Hrvatska
- Post n°602
Re: Hrvatska
šta je to "domjenak"? zvuči perverzno.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°603
Druženje uz hranu, prijem?Vilmos Tehenészfiú wrote:šta je to "domjenak"? zvuči perverzno.
Najčešće čujem 'božićni domjenak' kad moraš s firmom na ručak uoči Božića.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°604
Jel imate neko zvanično državno telo koje vam smišlja nove književne reči?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°605
Ма не, чуо сам то и раније, и исто сам закључио да мора да је нешто да се седне и једне, ал' никако да укапирам које такве прилике јесу а које нису то.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°606
Bile su prijave za najhrvatskiju riječ do 22.12., jedva čekam rezultateVilmos Tehenészfiú wrote:Jel imate neko zvanično državno telo koje vam smišlja nove književne reči?
_____
- Post n°607
I ja sam tako mislio da zajutrak znači doručak, ali napisalo da se zajutrak jede pre doručka. wtf?
Zanimljivo je da na google.hr ima samo 3 pogotka za "molitveni zajutrak", dok ih za doručak ima preko 27 tisuća.
Zanimljivo je da na google.hr ima samo 3 pogotka za "molitveni zajutrak", dok ih za doručak ima preko 27 tisuća.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°609
Domjenak je od ranije, mislim (nisam 100% siguran)
- Post n°610
zajutrak je kad se jede par sati pre doručka. kad u 3 izjutra uđeš u frižider, sadžgaš sve što ti dođe pod ruku i vratiš se u krevet pa onda u 9 na burek.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°612
What about second breakfast :pippin:
_____
- Post n°613
Ja znam za zornjak, a to je kad se probudis pored zene/devojke a pimpek gleda u plafon i onda... sexy time, sto bi reko Borat.
_____
- Post n°614
Ajme, stari...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°615
Ima o jutroklek kad se prvo kad ustaneš, izbljuješ još uvek pijan klečeći ispred wc šolje
- Post n°616
Zus wrote:Ima o jutroklek kad se prvo kad ustaneš, izbljuješ još uvek pijan klečeći ispred wc šolje
То је јутарња молитва.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°619
Polisemijo i bogu si teška, šolja je i wc školjka i šalica
_____
- Post n°620
Bleeding Blitva wrote:Polisemijo i bogu si teška, šolja je i wc školjka i šalica
У потоњој никад нећеш наћи бисер као у овој првој.
_____
- Post n°622
first world problems
POJAVILE su se snimke na kojima djelatnici zagrebačke Čistoće otpad iz svih kontejnera, kako onih za miješani tako i za posebni otpad, ubacuju u iste kamione za odvoz.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°624
Nakon tradicionalnog lomljenja česnice, novčić je pronašao premijer Andrej Plenković. Radilo se o kovanici centa s likom Nikole Tesle.
Jel ono u plavom ambasadorica?
_____
- Post n°625
Jesteda.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije