Besudna zemlja
- Post n°26
Re: Besudna zemlja
Iz godine u godinu sve gore i bahatije.
- Post n°28
Gadovi
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°29
Srbijo, ovo su Burunđani, Burunđani, ovo je Srbija.
- Post n°31
beatakeshi wrote:Srbijo, ovo su Burunđani, Burunđani, ovo je Srbija.
Nije bilo uvek ovako.
I nije kapitalizam nego kastinski sistem. Mogao bi biti i feudalizam komotno.
- Post n°32
Ona knjiga Ivana Jankovića te delimično demantuje.
- Post n°33
Oni ne znaju uopste KO je zgazio dete.
Ne znam koja knjiga. A da je ikad bilo sjajno - nije.
- Post n°34
Mór Thököly wrote:Oni ne znaju uopste KO je zgazio dete.
kako ne znaju
i kako može da se ne zna jel ima porodica nekog advokata s anonimnim izvorima iz policijeko i zbog čeg štiti počinioca koji je posle 48 sati pušten na slobodu
- Post n°35
Sto posto znaju tablice auta, a vrlo verovatno i ko je bio za volanom.Mór Thököly wrote:Oni ne znaju uopste KO je zgazio dete.
Po gradovima je instaliran sistem nadzornih kamera, plus kamere svih mogucih lokala i kuca.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°37
samo prestati s citiranjem i uvažavanjem dražinog tzv danasa i horizonti saznanja se sami otvaraju
"Čovek koji je udario Nikolinu je navodno vozio preko 90 kilometara na sat, odbacio je 30 metara dalje od pešačkog prelaza. Udario ju je, a nije ni prišao. Izašao je iz auta, zapalio cigaretu, nije ni pitao za nju..." Ovako, kroz suze, slomljena najvećim bolom koji jedan roditelj može osetiti, za Telegraf.rs priča Vera Janković, majka dvanaestogodišnje Nikoline, koju je vozač udario i usmrtio na pešačkom prelazu u Kragujevcu.
Kako nam majka kaže, vozač koji je nepropisnom vožnjom usmrtio njihovo dete, ni u jednom trenutku nije pitao za devojčicu, niti ga je uopšte bilo briga kako je. - Tužiteljka i policajci koji su pričali s njim kažu da nije pokazao nimalo empatije ni saosećanja. Nije ga bilo briga. Na svom profilu na Fejsbuku svakog dana objavljuje muziku i svi ljudi koji ga poznaju kažu da ga ne zanima šta se desilo s devojčicom kojoj je oduzeo život - revoltirano nam priča Vera.
I za sve to, dodaje ona grcajući, on je dobio nanogicu. - On je sve vreme na slobodi, ne znamo iz kog razloga. Koliko smo upoznati, za tako teško krivično delo, jer je ona na licu mesta upala u duboku komu i lekari su nam odmah rekli da su skoro nikakve šanse da preživi, on nema ograničenja slobode kretanja, može da bude opasnost i za drugu decu. Navodno ima psihičke probleme. Nije nam jasno kako je neko ko ima psihičke probleme dobio odobrenje lekara za vozačku dozvolu - pitaju se roditelji.
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3610228-umesto-mature-dobila-je-grobno-mesto
- Post n°38
to i dalje ne znaci da je neko zvanicno obavestio porodicu ko je optuzeni
- Post n°39
ok biće da sam ja pogrešno pročitoMór Thököly wrote:Oni ne znaju uopste KO je zgazio dete.
- Post n°40
Mi se informišemo sa medijske deponije. Tako da... ne znam šta će ostati budućim istoričarima i istraživačima.
- Post n°41
Zvanicno ce znati kad se podigne optuznica i pozovu ih kao osteceneMór Thököly wrote:to i dalje ne znaci da je neko zvanicno obavestio porodicu ko je optuzeni
- Post n°42
trebalo bi policija da je obavestila porodicu čim su ga uhvatili, tako je barem bilo u našem slučaju.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°43
konjski nil wrote:ok biće da sam ja pogrešno pročitoMór Thököly wrote:Oni ne znaju uopste KO je zgazio dete.
Ok, ne znaju zvanicno
- Post n°44
Videh ovu izjavu
koja implicira da znaju ko je.
Oko nanogvice, šta znam, mera predostrožnosti pred suđenje? Ne znam da se suđenja održavaju odmah tj u roku od par nedelja od nesreće, ne treba to izjednačavati sa "nije dobio zatvor".
Jadni ljudi.
Kako priča nesrećna žena, vozač koji je nepropisnom vožnjom usmrtio njeno dete, ni u jednom trenutku nije pitao za devojčicu, niti ga je uopšte bilo briga kako je:
- Tužiteljka i policajci koji su pričali sa njim kažu da nije pokazao nimalo empatije ni saosećanja. Nije ga bilo briga. Na svom profilu na Fejsbuku svakog dana objavljuje muziku i svi ljudi koji ga poznaju kažu da ga ne zanima šta se desilo sa devojčicom kojoj je oduzeo život.
koja implicira da znaju ko je.
Oko nanogvice, šta znam, mera predostrožnosti pred suđenje? Ne znam da se suđenja održavaju odmah tj u roku od par nedelja od nesreće, ne treba to izjednačavati sa "nije dobio zatvor".
Jadni ljudi.
- Post n°45
Tužilaštvo u Aleksincu neće nikog goniti za nesreću u kojoj je poginulo osam rudara https://t.co/NSeBTPlqas pic.twitter.com/a8fEK3cQp0
— Beta News Agency (@BetaNewsAgency) January 5, 2023
- Post n°46
17 meseci za ubistvo na pesackom prelazu
https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3612792-za-smrt-na-pesackom-17-meseci-zatvora-potvrdjena-presuda-mladicu-koji-je-usmrtio-studenta-19-iz-novog-pazara
Snimak gazenja, TW
https://www.facebook.com/watch/?v=579521683601728
https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3612792-za-smrt-na-pesackom-17-meseci-zatvora-potvrdjena-presuda-mladicu-koji-je-usmrtio-studenta-19-iz-novog-pazara
Snimak gazenja, TW
https://www.facebook.com/watch/?v=579521683601728
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°47
barem je išao u zatvor
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°48
Ovakve prelaze prelaziti samo sa sačmaricom uperenom prema vozaču.
- Guest
- Post n°49
Moj kraj je postao takav da verujem da ću ovako završiti život i samo se nadam da ću biti sam pri tome. Bukvalno projure 100 na sat na crveno, skrenu na uslovno desno bez kočenja dok pešaci prelaze ulicu, imao sam dva-tri close call-a u poslednjih godinu dana, a bar jedan bi bio fatalan da su se stvari samo malo drugačije odigrale, tipa da nisam stao da vežem pertlu.
- Post n°50
Jezivo.
Inace, posto ne vredi ovde ni sistem ni nista, apelujem na vozace (sam to radim), da kada na ovakvom mesru stajete pesaku, pogledate na 1 desetinku u retrovizor da li neko jurca u sporijoj traci. Jer pesak to uglavnom ne vidi.
Inace, posto ne vredi ovde ni sistem ni nista, apelujem na vozace (sam to radim), da kada na ovakvom mesru stajete pesaku, pogledate na 1 desetinku u retrovizor da li neko jurca u sporijoj traci. Jer pesak to uglavnom ne vidi.