokazala kako se voli domovina na pravi način. Skupo je platila svoj čin građanske hrabrosti, ali nikada nije požalila niti je odustala od ukazivanja na nepravde i glasnog prosvjedovanja čim bi uočila neku. Bile smo si drage. Počivat će uz svog najdobrijeg. Zbogom, Ankice draga, napisala je Sarnavka.

Upravo je Ankica Lepej otkrila da supruga prvog hrvatskog predsjednika Hrvatske Franje Tuđmana, Ankica Tuđman, u Zagrebačkoj banci ima 210 tisuća maraka i gotovo 16 tisuća dolara koje tadašnji predsjednik nije naveo u svojoj imovinskoj kartici.
    Hrvatska javnost za to je saznala 17. listopada 1998. u priči koju je objavio Jutarnji list.

Hrvatska - Page 10 23353765

Sličica iz daleke prošlosti, skoro četvrt vijeka je prošlo. Sjećam se da se u isto vrijeme desila afera sa nepodobnom miss Hrvatske, vidi se i na ovoj naslovnici. Izabrana je Lejla Šehović, danas udata za Tarika Filipovića, onda se digla hajka jer je izabrna miss Hrvatske a ne najljepša Hrvatica i bilo je ozbiljnog rada na tome da joj se oduzme titula. Koliko se sjećam, uspjela je da je sačuva.

Feral imao odličnu zajebanciju na račun dva događaja, jedno izbad drugog izmontirano Lejlino Ne dam krunu i Ankicino, Ne dam ni kunu Hrvatska - Page 10 4101625831

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Tue Jan 18, 2022 3:36 pm

Hehe ali Todorić i 'štetna' povezanost s državom Hrvatska - Page 10 3579118792 Hrvatska - Page 10 3579118792 

Sjećam se navijača na tribinama kako su se derali 'vrati pare, Ankiceeee'.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    Notxor

Post by Notxor Sun Jan 23, 2022 6:43 pm

Opa. Vratili zemlju u Dubrovniku Ivanovićima.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Thu Jan 27, 2022 12:45 pm

Direktor Međunarodnog instituta za bliskoistočne i balkanske studije Zijad Bećirović u Pressingu je rekao da su hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića na vlast doveli Rusija i albanska mafija.

“Hrvati su povezani vrlo dobro s Rusima, u nekim segmentima bolje nego Srbija. Samo to znaju prikrivati. Oni moraju opravdati te usluge. Rusi su sudjelovali u Milanovićevom dolasku na vlast, a i sama albanska mafija. Mi smo to rekli i u analizi. Predsjednik nije reagirali. Mi bismo voljeli da reagira pa da mu kažemo kako ga je albanska mafija dovela na vlast”, rekao je Bećirović.

Aha!
    Hrvatska - Page 10 1727922752

In other news sirotinjo i plinu si teška https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-puckoj-kuhinji-sokirani-racunima-za-plin-pomazemo-siromasnima-hranimo-gladne-ako-se-ovako-nastavi-15150437
    U 12/2020 račun za plin bio 5k kuna, a u 12/2021 25k kuna Hrvatska - Page 10 1090578128

_____

Post by beatakeshi Sun Jan 30, 2022 7:42 pm

https://www.index.hr/magazin/clanak/netko-je-preko-murala-posvecenog-tramu-11-napisao-broj-zrtava-jasenovca/2336111.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_prva_d
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Feb 07, 2022 7:38 pm

Hehe, i drugonagradjena kuna je sa neta

_____

Uprava napolje!

kapetanm

Post by kapetanm Mon Feb 07, 2022 7:54 pm

Hrvatska - Page 10 3137070404
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon Feb 07, 2022 8:02 pm

Kuna je kriva. Nema poze u kojoj do sad nije uslikana ili nacrtana, pa ti probaj da budeš originalan, naročito na kovanici. 
    Iste bi muke imali i da samo glavu kune probaju da iskoriste.

Hrvatska - Page 10 Eby7aqhwozcdtrqijnzr

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Mon Feb 07, 2022 8:28 pm

Bilo je baš dobrih rješenja Hrvatska - Page 10 1233199462

_____
    Notxor

Post by Notxor Mon Feb 07, 2022 9:01 pm

Ne znam koliko ovde ima "crtača vektora", pa praštajte ako znate - izmena crteža "tako da se ne vidi odakle su" je trivijalna stvar i traje par minuta, a može i za minut, ako je neko takmičenje.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Feb 07, 2022 10:05 pm

Nije. 

Natjecanje je  Hrvatska - Page 10 1861198401
    Bluberi

Post by Bluberi Mon Feb 14, 2022 9:41 pm

https://www.vecernji.hr/biznis/veliko-preuzimanje-bivsi-vlasnik-nove-tv-kupio-rtl-hrvatska-1563179
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Feb 15, 2022 5:28 pm

AKo ne grešim, prvi deo ove sage o Pernaru jedriličaru je već negde kačen, sećam se da je Cousin Billy komentarisao kako konspirologija čini ljude elementarno nesposobnim za delanje. Ali ovo je sad već mnogo, mnogo gore.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pernar-izbacen-s-jedrilice-on-je-divlji-rasist-koji-voli-hitlera-iskrcat-cu-ga-s-broda-15157492

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Tue Feb 15, 2022 5:36 pm

Kad god se nasmije nečemu što je vidio na svom mobitelu ili računalu, naučila sam ne pitati ga o čemu se radi jer već unaprijed znam da je u pitanju najuvredljivija rasistička stvar koju možete zamisliti', kaže Lexi.

'Mislim da je Hrvatska to već znala. Dakle, osim što mi je lagao o svojim ekstremnim prehrambenim potrebama, skrivao je svoje sulude ideje i uvjerenja te činjenicu da je narcis. Nekoliko puta je rekao gadne stvari o gejevima, iako zna da sam biseksualna. Bila sam jasna s njim: začepi ili odlazi. Vjeruj u što god želiš, ali zadrži mržnju za sebe', kaže Lexi o Pernarovim stavovima.

Ne znam da li je Hrvatska već znala ali ja jesam. U pet nagađanja o tome kakav je Pernar privatno, ovako nešto bi mi palo na pamet već u trećem pokušaju. Nije ovo za hvalisanje, uopšte nije ni bilo teško ovako neštao zamisliti.

Ovo takođe nije iznenađenje.

Stalno podbacuje. Uopće nije koristan. Više je teret nego pomoć. Još uvijek moram sama odraditi 95 posto svih poslova oko jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije prisutan u trenutku, uvijek je na telefonu ili izgubljen u svojim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje ili brod', kaže Lexi te dodaje kako ju je Pernar nedavno preko telefona tračao s jednom Slovenkom koju oboje poznaju. Osim toga, nekoliko se puta izderao na svoju skipericu i učiteljicu.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Tue Feb 15, 2022 5:39 pm

Lexi. Ime od koga ocekujes da radi po ugovoru kod madam Olge.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Feb 15, 2022 5:54 pm

fikret selimbašić wrote:
    Kad god se nasmije nečemu što je vidio na svom mobitelu ili računalu, naučila sam ne pitati ga o čemu se radi jer već unaprijed znam da je u pitanju najuvredljivija rasistička stvar koju možete zamisliti', kaže Lexi.

'Mislim da je Hrvatska to već znala. Dakle, osim što mi je lagao o svojim ekstremnim prehrambenim potrebama, skrivao je svoje sulude ideje i uvjerenja te činjenicu da je narcis. Nekoliko puta je rekao gadne stvari o gejevima, iako zna da sam biseksualna. Bila sam jasna s njim: začepi ili odlazi. Vjeruj u što god želiš, ali zadrži mržnju za sebe', kaže Lexi o Pernarovim stavovima.

Ne znam da li je Hrvatska već znala ali ja jesam. U pet nagađanja o tome kakav je Pernar privatno, ovako nešto bi mi palo na pamet već u trećem pokušaju. Nije ovo za hvalisanje, uopšte nije ni bilo teško ovako neštao zamisliti.

Ovo takođe nije iznenađenje.

Stalno podbacuje. Uopće nije koristan. Više je teret nego pomoć. Još uvijek moram sama odraditi 95 posto svih poslova oko jedrenja. Ne bavi se plovidbom, ne obraća pažnju, nije proaktivan i nije prisutan u trenutku, uvijek je na telefonu ili izgubljen u svojim mislima. Gotovo da uopće ne primjećuje moje postojanje ili brod', kaže Lexi te dodaje kako ju je Pernar nedavno preko telefona tračao s jednom Slovenkom koju oboje poznaju. Osim toga, nekoliko se puta izderao na svoju skipericu i učiteljicu.

Ma da, i meni je ovo samo potvrdilo očekivanja. Čovek kome je QAnon, i sve što ide uz to, polomio mozak (a vrv ni pre toga nije bio baš sasvim čitav).

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Sat Feb 19, 2022 10:36 pm

Ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat u subotu ujutro je uhićen i priveden na ispitivanje u USKOK-u zbog sumnje na zlouporabu položaja, a USKOK je zatražio da mu se odredi istražni zatvor.
    Prema ranijim neslužbenim informacijama, policija po nalogu USKOK-a, uz Horvata, istražuje i potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića.

Ministar pogodovao nekim firmama na natječajima, standardna priča, a za Miloševića još treba viti.

Jebate kolko ih je u Remetincu.

_____
    Bluberi

Post by Bluberi Sat Mar 12, 2022 4:28 pm

Ivančić razvalio.
    Filipenko

Post by Filipenko Sat Mar 12, 2022 5:00 pm

"Volođine ratne trupe spašavaju naše dupe".  Hrvatska - Page 10 286371741

"Andrej... Tko se još danas zove Andrej?"  Hrvatska - Page 10 3984128386
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Fri Apr 08, 2022 4:15 pm

Ustvari se pitam zašto se vojnički dio ličnosti Zorana Milanovića razvija u dobi kada više nije biološki najspremniji za borbu kaže građanka. "Otkud ta pasionirana posvećenost ratničkome duhu i borbenoj gotovosti kada društvene okolnosti ne nagovještavaju skoro prolijevanje krvi? Što je rat dalji u njegovu sjećanju, to je hrvatski predsjednik bliži puškarnici. Ili je možda stvar upravo u ožiljcima tih sjećanja? Moglo bi biti da je Milanović danas udubljen u muške ratne fantazije zbog avantura koje je propustio u mladosti."
    "Krivi odgoj", kaže suprug. "Umjesto da ga pošalju na ratište, gdje je završio veliki broj njegovih vršnjaka, roditelji su ga tjerali da ganja diplomatsku i političku karijeru. I onda ti se dijete pod stare dane navuče na kasarnu."
    "To ti i kažem", kaže građanka. "Da je Zoran Milanović u svojim kasnim dvadesetim išao od čuke do čuke, da je trčao od rova do rova, možda ne bi u kasnim pedesetim visio od postrojavanja do postrojavanja i trovao okoliš militarističkim besmislicama."
    "Izgleda da u njegovu slučaju ljubav prema uniformi raste sa smanjenjem rizika što ga podrazumijeva nošenje iste", kaže suprug.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Fri Apr 08, 2022 5:11 pm

"Izgleda da u njegovu slučaju ljubav prema uniformi raste sa smanjenjem rizika što ga podrazumijeva nošenje iste", kaže suprug.
    Pa tako je kod svih. Putinove babuske su za ujednacavanje profila ukrajinskih gradova. Njihovi unuci i nisu odusevljeni tom idejom.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Filipenko

Post by Filipenko Sun Apr 10, 2022 6:17 pm

Da Seselju i celoj njegovoj familiji na prikladnom mestu cestitam 10. travanj.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Apr 10, 2022 11:40 pm

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2354973
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Apr 10, 2022 11:44 pm

Ako obeležavaš jubilej jedinice koja se zove Rafael Vitez Boban, i to, gle čuda, baš na dan osnivanja NDH, onda je stvarno jedino logično da kažeš ovo što je ovaj reko. Mislim, sama izjava je najmanji problem, odnosno, samo trešnjica na vrh torte.

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 3:01 am