nisu bacali nikakve boMbone
Srpski Svet
- Post n°376
Re: Srpski Svet
3 heliKoptera u formaciji iznad centra grada
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°377
Učenici OŠ "Bubanjski heroji" iz Niša na zanimljiv način obeležiće Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.
Oni su u tu čast snimili video-spot sa kadrovima u Komandi Kopnene vojske i na lokalitetu Bubanj.
- Post n°378
Uopste ne delujemo kao nenormalna zemlja i sajam ludaka
- Guest
- Post n°379
krajnje je vreme da se uvede vojno crkveni rok, 6 meseci vojne obuke probadanje lutaka albanaca i hrvata bajonetima, 6 meseci sisanja kurca popovima. ova država i ovi ljudi to zaslužuju
- Post n°380
Ovde su sns-ovci organizovali auto litiju, sa par petardi, bakljom i naravno vatrometom
Napred je isla zardinjerija sa upaljenom rotacijom
Napred je isla zardinjerija sa upaljenom rotacijom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°383
ficfiric wrote:Evo i bakljade
Ko od bede...
- Post n°384
Sve u svemu, repriza mafijanja u vreme policijskog casa - malo bakljada, malo zastave, samo je razglas falio
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°386
Dosta se komentarisu i table sa auta u koloni
Nela Mehmedovic
U Šapcu parada automobila BG tablica sa zastavama... morali da ss organizuju da se ne osramote pred kamerama... napreDNO!
Dragana Ilić
Nela Mehmedovic Ne naprotiv to su automobili koje su Šabacki dileri dobili od velikog vodje!
Šabac
3 h ·
Kriminalci i naprednjaci u autima pale baklje i vrište na prolaznike. Kolonu predvode crne Škode Superb sa zatamnjenim staklima, koje su kriminalci dobili na poklon od države za pomoć na izborima, BG table završavaju se na SS, simbolično.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°387
Mór Thököly wrote:
Učenici OŠ "Bubanjski heroji" iz Niša na zanimljiv način obeležiće Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.
Oni su u tu čast snimili video-spot sa kadrovima u Komandi Kopnene vojske i na lokalitetu Bubanj.
Партијски кадрови?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°389
plachkica wrote:zašto rts neće da potpiše bokana?
Bokan upravo objasnjava na Hepiju. Kaze da je razlog vampirski titoizam "Radio-televizije Jugoslavije".
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°390
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°391
Trebalo je da Bokan bude komentator u studiju, ali uprkos svih "pozitivnih" pritisaka iz vlasti na RTS da to bude on, ovi su ipak odbili.
Voditeljka se cudi da RTS sme da odbije Vuciceve zahteve.
Kaze Bokan - pa sta vi mislite, zasto predsednik Vucic stalno dolazi na Hepi, koji ima mnogo slabije tehnicke mogucnosti, umesto na RTS?
Voditeljka se cudi da RTS sme da odbije Vuciceve zahteve.
Kaze Bokan - pa sta vi mislite, zasto predsednik Vucic stalno dolazi na Hepi, koji ima mnogo slabije tehnicke mogucnosti, umesto na RTS?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°392
ako ste podržali srBski svet i ustoličenje i autolitijašenje u CG budite fer pa podržite to i u ŠaBcu
- Post n°393
Jel vam sad krivo malo sto imate topik i koristite izraz ?MNE wrote:ako ste podržali srBski svet i ustoličenje i autolitijašenje u CG budite fer pa podržite to i u ŠaBcu
_____
????
- Post n°394
fikret selimbašić wrote:
Da mi je vremeplov da se vratim u 2012. i okacim ovu fotku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°395
MNE wrote:ako ste podržali srBski svet i ustoličenje i autolitijašenje u CG budite fer pa podržite to i u ŠaBcu
A meni nije jasno da u XXI veku neko ne može da razume zašto je Magna Carta jedan od temelja Evrope.
"No man of what state or condition he be, shall be put out of his lands or tenements nor taken, nor disinherited, nor put to death, without he be brought to answer by due process of law."
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°396
Janko Suvar wrote:Jel vam sad krivo malo sto imate topik i koristite izraz ?MNE wrote:ako ste podržali srBski svet i ustoličenje i autolitijašenje u CG budite fer pa podržite to i u ŠaBcu
Janko, zašto ti toliko smeta izraz Srpski Svet? Pišta ti je linkovao tekst sa Peščanika o nastanku izraza, nije nastao među grupom pivopija ispred zadruge niti mu je Milo(vci) autor. Jednom si pomenuo da si napisao opširniji post o tome ali ga nisi postovao ovde.
Dodik: "Danas obilježavamo i proboj sremskog fronta..."
Last edited by fikret selimbašić on Thu Sep 16, 2021 10:17 am; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°398
Erős Pista wrote:plachkica wrote:zašto rts neće da potpiše bokana?
Bokan upravo objasnjava na Hepiju. Kaze da je razlog vampirski titoizam "Radio-televizije Jugoslavije".
kako se cudno pise "poslednje natruhe profesionalizma"
- Post n°400
Bukvalno. Nekoga je tamo jos uvek sramota i ima dovoljno integriteta da pruzi neki minimum otpora. Ali ne zadugo.
_____