Poginuo je u Burundiju više puta nego Kojot sa Pticom Trkačicom.Rowley Birkin QC wrote:Ide možda i još neko osim Čede i Babića?
Zašto pišeš budalaštine u kontinuitetu?
Hrvatska
- Post n°976
Re: Hrvatska
- Post n°977
MNE wrote:ono što je meni fascinantno su likovi (ne kažem tvoj kum nego inače) koji ne dolaze u CG jer se ne osjećaju prijatno ali zato odu u HR gdje im je duplo skuplje i gdje prođu pored stotinu takvih znakovaMór Thököly wrote:
Stoji. Evo kumovi su se da decom proveli fantastično na 1 otoku, sad se vratili. Apsolutno nikakvih problema, ni najmanjih, nisu imali. Jedino im je ispred kuće stajao saobraćajni znak na kome je (od ranije) pisalo "Mrzin Srbe". Slikali. A ići će i dalje jer kum prosto više voli Jadran od Egeja/Jonskog mora.
Број људи из Србије који летују у Хрватској је константа у бројци већ годинама и прилично мариганала и што се тиче Хрватске и Срба који летују ван државе. Креће се око 60 000 плус-минус 10 000. Иако је рађено на промоцији Хрватске као дестинације, осим око 4. августа. За разлику од Грчке или ЦГ, по којима се стално пљује током лета. То је једна од мистерија ове власти. Али увек пред сезону и током летње сезоне пљује се на Грчку, мање на ЦГ.
Примера ради, син Мирка Алвировића и његов САТ до пре пар година није ишао у Хрватску у тзв. летње туристичке патроле.
- Post n°978
EurimaFilipenko wrote:Ko jebe srbijanski hipsteraj. Zna se kako se ide na Jadran - dobro naoruzan.
Dojma sam da u zdu ima više srpskih tablica nego prijašnjih godina, meni drago viti. A ovdje se mogu stvarno nagledat grafita
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°979
Hrvatska je skupa, nevezano sa svim ovim nacionalnim zađevicama. Nas četvoro i njih četvoro (kumovih) smo išli u smeštaj realno iste kategorije, možda je čak moj bio malo bolji. Da kažemo da je njegova destinacija fensija, ok, stoji, ali nije ekskluzivna. On je apartman sa jednom spavaćom i dnevnom sobom platio 50% skuplje nego ja apartman sa dve spavaće i dnevnom sobom. To je no contest. Oba su bila na oko 1,5-2km od plaze, ja sam imao pogled na more, on nije, itd.
Last edited by Mór Thököly on Tue Aug 15, 2023 9:38 pm; edited 1 time in total
- Post n°980
Iz Subotice? Nemojte ključem po njihovim autima, to su vam rođaci.Bleeding Blitva wrote:EurimaFilipenko wrote:Ko jebe srbijanski hipsteraj. Zna se kako se ide na Jadran - dobro naoruzan.
Dojma sam da u zdu ima više srpskih tablica nego prijašnjih godina, meni drago viti. A ovdje se mogu stvarno nagledat grafita
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°981
Улични ходач wrote:MNE wrote:
ono što je meni fascinantno su likovi (ne kažem tvoj kum nego inače) koji ne dolaze u CG jer se ne osjećaju prijatno ali zato odu u HR gdje im je duplo skuplje i gdje prođu pored stotinu takvih znakova
За разлику од Грчке или ЦГ, по којима се стално пљује током лета. То је једна од мистерија ове власти. Али увек пред сезону и током летње сезоне пљује се
Ironicno je srpskom kapitalu za investiranje dostupnija Hrvatska i Bugarska od recimo Grcke i CG.
- Post n°982
Нисам то приметио пошто је у хрватској важила практично забрана за било каква српска улагања. Било је неколико покушаја све блокирано. Постоје шеме, типа Матијевић има доста земље у Славонији али мислим да он има и хрватско држављанство те је тако куповао. У Словенији је било спрских улагања али у Хрватску ништа. Или ти имаш неке друге податке?
Што се тиче блокаде у Грчкој, како су блокирана српска улагања?
Оно што је чињеница да се води антигрчка кампања током летње сезоне.
Што се тиче блокаде у Грчкој, како су блокирана српска улагања?
Оно што је чињеница да се води антигрчка кампања током летње сезоне.
- Post n°983
šta znam, imamo npr. 419 jahti sa našom zastavom od čega je najviše vlasnika iz Rusije i SrbijePozovi.Luku.na+375 wrote:Улични ходач wrote:
За разлику од Грчке или ЦГ, по којима се стално пљује током лета. То је једна од мистерија ове власти. Али увек пред сезону и током летње сезоне пљује се
Ironicno je srpskom kapitalu za investiranje dostupnija Hrvatska i Bugarska od recimo Grcke i CG.
takođe gomila nekretnina po primorju je vlasništvo Beograđana koji su izvršili neku trampu da imaju nešto svoje da dođu za sezonu i onda izdaju to van sezone
- Post n°984
Bleeding Blitva wrote:EurimaFilipenko wrote:Ko jebe srbijanski hipsteraj. Zna se kako se ide na Jadran - dobro naoruzan.
Ne znam, pitaj crne orke cime su bili naoruzani kada su posecivali dubrovacko primorje onomad. Slutim da nije rec o eurima, njima se danas naoruzavaju. Ali i to gliserima koji prenose nekakve tovare sa brodova koji posecuju Juznu Ameriku, pretpostavljam zacini i secerna trska.
- Post n°985
Nisam rekao da je ista blokirano. U Grckoj srpski kes nema sta da trazi, prosto. Mozda na nekim udaljenim ostrvima i lokacijama rizicnim blizu Turske ima, ali tu niti ima love niti buducnosti.
Isto vazi za CG. Zapravo je sad pravo vreme za prodaju i bezaniju iz CG. Albanija ce jako brzo se vratiti pod protektorat italijanski, tako da preostaju Hrvatska i Bugarska.
Nemam niti znam tacne brojke. To je posebna prica. Mislim kako se vode stanovi Sinise Malog u Bugarskoj?
Isto vazi za CG. Zapravo je sad pravo vreme za prodaju i bezaniju iz CG. Albanija ce jako brzo se vratiti pod protektorat italijanski, tako da preostaju Hrvatska i Bugarska.
Nemam niti znam tacne brojke. To je posebna prica. Mislim kako se vode stanovi Sinise Malog u Bugarskoj?
- Post n°986
https://n1info.rs/region/letovanje-na-jadranu-postalo-nedostizno-mnogim-hrvatima/Letovanje na Jadranu postalo nedostižno mnogim Hrvatima
(...)
Prosečna cena smeštaja, krajem jula, na Jadranu za sedam dana četvoročlanu porodicu košta do 1.200 evra za privatni smeštaj, a oko 4.000 za hotelski. Tunis i Egipat su jeftinija opcija, radilo se o privatnom ili hotelskom smeštaju, gde cene variraju od 280 do 1.400 evra. Grčka obala je skuplja samo što se tiče hotela.
“Zemlje poput Tunisa ili Egipta još uvek nude povoljnije letovanje nego u Hrvatskoj jer tamo za all inclusive, bez dodatnih troškova, s uključenom avionskom kartom možete po osobi letovati za 600-700 evra, dok u Hrvatskoj za taj iznos možete dobiti smeštaj od 3 zvezdice, noćenje, doručak i polupansion, a čak ne možete dobiti 7 dana apartmana za taj iznos”, rekla je Ana Magdić, voditeljka prodaje u turističkoj agenciji.
- Post n°987
MNE wrote:šta znam, imamo npr. 419 jahti sa našom zastavom od čega je najviše vlasnika iz Rusije i SrbijePozovi.Luku.na+375 wrote:
takođe gomila nekretnina po primorju je vlasništvo Beograđana koji su izvršili neku trampu da imaju nešto svoje da dođu za sezonu i onda izdaju to van sezone
Ma da bre, ima solidan broj ljudi i koji imaju i koji nemaju ozbiljne pare koji imaju nekretninu u CG. Isto za plovila. Ljudi koji idu u CG su joj uglavnom "verni" isto kao i mi "Grci". Ima dosta onih koji prosto vole da idu tamo gde je "domaće" i gotovo. Neće CG nikad ostati bez velikog broja turista iz Srbije. Mislim, u nekim iole regularnim situacijama.
- Post n°988
Pozovi.Luku.na+375 wrote:Nisam rekao da je ista blokirano. U Grckoj srpski kes nema sta da trazi, prosto. Mozda na nekim udaljenim ostrvima i lokacijama rizicnim blizu Turske ima, ali tu niti ima love niti buducnosti.
Brate do koje mere ti ne znas o cemu pricas...
- Post n°989
Mór Thököly wrote:MNE wrote:
šta znam, imamo npr. 419 jahti sa našom zastavom od čega je najviše vlasnika iz Rusije i Srbije
Ma da bre, ima solidan broj ljudi i koji imaju i koji nemaju ozbiljne pare koji imaju nekretninu u CG. Isto za plovila. Ljudi koji idu u CG su joj uglavnom "verni" isto kao i mi "Grci". Ima dosta onih koji prosto vole da idu tamo gde je "domaće" i gotovo. Neće CG nikad ostati bez velikog broja turista iz Srbije. Mislim, u nekim iole regularnim situacijama.
Пре свега постоји гомила родбинских веза. Чак су Мило и ДПС сваког пролећа и раног лета смањивали тензије пред туристичку сезону а онда на јесен појачају.
Такође постоји традиција и гомила одмаралишта јер је ЦГ била скоро једина дестинација током деведесетих и санкција.
Оно што је чудно да се води анти Грчка и ЦГ кампању пред туристичке сезоне док нпр. према Турској то никада нисам приметио.
- Post n°990
Ljudi obicno imaju teskoca da primete.ono sto ne postoji
- Post n°991
Btw, ako uzmemo u obzir duzinu CG obale i uporedimo (neuporedivo) sa duzinom grcke - 300k vs 1M uopste nije los rezultat kada se radi o privlacenju turisata sa ovog, ne previse bogatog trzista.
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2212-hrvatska
-------
Since too many posts were made, this topic has been divided automatically. You can find the rest of this topic here :
https://vasudeva.forumburundi.com/t2212-hrvatska